Atomic™
Srebrna tastatura
- Poruka
- 270.491
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne brini,ali nema vojnika koji bi vozili te tenkove, održavali ih, davali im podršku... Ispraznili su zatvore i poslali na front ubice, pedofile, silovatelje, dilere... ti koji nisu poginuli, pomilovani su i pušteni da se slobodno kreću ruskim gradovima, sada nakon 6 meseci pucanja i ubijanja, po moskivskim ulicama šetaju osuđenici i psihopati
Najgore od svega je to što će propasti geostrateška postignuća Zapada iz zadnjih nekoliko desetljeća.....sva ratovanja a uzalud, prestigli ih Kinezi i Rusi.
ali njima država nije dala oružje u ruke i obećala da će ih pomilovati od svih zločina ako 6 meseci ubijaju i seku glave neprijateljimaNe brini,
osudjenika,psihopata, ne/pomilovanih i drugih skupina ima i ovdje i slobodno se " krecu" prostranstvima etera
sad je najveća opasnost po svetski mir raspad rusije
Ukrop pobegao pravo kod bombe:
... жао ми тих јадника Украјинаца...Rusi su uvek kopirali USA sa 50-70 godina zakašnjenjaRusija uvodi demokratiju u Ukrajinu - USA way. Sta ti nije jasno?
Rijeci su, takodjer,oruzjeali njima država nije dala oružje u ruke i obećala da će ih pomilovati od svih zločina ako 6 meseci ubijaju i seku glave neprijateljima
zato ja kažem putin je obavio svoje novo vrijeme traži nove ljude... a ne putina i njegovu djecu iz legla cionista židova bankara...
Enemy flag right in St. Petersburg. Is this a betrayal or sabotage by the SBU? I think this is because Ukrainian missiles and kamikaze drones have not yet arrived at the Tauride Palace. They'll be arriving soon.
Neprijateljska zastava točno u St. Je li to izdaja ili sabotaža SBU-a? Mislim da je to zato što ukrajinski projektili i dronovi kamikaze još nisu stigli u palaču Tauride. Uskoro će stići.
![]()
Rusi su uvek kopirali USA sa 50-70 godina zakašnjenja
Osim što ameri sami tvrde da su Rusi 20% ispred njih u tehnici....i pobrkaju vam marketing za one ljude koji slusaju nesto....Rusi su uvek kopirali USA sa 50-70 godina zakašnjenja
Ne misli on se trudi.....da ostane trudan...Ја сам мислио да је космички програм настао у Кенедијевој администрацији због совјетске надмоћи у Космосу.
Мислиш на Совјете ?
Vidi sta sam ja dobio na poklon od vojnika iz Vagnera tamo na frontu.Taj Amer nije uspeo da pobegne jbg.
Rijeci su, takodjer,oruzje
Ili ne?
Ako Rusija sad Izgubi Hrvata vise nece bit ...raspad ili ne ..ovde je ista situacija ko sto je bila 1941sad je najveća opasnost po svetski mir raspad rusije
rusi su nekih 50 godina iza europske nauke, a 70 do 100 godina iza američkeOsim što ameri sami tvrde da su Rusi 20% ispred njih u tehnici....i pobrkaju vam marketing za one ljude koji slusaju nesto....