Rat u Ukrajini (23)

Koji će biti ishod ukrajinske kontraofanzive?

• Ukupno glasova
    110
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ali nema vojnika koji bi vozili te tenkove, održavali ih, davali im podršku... Ispraznili su zatvore i poslali na front ubice, pedofile, silovatelje, dilere... ti koji nisu poginuli, pomilovani su i pušteni da se slobodno kreću ruskim gradovima, sada nakon 6 meseci pucanja i ubijanja, po moskivskim ulicama šetaju osuđenici i psihopati
Ne brini,
osudjenika,psihopata, ne/pomilovanih i drugih skupina ima i ovdje i slobodno se " krecu" prostranstvima etera

Najgore od svega je to što će propasti geostrateška postignuća Zapada iz zadnjih nekoliko desetljeća.....sva ratovanja a uzalud, prestigli ih Kinezi i Rusi.

To i jeste instinktivni анксиозни нерв многих форумаша који бране марионету Зеленског, шта ако се Амери повуку у Западну Европу из Бондстила и са Балкана, када Пољска уђе у сукоб и пропадне као и Украјина.

zato ja kažem putin je obavio svoje novo vrijeme traži nove ljude... a ne putina i njegovu djecu iz legla cionista židova bankara...

Enemy flag right in St. Petersburg. Is this a betrayal or sabotage by the SBU? I think this is because Ukrainian missiles and kamikaze drones have not yet arrived at the Tauride Palace. They'll be arriving soon.
Neprijateljska zastava točno u St. Je li to izdaja ili sabotaža SBU-a? Mislim da je to zato što ukrajinski projektili i dronovi kamikaze još nisu stigli u palaču Tauride. Uskoro će stići.
Ftxj_MKWIAIZiK2

zato ja kažem putin je obavio svoje novo vrijeme traži nove ljude... a ne putina i njegovu djecu iz legla cionista židova bankara...

Enemy flag right in St. Petersburg. Is this a betrayal or sabotage by the SBU? I think this is because Ukrainian missiles and kamikaze drones have not yet arrived at the Tauride Palace. They'll be arriving soon.
Neprijateljska zastava točno u St. Je li to izdaja ili sabotaža SBU-a? Mislim da je to zato što ukrajinski projektili i dronovi kamikaze još nisu stigli u palaču Tauride. Uskoro će stići.
Ftxj_MKWIAIZiK2

Зеленски још није обавио свој идиотски задатак.

Капитулација ће бити у Лавову, ако не тамо онда у Варшави за 10-15 год.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back