Nikola ZG
Aktivan član
- Poruka
- 1.782
Ne pati ni zapad za ruskim zrtvama, zasto bi Rusi za njihovim?Ruskih žrtava? Samo ruskih žrtava? Zanimljiv pogled
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne pati ni zapad za ruskim zrtvama, zasto bi Rusi za njihovim?Ruskih žrtava? Samo ruskih žrtava? Zanimljiv pogled
Kikiriki za Kinu
Koliko puta si ponovio ovu mantru?A Ukri nisu još ni počeli![]()
Kad Ukrajinci krecu u protuofenzivu?Rusi po krstinim analitičarima nisu još ni počeli
Koliko puta si ponovio ovu mantru?
Nije te sramota da to pišeš?
auuu dobar, dobar.Sta bi sa paradom? Neocekujemo kompletnu kao proslih godina, ali bar 90% sredstava smo ocekivali, jer 10% je u Ulkrajini.... Ali nesto nema, da se nije sta desilo?
Obzirom da imaju jaaako teške tenkove čekaju da se zemlja posuši, još dva tri tjedna, i zamisli i dalje će biti proljeće
Pesi ti rus ili si kao iz zagreba? Ako oni ne pate za tuđim žrtvama ne znači da ih ti trebaš zaboraviti, malko licemjerno do tebe kaj ne?Ne pati ni zapad za ruskim zrtvama, zasto bi Rusi za njihovim?
Samo u kremljobotskim snovima. Svakim novim danom rata Rusija biva dodatno demilitarizirana i jaz izmedju NATA postaje sve veci a naoruzavanje Ukrajine je tek pocelo.Rusi kontrolirano utreniravaju vojsku, čiste redove od nesposobnog kadra, podižu nivo vojne industrije i pripremaju se za ono što može da naiđe.
Ukropi u samrtnom ropcu love regrute po ulicama, žive od NATO milostinje koju skupo plaćaju krvlju i nadaju se da će neko da uskoči kad njihova vojska i front konačno puknu.
Pitaj Berića, ne znam ti ja to.Kad Ukrajinci krecu u protuofenzivu?

Nikada, povlače se, porazili su i ponizili Rusiju bez ispaljenog metkaKad Ukrajinci krecu u protuofenzivu?
Nisu potpisali kapitulaciju bez da se neprijatelj spustio ispod 10k stopa, to njega frustrira.Pa prolaze, pa malo malo stanu, pa opet prolaze, jedino mi nije jasno što su glupi, valjda zato jer brane svoju domovinu a nisu je predali malom zlom patuljku, nemam pojma, de zaš su glupi i mene zanima?
Ne zna ni on.Pitaj Berića, ne znam ti ja to.
Odsekao si mi pisu.Dobro, očigledno nisi tad bila živa. Pitaj starije.
Izvinjavam se, po niku mi se učinilo da si žensko, sad vidim da sam pogrešio.Odsekao si mi pisu.
Druze,toliko si NEREALAN da boli!Na zapadu puca a u Rusiji stabilno.Ti ocito ne razumijes kako ekonomija funkcionira.
Ja sam govorio o nemogucnosti Rusije da vrsi vece mobilizacije. To sto im se prihodi od kojih uglavnom zive trenutno raspadaju, to je druga tema. Sustav nije ni blizu stabilan koliko vi kremljoboti zamisljate. Kad uskoro nestane love, biti ce intersantno posmatrati desavanja u Rusiji.
Ne lupetaj, komunjare su u Afganistanu vladale još tri godine posle Sovjeta, dok i njih i američke mudžose još pre toga nisu savladali Talibani. Bajdenovi nisu održali linije ni koliko je trebalo da U.S ode iz Kabula.Pa i nisu izgubili, nisu ih ko Ruse talibani išutirali preko granice.
U cijoj zemlji?!Te teritorije gde se vodi ovaj rat,gde se odvija ovaj sukob,su teritorije koje su se referendumom odvojile od Ukrajine i usle u sastav Ruske Federacije.A gledaj kartu,i inace su Ruske teritorije.U tudjoj zemlji, blago zemlji sa ovakvim mozgovima.![]()
Obzirom da imaju jaaako teške tenkove čekaju da se zemlja posuši, još dva tri tjedna, i zamisli i dalje će biti proljeće
.![]()
Druga vojna sila sveta bre