Watchman
Buduća legenda
- Poruka
- 42.554
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mi ne možemo da okupiramo nešto što je naše a okupirano od agresora.Vi sUsjedi ste jednako nedosledni kao naši domaći rusofili. Kosovo je preslikana priča Donbasa, zaštita manjine, bla bla, diskriminacija a onda agresija i narušavanje teritorijalnog integriteta i gazenje medjunarodnog prava..samo što je ovo u Donbasu mnogo krvavije. Bar bi vi trebali da cutite jer ste lepo etnički očistili svoju državu i da se ne hvatate Kosova.Naravno da ima, možete se i vi tom taktikom poslužiti na Kosovu. Prvo okupiraš dio, onda potjeraš domicilno stanovništo ukrainskog porijekla njih 2 milijuna plus, onda kad ih više nema, raspišeš referendum. Kako su samo mudri ti Rusi.
Kao da nije samo on, još neke poznate Ukro face više nikad neće da palamude po TV o društvenim mrežama. GRU i SVR su im našli jazbinu, i otkrili vreme kada će biti u njoj.
Ukro performans koji je trebao da zabašuri
Значи ли то да у Србији нема никаквих других народа/нација, осим "само етничких Срба"..?!Mi ne možemo da okupiramo nešto što je naše a okupirano od agresora.Vi sUsjedi ste jednako nedosledni kao naši domaći rusofili. Kosovo je preslikana priča Donbasa, zaštita manjine, bla bla, diskriminacija a onda agresija i narušavanje teritorijalnog integriteta i gazenje medjunarodnog prava..samo što je ovo u Donbasu mnogo krvavije. Bar bi vi trebali da cutite jer ste lepo etnički očistili svoju državu i da se ne hvatate Kosova.
Da ne prejudiciram ništa, ali Zalužni se nije pojavio ni na online sastanku šefova generalštaba NATO na kom je trebalo da govori. Ili je bio i on tamo, ili sad bira naslednike onim prisutnima.Ukro performans koji je trebao da zabašuri
krajnje neprijatnu činjenicu da su noćas VVS i ruska artiljerija napipali mestašce Ukro sastanka gde se pojavila veoma krupna divljač. Priznali su da je ubijen jedan Klovnov savetnik, samo kao da je tamo bilo i više Ukro generala.
Čovek napiše jedno, vi mu odgovorite nečim što veze nema sa time.Значи ли то да у Србији нема никаквих других народа/нација, осим "само етничких Срба"..?!
Mogli su ali nisu ..Zašto nisu ..Mozda jer ti tenkovi i ta tehnika se ne nalaze na cevenom trgu a imali su već problema sa diverzantima koji napadaju linije snabdevanja ..Zamisli sad voz sa T14 u nekom jarku kakva bi to lepa slika bila za Ukrope a samar za Putina .. To što vi pisete tj prenosite su ciste glupostipa rusofili me uče da rusija ratuje sa 10 posto kapaciteta. Valjda od tih 90 posto sto sedi u rusiji mogli su da sastave kakvu takvu paradu
Ima kod nas i naroda i nacija pregršt, ne znam u kom kontekstu postavljaš ovo pitanje al ajd da odgovorim. Ne može da drži moralne kritike pripadnik naroda koji i dan danas slave etničko čišćenje. Za njih je RSK pobunjeni Srbi koji žele da se otcepe i to je nedopustivo,sasvim je ok bombardovati izbeglicku kolonu, medjutim pobunjeni Albanci mogu da se otcepe bez problema uz to da budu kaznjeni bombardovanjem oni koji hoce da vrate suverenitet..nepovredivost granica ne vazi kad su u pitanju Srbi. Ja samo nisam licemer.Значи ли то да у Србији нема никаквих других народа/нација, осим "само етничких Срба"..?!
Pa ni ja ne znam u kom kontekstu je postavljeno pitanje...izgleda ne samo ja, ali eto da pojasnim.Čovek napiše jedno, vi mu odgovorite nečim što veze nema sa time.
To se zove pokvarenost.
Napadanje Rusa i onih koji ih podržavaju neće baš nikada da promeni tu situaciju, šta misliš?Ima kod nas i naroda i nacija pregršt, ne znam u kom kontekstu postavljaš ovo pitanje al ajd da odgovorim. Ne može da drži moralne kritike pripadnik naroda koji i dan danas slave etničko čišćenje. Za njih je RSK pobunjeni Srbi koji žele da se otcepe i to je nedopustivo,sasvim je ok bombardovati izbeglicku kolonu, medjutim pobunjeni Albanci mogu da se otcepe bez problema uz to da budu kaznjeni bombardovanjem oni koji hoce da vrate suverenitet..nepovredivost granica ne vazi kad su u pitanju Srbi. Ja samo nisam licemer.
Prije 5 dana..imas nesto friskoKrim.
Prizemljen ukrajinski dron elektronskim sistemom
![]()
Živiš u paralelnom svemiru TV N1. Nije poginulo ni 23 hiljade Rusa.imam utisak da kad bi rusija napala nas srbe da bi ih dobrano isprašili, gledajući kakve batine dobijaju po pripizdincima po ukrajini.
pobedili bi nas na kraju al bi im bar pola miliona gnojilo srpske njive
Postovi Hrvata na ovoj temi su obično smeće i njihov kredibilitet ravan je nuli.Ima kod nas i naroda i nacija pregršt, ne znam u kom kontekstu postavljaš ovo pitanje al ajd da odgovorim. Ne može da drži moralne kritike pripadnik naroda koji i dan danas slave etničko čišćenje. Za njih je RSK pobunjeni Srbi koji žele da se otcepe i to je nedopustivo,sasvim je ok bombardovati izbeglicku kolonu, medjutim pobunjeni Albanci mogu da se otcepe bez problema uz to da budu kaznjeni bombardovanjem oni koji hoce da vrate suverenitet..nepovredivost granica ne vazi kad su u pitanju Srbi. Ja samo nisam licemer.
Ne lupaj, ko vam je sve bio na sastanku sa onim savetnikom Zelenog Klovna? Zašto se Zalužni nije pojavio ni online na sastanku načelnika generalštaba NATO? Trebalo je da govori, znaš?Prije 5 dana..imas nesto frisko
da , nema vasih replikaPostovi Hrvata na ovoj temi su obično smeće i njihov kredibilitet ravan je nuli.
Живела велика, света и непобедива земља Русија!
Живео херој Путин, ослободилац људске цивилизације од крволочних западњачких хијена!
Pogledajte prilog 1338793
Neka se spreme Zalužni i Budanov...U Časovom Jaru likvidiran i komandant kopnene vojske Ukropistana:
To treba uhvatiti pa odrati.Neka se spreme Zalužni i Budanov...
Dakle, Kosovo je nezavisna država i kao takvu je treba priznati?Onda je priznala pravo na samoopredeljenje naroda Krima i Donbasa, pa onda i Hersona i Zaporožja.
Narod ima legitimno pravo da se samoopredeli, tako je presudio međunarodni sud kada je Srbija tražila mišljenje. NATO države se takođe slažu sa time jer su priznali Kosovo kao nezavisnu državu, a intervenisali da zaštite narod dok je ono još bilo deo Srbije.
Sada isto to radi Rusija, dakle u čemu je problem?