Guede
Buraz
- Poruka
- 11.277
Ti se ne das lako prevariti, nema sta, ostani i dalje tako mudar, vazi?jeste, zlato sa flekama.
vazi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti se ne das lako prevariti, nema sta, ostani i dalje tako mudar, vazi?jeste, zlato sa flekama.
vazi.
https://data.worldbank.org/indicator/SP.DYN.IMRT.IN?locations=IQNije tacno, a neda mi se ici traziti druge izvore, suvise degutantno nekog uvjeravati u tako nesto. Nego, po njoj taj broj vrijedi onog sta su popljackali po Iraku, i ne smatrati je najvecom vjesticom i zlom, moze samo poremecen um
On je mozak koliko je bio i seselj sa svojim izjavama, sa doduse manje politicke moci od ovog potonjeg.evo ovde covek, vrlo poznat, i vrlo visoko u ruskoj vladajucoj eliti, neki tvrde i kljucni mozak ruske ekspanzije,
dakle govori da treba ubiti sve Ukrajince, samo to nije 500k to je 40.000.000 i kusur.
na 17.58 izgovara tacno te reci da ih treba pobiti, pobiti, pobiti. Ukrajince
https://archive.org/details/y-2meta.com-360p
jer je Ona znala da e ta brojka lažnakada se vec javljas iz magarece klupe potvrdi to validnim dokazima
Sledece ,ono bitno je,da je umrlo 0,5 mil. dece ili 10 000. nije bitno,bitno je to da je njen stav da je broj od pola miliona opravdan
To su nororodjencat cnnenuhttps://data.worldbank.org/indicator/SP.DYN.IMRT.IN?locations=IQ
evo kopiraj nam na grafici tacno gde je taj dogadjaj od 500k ubijene dece
Pa i nisu isli na teritorijalno ratovanje,vec poziciono.Mislim da u istoriji čovječanstva i ratovanja nije bilo sporijeg napredovanja od Rusa u Ukrajini. Ali bukvalno!
Ima li neka mapa koliko su osvojili za godinu i po?
Znači sprdnja, ako ovako nastave stići će do Kijeva nedje 2312.
Ali ona je među najzaslužnijima za bombardovanje Srba,tvojih arhineprijatelja.Nije tacno, a neda mi se ici traziti druge izvore, suvise degutantno nekog uvjeravati u tako nesto. Nego, po njoj taj broj vrijedi onog sta su popljackali po Iraku, i ne smatrati je najvecom vjesticom i zlom, moze samo poremecen um

ne,ona nije rekla taj broj je lazan,ona je rekla "vredelo je"jer je Ona znala da e ta brojka lažna
Jesi li ti lud ili ti noge smrde? Jasno na snimku kaže da je "cijena vrijedna" znači nije poenta u tome da li jeste ili nije stradalo toliko djece već da je to za nju prihvatljiva cijena.MI SMO ČULI DA JE POLA MILIONA DECE UMRLO...
odakle su to čuli?
od Sadama Huseina.
jel to bila istina?
nije jer kad su oslobodili irak, videlo se da je tokom predhodnih 12 godina, umrlo manje od 20.000 iračke dece i to od svih uzroka (bolesti, saobraćajnih nesreća, kriminala, samoubistava..) 2010 kad je medlin davala izjavu, smrtnost iračke dece je bila najniža u istoriji iraka!
Under five ?! Jer ovi preko pet su odrasli?!https://childmortality.org/data/Iraq
evo ovde Irak po starosnim grupama dece
slobodno oznacite gde je taj dogadjaj od 500k
Madlenka je bila sekretar drzave od 97-2001e
dakle od invazije na Kuvajt, Pustinjske oluje 1991e do 2001e oznacite gde je raj dogadjaj od 500k
Recimo? Nagađaš?recimo da je Ukrajinska vojska u povlacenju sa neke tacke odlucila da u situaciji gde ne moze da povuce ubojna sredstva iz nekog skrovista, odlucila da ista sama detonira umesto da ih prepusti Rusima
kao sto su ruski vojnici ostavljali oklope po livadama u sumanutim brojevima, a onda se konacno setili ako vec moraju da ostave, onda sami aktiviraju bojevi komplet i uniste vozilo umesto da padne u ruke Ukrajincima
pa biraj kategorije sa desne strane, dal je realno da si toliko tehnicki nepismen da ne znas ni tabele da koristisTo su nororodjencat cnnenu
Isuse, pa imas i tu levo kategorije, sva godista, menjaj i nadji tih 500k, jer ih nema nigdeUnder five ?! Jer ovi preko pet su odrasli?!
Na sta je spao danas CNN ...![]()
Evo i ovog ludaka hahahahAli ona je među najzaslužnijima za bombardovanje Srba,tvojih arhineprijatelja.![]()
Tom čovjeku su ukrajinske vlasti ubile kćerku u terorističkom napadu, šta očekuješ da kaže?evo ovde covek, vrlo poznat, i vrlo visoko u ruskoj vladajucoj eliti, neki tvrde i kljucni mozak ruske ekspanzije,
dakle govori da treba ubiti sve Ukrajince, samo to nije 500k to je 40.000.000 i kusur.
na 17.58 izgovara tacno te reci da ih treba pobiti, pobiti, pobiti. Ukrajince
https://archive.org/details/y-2meta.com-360p
Zašto to nije rekla?jer je Ona znala da e ta brojka lažna
Jeste, evo sad cu, samo da bi ti dokazao ....Isuse, pa imas i tu levo kategorije, sva godista, menjaj i nadji tih 500k, jer ih nema nigde
zaista ne znas da menjas kategorije na tabelama?
bolje da se pokrijes usima onda
definitivno da se vratis pred zadrugu
A ti misliš da ja OVO pratim?Evo i ovog ludaka hahahah
sta se desilo sa temom, jel ostao iko normalan, ne pratim neko vrijeme?
Recimo? Nagađaš?
ja ne dokazujem nista, niti mogu da dokazem. ja ne tvrdi da je ubijena neka grupa od 500k deceJeste, evo sad cu, samo da bi ti dokazao ....
Pred zadrugom druze cvjeta od normalnosti ..... za razliku
Kako moze da zivi sa tim?Ja bih se ubio.
Opet spamuješ i spinuješ kao luđak. Pa mi ovde pišemo o tome da to njoj tada nije smetalo čak i da se desilo!!!!ja ne dokazujem nista, niti mogu da dokazem. ja ne tvrdi da je ubijena neka grupa od 500k dece
ti treba da dokazes da je ubijeno 500k dece. jer ti to tvrdis. ja ne tvrdim da je zemlja ravna ko tepsija, ali ti da.
Ukri nikako,evo vec 8 meseci,nikako da izbace te Ruse iz Bahmuta,sta vise,povlace se,gube.Losa neka vojska.Je li moguće da Bahmut još uvijek nije pao?
Putin na kraju ispade veći komičar od Zelenskog!