Rat u Ukrajini (23)

Koji će biti ishod ukrajinske kontraofanzive?

• Ukupno glasova
    110
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo vidimo i koliko su oduševljeni stanovnici država koje je oslobodio zapad još uvijek pod utiskom daha slobode:

Al-Jabouri, nekoć hrvač i dizač utega, kaže i to da za sadašnje stanje svakako krivi i sadašnju iračku vlast.

Ipak... "Bush i Blair su lažljivci. Razorili su Irak i srozali nas na nulu, na razinu Srednjeg vijeka, možda i niže od toga. Da sam kriminalac, ubio bih ih vlastitim rukama", rekao je novinarima, prenosi Express.hr.

Prosto predivno. A što se tiče zatvora, sad ćemo da vidimo čiji su "bolji"
Nema slika Libijskih mucilista?

Ko se divi Srednjim vekom malo je u winklu.

Zatvori na Zapadu su hoteli jer oni cene ljudsko bice, pa i ono koje je gresno.

U Libiji, za Gadafijeva režima, žene su bile direktorice velikih tvrtki. Obrazovanje, zdravstvena zaštita i režije bili su besplatni, tj. iz proračuna se taj trošak podmirivao. Jedino obilježje, uvjetno rečeno dikatature, bili su ogromni jumbo plakati Gadafijeva lika na putu od aerodroma do centara gradova.
Moj muž bio je u Libiji 2005 - 2007 na nekoliko službenih putovanja, pa su to njegovi dojmovi.

Poslednja izmena:

Evo baš sada gledam zapadne zatvore, osoblje je toliko prisno sa zatvorenicima da je toi prosto pa milina:

tumblr_inline_n2byfptwy51sa863v.png

I tako ne postizes nista,samo iznosis neistine.
Sta nije jasno?

Odesa?

Protestujes protiv drzave?

Hoces nasilnu smenu Ustavnog poretka drzave gde imas legitimnog predsednika? Koji nije legitiman, jer je tako Putin rekao? A danas ovo legitimno radi? Sa dozvolom UN i podrskom celog sveta?

Kolateralna steta. Imali smo mi isto sa onim ludakom Milosevicem i njegovom sektom.

Sta nije jasno?

Odesa?

Hoces nasilnu smenu Ustavnog poretka drzave gde imas legitimnog predsednika? Koji nije legitiman, jer je tako Putin rekao? A danas ovo legitimno radi? Sa dozvolom UN i podrskom celog sveta?

Kolateralna steta. Imali smo mi isto sa onim ludakom Milosevicem i njegovom sektom.
UN nisu dozvolile ni agresiju na SRJ,tako da ti teza pada u vodu.

Sta nije jasno?

Odesa?

Tako je, trebalo je još na kijevskom majdanu to spriječiti!!

116407.jpg

U Libiji, za Gadafijeva režima, žene su bile direktorice velikih tvrtki. Obrazovanje, zdravstvena zaštita i režije bili su besplatni, tj. iz proračuna se taj trošak podmirivao. Jedino obilježje, uvjetno rečeno dikatature, bili su ogromni jumbo plakati Gadafijeva lika na putu od aerodroma do centara gradova.
Moj muž bio je u Libiji 2005 - 2007 na nekoliko službenih putovanja, pa tu to njegovi dojmovi.
Libija je bila pravi raj na zemlji i svi su dobro živeli i međusobno se veoma poštovali ... Pod svakom palmom si mogao umoran i smožden od vreline zaspati, ne bojeći se da će ti neko nešto ukrasti ili nešto učiniti ... Bio sam veliki prijatelj Gadafijevog najmlađeg sina i dugo godina sam dolazio u Libiju i uživao u toj istinskoj slobodi gde su svi bili jednaki ... Evo i jedne moje sličice iz tih lepih vremena:

Drugar Tolimir i ja čekamo ispred Šeratona na večericu.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back