Frtajler
Legenda
- Poruka
- 59.150
Slažem se, vječnost u paklu je vječnaVagner ima vremena koliko hoce

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slažem se, vječnost u paklu je vječnaVagner ima vremena koliko hoce

Pre 3 godine Rusija se nije aktivno borila protiv nacizma nego je to bila parada kojom se slavila pobeda od pre više decenija."No, od 235 raznih vojnih vozila 2020. godine, došli smo na današnje ukupno pokazano 51 vozilo. Pri tome, nije bila unaprijed objavljena tablica poretka tehnike u mimohodu, tako da su promatrači tek u hodu hvatali što se to pokazuje. Od 31 tenka T-34-85 2020. godine, samo kao uvod u mimohod, ove godine ostao je samo jedan. I to je bio ukupno jedini pokazani tenk", ističe Tabak.
Ok, a di je mitska Armata iza njegaNe prikazuju ga zbog toga.
Taj tenk je bio na svakoj paradi prije ispred Armata i T90.
U pitanju je simbolika jer je T-34 1945 usao u Berlin i dr. europske metropole. Taj tenk je porazio cuvenog Tigra i Pantera.
Kako prolaze glupi Ukri, pojasni nam.Pre 3 godine Rusija se nije aktivno borila protiv nacizma nego je to bila parada kojom se slavila pobeda od pre više decenija.
Danas je situacija drugačija, vojska ponovo vodi rat protiv nacista i stranih sila koje ugrožavaju Rusiju, a vojska sada ne mora pokazivati moderno naoružanje jer ga gledamo svaki dan u akciji. Ne vidim koja bi bila poenta demonstracija moći oružanih snaga u vremenu je ta demonstracija moći svakodnevica.
Glupi Ukri su sami sebe postavili u ulogu objekta demonstracije moći Ruske armije, svi vide kako oni prolaze.
Nećeš to videti na BBC-u ili HRT-u, ali znaš ti to svakako.Kako prolaze glupi Ukri, pojasni nam.
Pa prolaze, pa malo malo stanu, pa opet prolaze, jedino mi nije jasno što su glupi, valjda zato jer brane svoju domovinu a nisu je predali malom zlom patuljku, nemam pojma, de zaš su glupi i mene zanima?Kako prolaze glupi Ukri, pojasni nam.
Mali zli patuljak ih vodi, mada više liči na goblina nego na patuljka.Pa prolaze, pa malo malo stanu, pa opet prolaze, jedino mi nije jasno što su glupi, valjda zato jer brane svoju domovinu a nisu je predali malom zlom patuljku, nemam pojma, de zaš su glupi i mene zanima?
Rusi proteruju Ukrajince iz Ukrajine, ovo je ipak previse.Počeli godišnji odmori.
Opet racionalizacija?Pre 3 godine Rusija se nije aktivno borila protiv nacizma nego je to bila parada kojom se slavila pobeda od pre više decenija.
Danas je situacija drugačija, vojska ponovo vodi rat protiv nacista i stranih sila koje ugrožavaju Rusiju, a vojska sada ne mora pokazivati moderno naoružanje jer ga gledamo svaki dan u akciji. Ne vidim koja bi bila poenta demonstracija moći oružanih snaga u vremenu kad je ta demonstracija moći svakodnevica.
Glupi Ukri su sami sebe postavili u ulogu objekta demonstracije moći Ruske armije, svi vide kako oni prolaze, nema potrebe da neko vozika oružje na Crvenom Trgu. Simbolika T-34 je sasvim dovoljna za ovaj dan.
Gle, ja znam, da vam je u Srbiji školski sistem u rasulu, ali bar osnovne stvari bi trebali znati. Na strani Hitlera su se borili razno razni kolaboratori, od Srba, Rusa, Hrvata...pa sve do Ukrajinaca i čak Jevreja. Ali to ne promeni činjenicu, da su se Ukrajinci većinski borili protiv Hitlera i platili strašni danak u krvi...
A da imaš budala svugdje, imaš. Prvo pometi svoje dvorište, jer se u Srbiji zvanično revitalizira četnike, kolaboratore sa Hitlerom, a to se ne radi ni u jednoj drugoj zemlji.

Kakve posledice ces da snosis ako se ne raspadne??Opet racionalizacija?
Milim da je i tebi jasno da su Rusi prdnuli u cabar. Zaglavili u blatu Bahmuta iako su angazirali najvici dio vojne tehnike. Ovo je uvod u raspad Rusije.
Opet racionalizacija?
Milim da je i tebi jasno da su Rusi prdnuli u cabar. Zaglavili u blatu Bahmuta iako su angazirali najvici dio vojne tehnike. Ovo je uvod u raspad Rusije.
Cim se Rusija u kompletu demilitarizira ( a vidom da je to dobro odmaklo) ili kad nestane novca za odrzavanje socijalnog mira. Mislim da je to samo pitanje vremena.Kakve posledice ces da snosis ako se ne raspadne??
Kad krece raspad kad sve znas??
A ko ce da je demilitarizira??Cim se Rusija u kompletu demilitarizira ( a vidom da je to dobro odmaklo) ili kad nestane novca za odrzavanje socijalnog mira. Mislim da je to samo pitanje vremena.
Kad kazem raspad, mislim na raspad Putinove Rusije. Ne iskljucujem da ce Amerikanci ocuvati Rusku Federaciju na okupu pod nekom novom prozapadnom vladom u Kremlju.
Mada je za Ceceniju, Dagestan i Tatarstan vjerovatno kasno. Oni ce traziti veci oblik nezavisnosti.
Dečko nadam se da shvataš koliko si smešan.Cim se Rusija u kompletu demilitarizira ( a vidom da je to dobro odmaklo) ili kad nestane novca za odrzavanje socijalnog mira. Mislim da je to samo pitanje vremena.
Kad kazem raspad, mislim na raspad Putinove Rusije. Ne iskljucujem da ce Amerikanci ocuvati Rusku Federaciju na okupu pod nekom novom prozapadnom vladom u Kremlju.
Mada je za Ceceniju, Dagestan i Tatarstan vjerovatno kasno. Oni ce traziti veci oblik nezavisnosti.
Cekamo sazet odgovor a ne prepisku i lupanjeDečko nadam se da shvataš koliko si smešan.
Ovde ne prolaze standardne metode američke propagande, nažalost znamo ih previše dobro.
Ma šta on može da objasni, on samo mantra standardne nebuloze koje smo nebrojeno puta videli.A ko ce da je demilitarizira??
Ajd objasni iznosis neke nebuloze bez ikakvog objasnjenja
Bio bih ti zahvalan ako bi mogo to malo bolje da objasnis
Srećno ti bilo, načekaćeš se.Cekamo sazet odgovor a ne prepisku i lupanje
A taj rad,hvala druze spasio si mi mozakSrećno ti bilo, načekaćeš se.
Ukrajinci. Za samo godinu dana su decimirali toliko ruske opreme da je nema ni za paradu. A sukob je tek poceo.A ko ce da je demilitarizira??
Ajd objasni iznosis neke nebuloze bez ikakvog objasnjenja
Bio bih ti zahvalan ako bi mogo to malo bolje da objasnis u suprotnom lupas i nagadjas
Ti kao da zivis u paralenom univerzumu,stvarno verujes u to??Ukrajinci. Za samo godinu dana su decimirali toliko opreme da je nama ni za paradu. A sukob je tek poceo.