Dobro situirani gospodin
Elita
- Poruka
- 19.713
ja sam pagan i naši su vaskresavali, a srećan Uskrs i tebiNisam znao da si vernik.
Srecan ti Uskrs.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam pagan i naši su vaskresavali, a srećan Uskrs i tebiNisam znao da si vernik.
Srecan ti Uskrs.
Sto vise bi volio da uvoze crnce i promovisu jeb...sa njima ko sto to rade u zapadnoj Evropi ..za "diversety " a ti jos platiti moras posto crnja nece da radiPoceli Rusi i zene da izvoze Kinezima. Milina jedna.
Rusija u ovom ratu ne moze da pobedi (ko ni mi Sloveni kao celina)Време ради за Русију у овом рату. И те фортификације које су градили 8 година миц по миц попуштају под руском чизмом. Победник овог рата ће бити Русија у то нема сумње.
А хоће ли још 8 година да ратују, пошто су ушли у другу годину ратовања, а ослободили само 10 посто територије ?Време ради за Русију у овом рату. И те фортификације које су градили 8 година миц по миц попуштају под руском чизмом. Победник овог рата ће бити Русија у то нема сумње.
Чак и глупи Милановић зна да Русија мора да победи, јер у крајњем случају, довољно је да кажу, хтели смо оволико колико смо ослободили, то је био наш план. И онако се нико неће бунити у Русији.Rusija u ovom ratu ne moze da pobedi (ko ni mi Sloveni kao celina)
svaki mrtav i rus i ukrajinac su porazi za sve nas
oni samo mogu da ne izgube
Hrvati prate sta god da se promovise na zapadu samo jos 100 puta zesceNapravice jos veci,vidis da su se sad nameracili na Madjare.
Ратоваће колико год је потребно да се Украјина денацификује и демилитаризује и то ће да остваре. Русија има те ресурсе не брини.А хоће ли још 8 година да ратују, пошто су ушли у другу годину ратовања, а ослободили само 10 посто територије ?
Чак и глупи Милановић зна да Русија мора да победи, јер у крајњем случају, довољно је да кажу, хтели смо оволико колико смо ослободили, то је био наш план. И онако се нико неће бунити у Русији.
Слажем се да је рат између Словена катастрофа, али Украјинци су будале што су попут Милошевића изабрали политику курчења.
Milosevic je za razliku od ovog na vreme shvatio da bi bili ravni ko tepsija.А хоће ли још 8 година да ратују, пошто су ушли у другу годину ратовања, а ослободили само 10 посто територије ?
Чак и глупи Милановић зна да Русија мора да победи, јер у крајњем случају, довољно је да кажу, хтели смо оволико колико смо ослободили, то је био наш план. И онако се нико неће бунити у Русији.
Слажем се да је рат између Словена катастрофа, али Украјинци су будале што су попут Милошевића изабрали политику курчења.
НАТО ће бити ближи Русији, јер оно што остане од Украјине биће у НАТОу.Ратоваће колико год је потребно да се Украјина денацификује и демилитаризује и то ће да остваре. Русија има те ресурсе не брини.
Ujo mnogo si nervozan,ne mozete da se prebrojite danas kolko je otislo kod bandereopet ti lažovčino se uhvatio mog komentara. odskakući..
A šta su trebali, dići ruke u zrak i bit ruske kujice?А хоће ли још 8 година да ратују, пошто су ушли у другу годину ратовања, а ослободили само 10 посто територије ?
Да, јер је он био Србин, док ови су изабрали Јеврејина и што би он бринуо за Украјинце.Milosevic je za razliku od ovog na vreme shvatio da bi bili ravni ko tepsija.
U Londonu mu je porodica.Да, јер је он био Србин, док ови су изабрали Јеврејина и што би он бринуо за Украјинце.
Побећиће или за Вашингтон или за Тел Авив.
Nema to veze sa Zlobodanom, on je saterivan u ćošak, a Ukri su ohrabrivani, prilična razlika. A neki još i veruju da je proksi ratom protiv Rusije moguće nekako usporiti ili zaustaviti rast Kine i promene u samom vrhu. Ceo prvi deo XXI veka, a možda i sredina će proći u u znaku borbe za svetski tron.А хоће ли још 8 година да ратују, пошто су ушли у другу годину ратовања, а ослободили само 10 посто територије ?
Nova kontura je zabrana slobode govora? naravno da mi se ne sviđa.To što se tebi nove konture sveta ne sviđaju ni na šta ne utiče, a i ne može da utiče, da li si svestan toga?![]()
Па требало је да се договоре са Русима и да наставе да деле власт као што је било за време Јануковича и да елиминишу ратну опцију.A šta su trebali, dići ruke u zrak i bit ruske kujice?
Očigledno je da ogromna većina ukrajinaca to ne želi. Znaju oni puno bolje od nas kako je biti pod ruskom čizmom.
ja sam pagan i naši su vaskresavali, a srećan Uskrs i tebi
Ложе се Срби још више од њих, јер су Руси нама много ближи, него њима Укри.Hrvati su digli i ruke i noge kad je dosao Vermaht,a sad nabrijani za Ukre da se tuku do poslednjeg.
jna je najveći deo naoružanja uvozila iz sssr ili pravila po sssr licenci, tenkovi od t34 do t72, mig lovci, transportni iljušini, raketni čamci osa, korvete, protivavionske rakete strela2 strela1, kub, neva dvina... helihopteri Kamov i Mi, protivtenkovske rakete maljutke, topovi t100, samohotke zis57, pištolji tt, puške ak47, sks, dragunov, pa inžinjeriska vozila, kamioni, radari.... masovno se vozile lade volge i moskvičiPdobro, lepo su te dresirali jožobrozovisti, čuo sam od nekih mnogo starijih da je tada po tzv “SFRJ” vršena žestoka antiruska propaganda zbog strahova od SSSR-a, jer je Jožobroz bio pri kraju, a Brežnjev i Andropov izazivali strah i trepet kod domaćeg komunističkog ološa - plašili se da ih ne svrgnu posle Jožinog odapinjanja papaka, kao one u Čehoslovačkoj.