Rat u Ukrajini (23)

Koji će biti ishod ukrajinske kontraofanzive?

• Ukupno glasova
    110
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
evo ovde covek, vrlo poznat, i vrlo visoko u ruskoj vladajucoj eliti, neki tvrde i kljucni mozak ruske ekspanzije,
dakle govori da treba ubiti sve Ukrajince, samo to nije 500k to je 40.000.000 i kusur.

na 17.58 izgovara tacno te reci da ih treba pobiti, pobiti, pobiti. Ukrajince

https://archive.org/details/y-2meta.com-360p
On je mozak koliko je bio i seselj sa svojim izjavama, sa doduse manje politicke moci od ovog potonjeg.

Ne cnneisi dzaba, ne pali, nije to ovo zapad :D

Mislim da u istoriji čovječanstva i ratovanja nije bilo sporijeg napredovanja od Rusa u Ukrajini. Ali bukvalno!
Ima li neka mapa koliko su osvojili za godinu i po?
Znači sprdnja, ako ovako nastave stići će do Kijeva nedje 2312.
Pa i nisu isli na teritorijalno ratovanje,vec poziciono.
Imas li neki podatak koliko je Ukrajinaca baceno u Bahmut u smrt da sporo ratuju sa Rusima?

MI SMO ČULI DA JE POLA MILIONA DECE UMRLO...
odakle su to čuli?
od Sadama Huseina.
jel to bila istina?
nije jer kad su oslobodili irak, videlo se da je tokom predhodnih 12 godina, umrlo manje od 20.000 iračke dece i to od svih uzroka (bolesti, saobraćajnih nesreća, kriminala, samoubistava..) 2010 kad je medlin davala izjavu, smrtnost iračke dece je bila najniža u istoriji iraka!
Jesi li ti lud ili ti noge smrde? Jasno na snimku kaže da je "cijena vrijedna" znači nije poenta u tome da li jeste ili nije stradalo toliko djece već da je to za nju prihvatljiva cijena.

To je fakt i istina i ovakvim debilnim skretanjem teme nećeš promjeniti fakte.

recimo da je Ukrajinska vojska u povlacenju sa neke tacke odlucila da u situaciji gde ne moze da povuce ubojna sredstva iz nekog skrovista, odlucila da ista sama detonira umesto da ih prepusti Rusima

kao sto su ruski vojnici ostavljali oklope po livadama u sumanutim brojevima, a onda se konacno setili ako vec moraju da ostave, onda sami aktiviraju bojevi komplet i uniste vozilo umesto da padne u ruke Ukrajincima
Recimo? Nagađaš?

evo ovde covek, vrlo poznat, i vrlo visoko u ruskoj vladajucoj eliti, neki tvrde i kljucni mozak ruske ekspanzije,
dakle govori da treba ubiti sve Ukrajince, samo to nije 500k to je 40.000.000 i kusur.

na 17.58 izgovara tacno te reci da ih treba pobiti, pobiti, pobiti. Ukrajince

https://archive.org/details/y-2meta.com-360p
Tom čovjeku su ukrajinske vlasti ubile kćerku u terorističkom napadu, šta očekuješ da kaže?

To nije ni slično izjavi Medlin jer njoj nisu nikog ubili Srbi!!

Evo i ovog ludaka hahahah

sta se desilo sa temom, jel ostao iko normalan, ne pratim neko vrijeme?
A ti misliš da ja OVO pratim?
Pa nisam lud.
Evo ti slika od juče.
Pucao sam u pokretu.(da se prigodno izrazim)
IMG_20230414_123250_1.jpg

Svratim na dva dana jednom.

ja ne dokazujem nista, niti mogu da dokazem. ja ne tvrdi da je ubijena neka grupa od 500k dece

ti treba da dokazes da je ubijeno 500k dece. jer ti to tvrdis. ja ne tvrdim da je zemlja ravna ko tepsija, ali ti da.
Opet spamuješ i spinuješ kao luđak. Pa mi ovde pišemo o tome da to njoj tada nije smetalo čak i da se desilo!!!!

Razumiješ šta znači kad neko kaže cijena je visoka ali vrijedna?! Zašto se svi pravite budale na tu izjavu koja javno propagira genocid!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back