Rat u Ukrajini (23)

Koji će biti ishod ukrajinske kontraofanzive?

• Ukupno glasova
    110
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne moze rusiteljska bagra da unisti, koliko mogu civilizovani ljudi sa Zapada da pomognu demokratiji Ukrajine.
Baš sam i ja primjetio koliko "civilizovani ljudi sa Zapada" vode računa o tuđoj infrastrukturi, do te mjere da ruše sve nelegalno izgrađene objekte bombama iz aviona. Šta ti je zapadna tegnologija:

Screenshot_2023-05-13-11-44-48-588_com.sec.android.app.sbrowser-edit.jpg

Baš sam i ja primjetio koliko "civilizovani ljudi sa Zapada" vode računa o tuđoj infrastrukturi, do te mjere da ruše sve nelegalno izgrađene objekte bombama iz aviona. Šta ti je zapadna tegnologija:

Pogledajte prilog 1341233
Na sta je licilo pre toga. Neobrazovanost, neskolovanost, prostakluci, kriminal na svakom koraku.

Ako hoces bolje drustvo, prvo moras da porusis nakazno.

Mogu i ja,ali necu.Dosadilo mi vise.A i ne mislim da nisi video Prigozina sa gomilom plocica ili Vagnerove vojnike kada su pokazivali jednu od prostorija gde se cuvaju dokumenta poginulih stranih i Ukro vojnika.

Evo dokaza da su NATO teroriste naprašili još prošlog proljeća...​

Russian missile strike at NATO training center in Yavoriv, Ukraine, near Polish border​

NATO Teroristi naučili letjeti bez aviona i padobrana​

1683971354992.png

Poslednja izmena:
Hajde.

Kad pstavis, nadji slike ljudi koji zive u Libiji, svi sretni i nasmejani.

Pa postavi slike Gdafijevih zatvora sa onim spravama za mucenje.

Onda ce da ti te slike dobiju na jacini.
Evo vidimo i koliko su oduševljeni stanovnici država koje je oslobodio zapad još uvijek pod utiskom daha slobode:

Al-Jabouri, nekoć hrvač i dizač utega, kaže i to da za sadašnje stanje svakako krivi i sadašnju iračku vlast.

Ipak... "Bush i Blair su lažljivci. Razorili su Irak i srozali nas na nulu, na razinu Srednjeg vijeka, možda i niže od toga. Da sam kriminalac, ubio bih ih vlastitim rukama", rekao je novinarima, prenosi Express.hr.

Prosto predivno. A što se tiče zatvora, sad ćemo da vidimo čiji su "bolji"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back