Rat u Ukrajini (23)

Koji će biti ishod ukrajinske kontraofanzive?

• Ukupno glasova
    110
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
"No, od 235 raznih vojnih vozila 2020. godine, došli smo na današnje ukupno pokazano 51 vozilo. Pri tome, nije bila unaprijed objavljena tablica poretka tehnike u mimohodu, tako da su promatrači tek u hodu hvatali što se to pokazuje. Od 31 tenka T-34-85 2020. godine, samo kao uvod u mimohod, ove godine ostao je samo jedan. I to je bio ukupno jedini pokazani tenk", ističe Tabak.
Pre 3 godine Rusija se nije aktivno borila protiv nacizma nego je to bila parada kojom se slavila pobeda od pre više decenija.

Danas je situacija drugačija, vojska ponovo vodi rat protiv nacista i stranih sila koje ugrožavaju Rusiju, a vojska sada ne mora pokazivati moderno naoružanje jer ga gledamo svaki dan u akciji. Ne vidim koja bi bila poenta demonstracija moći oružanih snaga u vremenu kad je ta demonstracija moći svakodnevica.

Glupi Ukri su sami sebe postavili u ulogu objekta demonstracije moći Ruske armije, svi vide kako oni prolaze, nema potrebe da neko vozika oružje na Crvenom Trgu. Simbolika T-34 je sasvim dovoljna za ovaj dan.

Pre 3 godine Rusija se nije aktivno borila protiv nacizma nego je to bila parada kojom se slavila pobeda od pre više decenija.

Danas je situacija drugačija, vojska ponovo vodi rat protiv nacista i stranih sila koje ugrožavaju Rusiju, a vojska sada ne mora pokazivati moderno naoružanje jer ga gledamo svaki dan u akciji. Ne vidim koja bi bila poenta demonstracija moći oružanih snaga u vremenu je ta demonstracija moći svakodnevica.

Glupi Ukri su sami sebe postavili u ulogu objekta demonstracije moći Ruske armije, svi vide kako oni prolaze.
Kako prolaze glupi Ukri, pojasni nam.

Danas je situacija drugačija, vojska ponovo vodi rat protiv nacista i stranih sila koje ugrožavaju Rusiju, a vojska sada ne mora pokazivati moderno naoružanje jer ga gledamo svaki dan u akciji. Ne vidim koja bi bila poenta demonstracija moći oružanih snaga u vremenu kad je ta demonstracija moći svakodnevica.

Glupi Ukri su sami sebe postavili u ulogu objekta demonstracije moći Ruske armije, svi vide kako oni prolaze, nema potrebe da neko vozika oružje na Crvenom Trgu. Simbolika T-34 je sasvim dovoljna za ovaj dan.
Opet racionalizacija?

Milim da je i tebi jasno da su Rusi prdnuli u cabar. Zaglavili u blatu Bahmuta iako su angazirali najvici dio vojne tehnike. Ovo je uvod u raspad Rusije.

Gle, ja znam, da vam je u Srbiji školski sistem u rasulu, ali bar osnovne stvari bi trebali znati. Na strani Hitlera su se borili razno razni kolaboratori, od Srba, Rusa, Hrvata...pa sve do Ukrajinaca i čak Jevreja. Ali to ne promeni činjenicu, da su se Ukrajinci većinski borili protiv Hitlera i platili strašni danak u krvi...
A da imaš budala svugdje, imaš. Prvo pometi svoje dvorište, jer se u Srbiji zvanično revitalizira četnike, kolaboratore sa Hitlerom, a to se ne radi ni u jednoj drugoj zemlji.
:hahaha:

Opet racionalizacija?

Milim da je i tebi jasno da su Rusi prdnuli u cabar. Zaglavili u blatu Bahmuta iako su angazirali najvici dio vojne tehnike. Ovo je uvod u raspad Rusije.
Animated GIF

Kakve posledice ces da snosis ako se ne raspadne??
Kad krece raspad kad sve znas??
Cim se Rusija u kompletu demilitarizira ( a vidom da je to dobro odmaklo) ili kad nestane novca za odrzavanje socijalnog mira. Mislim da je to samo pitanje vremena.

Kad kazem raspad, mislim na raspad Putinove Rusije. Ne iskljucujem da ce Amerikanci ocuvati Rusku Federaciju na okupu pod nekom novom prozapadnom vladom u Kremlju.

Mada je za Ceceniju, Dagestan i Tatarstan vjerovatno kasno. Oni ce traziti veci oblik nezavisnosti.

Cim se Rusija u kompletu demilitarizira ( a vidom da je to dobro odmaklo) ili kad nestane novca za odrzavanje socijalnog mira. Mislim da je to samo pitanje vremena.

Kad kazem raspad, mislim na raspad Putinove Rusije. Ne iskljucujem da ce Amerikanci ocuvati Rusku Federaciju na okupu pod nekom novom prozapadnom vladom u Kremlju.

Mada je za Ceceniju, Dagestan i Tatarstan vjerovatno kasno. Oni ce traziti veci oblik nezavisnosti.
A ko ce da je demilitarizira??
Ajd objasni iznosis neke nebuloze bez ikakvog objasnjenja
Bio bih ti zahvalan ako bi mogo to malo bolje da objasnis u suprotnom lupas i nagadjas

Dečko nadam se da shvataš koliko si smešan.

Ovde ne prolaze standardne metode američke propagande, nažalost znamo ih previše dobro.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back