Rat u Ukrajini (23)

Koji će biti ishod ukrajinske kontraofanzive?

• Ukupno glasova
    110
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zelenski: Pre godinu molili smo se da Ukrajina izdrži, danas - da pobedi

Na današnji dan pre godinu dana svi smo se molili da Ukrajina izdrži. Danas - da Ukrajina pobedi, istakao je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski u vaskršnjoj čestitki.

Pogledajte prilog 1326888

Zelenski je naveo da Ukrajinci dočekuju Vaskrs sa nepokolebljivom verom u nepovratnost pobede dobrote, istine i života, prenosi Interfaks Ukrajina.

Prema oceni Zelenskog, Ukrajina je već prešla dug put do pobede“. „Pred nama je možda najteži vrh. Mi ćemo ga savladati“, rekao je ukrajinski predsednik. Prema rečima Zelenskog, plavo-žuta nacionalna zastava biće podignuta na svim teritorijama koje su privremeno zauzele ruske snage.

Na današnji dan pre godinu dana svi smo se molili da Ukrajina izdrži.

Danas - da Ukrajina pobedi, istakao je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski u vaskršnjoj čestitki. Zelenski je naveo da Ukrajinci dočekuju Vaskrs sa nepokolebljivom verom u nepovratnost pobede dobrote, istine i života, prenosi Interfaks Ukrajina.

Prema oceni Zelenskog, Ukrajina je već prešla dug put do pobede“. „Pred nama je možda najteži vrh. Mi ćemo ga savladati“, rekao je ukrajinski predsednik.

Prema rečima Zelenskog, plavo-žuta nacionalna zastava biće podignuta na svim teritorijama koje su privremeno zauzele ruske snage.
Niko tu nije ništa "zauzeo". Ljudi spreveli referndum, odlučili da se vrate u maticu od koje su je neki drugi odvojili.
Sad još ostaje da se Ukrajina denacifikuje i demilitarizuje.

To i jeste instinktivni анксиозни нерв многих форумаша који бране марионету Зеленског, шта ако се Амери повуку у Западну Европу из Бондстила и са Балкана, када Пољска уђе у сукоб и пропадне као и Украјина.
Kad nestane američke "zaštite" možemo opet stvoriti Jugoslaviju.:D

20230416_143715.jpg

341574968_703158115147853_8997729214985393236_n.jpg

I kazu US pravi baze da napadne Ruse, kad ono Rusi imaju duplo vise, plus gde su tu podmornice gde Rusija ima apsolutnu prednost brojeva

Sad ko tu laze, Golija ili ovi sto su se iselili iz Srbije i umesto u Rusiju dosli na zapad da placaju porez direktno u NATO kasicu prasicu, a prividja im se Staljin

Amerika jeste cinila zlo, Allbright-ova jeste bila zlo od zene, ratni zlocinac itd, nikad to nisam osporavao ali oni nisu tema, nema bas veze sa onim sto sam rekao.
Rusi imaju problem jer im se njihova Blitzkrieg specijalna vojna operacija vodjena od najelitnijih postrojbi od prije godinu dana pretvorila u ukopavanje cak i na Krimu, placenici su im postali udarna pesnica vojske, Bahmut naravno jos uvijek nije pao kao sto sam i predvidjao jos prije mjesec dana i vise. Nece ni pasti, tih 20tak % koliko drze Ukrajinci je kamen oko vrata Rusima.
Ukrajina je totalna nebitna i nije nikakv fokus. Mnogo veći ulog je na stolu, a to je multipolarni svijet.
Zapad je načet u Ukrajini, a mislio je koristeći istu kao poligon poraziti Rusiju.
Lovac je postao lovina.

Ruski cilj nije bio granatirati ukrajinske gradove vec sprijeciti granatiranje svojih gradova kao sto je Donjeck.
Sta su postigli? Ne samo da se Donjeck i dalje granatira vec se granatiraju i gradovi u Rusiji, Krim je redovito na udaru, misteriozne eksplozije odjekuju po cijeloj Rusiji, pozari u sred Moskve na vojnim objektima itd.
Ruski cilj, uvjerena sam u to, od 2007. je neutralizirati NATO, ne Ukrajinu. Ukrajinici su potpuno nebitni u cijeloj priči. Njihovo je samo da šalju meso na front.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back