Rat u Ukrajini (23)

Koji će biti ishod ukrajinske kontraofanzive?

• Ukupno glasova
    110
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Пошто је тема Украјина а одвојена тема о дотичном је затворена од стране друга Ђаволчића, испричаћу овде кратку причу везану за једног од највећих укрофила на овим просторима. Управо сам угледао ̶в̶е̶л̶е̶м̶а̶ј̶с̶т̶о̶р̶а̶ ̶з̶а̶ ̶к̶р̶в̶а̶в̶е̶ ̶т̶о̶р̶т̶е̶,̶ ̶в̶е̶ч̶и̶т̶о̶г̶ ̶г̶у̶б̶и̶т̶н̶и̶к̶а̶ ̶Т̶В̶ ̶д̶у̶е̶л̶а̶,̶ ̶а̶г̶р̶е̶с̶и̶в̶н̶о̶г̶ ̶х̶р̶в̶о̶ф̶и̶л̶а̶,̶ ̶б̶у̶д̶у̶ћ̶е̶г̶ ̶п̶р̶е̶д̶с̶е̶д̶н̶и̶к̶а̶ ̶С̶р̶б̶и̶ј̶е̶ адвоката Чедомира (Chad) Стојковића испред посластичарнице док сам пио кафицу и јео принцес крофну. Човек изгледа као стереотип, носи плави аутфит са плавим панталонама које откривају његове беле чарапе уз смеђе ципеле, носи два пара наочари на глави (један пар је подигнут, други је спуштен на носу). Лик се понаша као селебрити кога сви познају, улази и извињава се што сече кесе, скрола по таблету са неком бабом, све некако АДХД понашање... и ја упитам радницу у посластичарници јер нисам био сигуран да је то он "извините, јел ово неки адвокат?" на шта добијам одговор "не знам, први пут видим човека у животу, али видим да му се нешто жури"
Што му ниси наручио нешто.
Ја би рекао келнерици да му донесе канту воде, патосару из кењаре и да каже "од господина је"...после шта буде.
То је будалетина!

Lik je najbolja moguća antireklama za NATO, neverovatno antipatična osoba. Rame uz rame sa Biljanom Kahrimanović i mužem joj.

Ima problematičnih i u antinato taboru, ali su drugačiji, nema te oholosti i arogancije.
да нијесте Југу стварали не би било ни тих ликова са буквалног дна
али у канализацији говна су на површини

Vraćena su te 3 njive u roku odmah. Vagner se stuštio dole i rešio problem.

Wagner assault groups restore the bridgehead.

Fvtki4HWcAQ-mu1
Sukob oko medje se rasplamsava.
Pedofasisti kmece

дрогирани су?
значи скроз неспособни али не дају Русима ни педља напријед :eek:
Прво, то усташе говоре да су Руси дрогирани а не Укри

Друго, то "Русима не дају ни педља напред" слшамо још од времена кад Руси нису били ни близу самом граду Бахмуту

Кувана жаба принцип

Прво, то усташе говоре да су Руси дрогирани а не Укри

Друго, то "Русима не дају ни педља напред" слшамо још од времена кад Руси нису били ни близу самом граду Бахмуту

Кувана жаба принцип
држи недај, то све некако тако изгледа :aaa:

Danas je 440. dan ruske invazije na Ukrajinu. Kako bi se podržali ratni napori u Ukrajini, poslanici evropskog parlamenta izglasali su da se po hitnom postupku usvoji odluka o donošenju zakona o povećanju proizvodnje municije i raketa. Američko Ministarstvo odbrane objavilo je novi paket vojne pomoći Ukrajini, vredan 1,2 milijarde dolara, dok je britansko ministarstvo odbrane zatražilo od kompanija da obezbede rakete dugog dometa za Ukrajinu koje se mogu lansirati sa kopna, mora ili iz vazduha.

Ključni događaji:

-Danas nastavak razgovora o izvozu žitarica Crnim morem
-EU: Donošenje zakona o povećanju proizvodnje municije po hitnom postupku
-Velika Britanija traži od kompanija rakete dugog dometa za Ukrajinu
-SAD objavile novi paket vojne pomoći Ukrajini
-Berbok: Kina može da igra odlučujuću ulogu u okončanju rata u Ukrajini ako želi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back