Frtajler
Legenda
- Poruka
- 59.128
Pa ne, jer da je tako Bahmut bi davno pao.
Svaki dan se osvoji nešto i tako 200 dana?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rusku Federaciju i Priljepak Bjelorusiju, ili kako voliš reći, "Saveznu državu Rusiju i Bjelorusiju"Na koju nacističku državu misliš? Ukrajinu? NDH i naslednice?
Bajka stara 10 mjeseci.
Svaki dan se osvoji nešto i tako 200 dana?
Evo ga opet je krenuo plakati
Reče Bregami koji se uspavljuje listama sa Oryxa.Bajka stara 10 mjeseci.

Bajka ili ne, oslobađa se grad od nacista.Bajka stara 10 mjeseci.
Rusku Federaciju i Priljepak Bjelorusiju, ili kako voliš reći, "Saveznu državu Rusiju i Bjelorusiju"
Dakle, one koje se ponašaju nacistički.
Ako vidiš danas neku NDH ili naslednicu koja se ponaša nacistički, javi
3 strane drže zadnjih 2 mjeseca
Zanimljiva analiza danas.
Pao je i juzni deo Bahmuta, sada Rusi drze 3 strane.
Onda ide analiza kako je Bahmut masina za mlevenje mesa gde Rusi melju ukre.
Takodje i kako su ukri branili Soledar sa 20K vojnika, a sada kada je pao u toj zoni moraju da drze 40K da bi sprecili Ruse da idu dalje.
Zbog toga nema ofanzive jer tu gube mnogo vojske i tehnike.
Čija je to zastava?
Takve zastave mogu da se vide po Ukrajini na sve strane. Pored onih originalnih Hitlerovih.Čija je to zastava?
Nije čak ni Photoshop nego Illustrator
Kako sada Rus koristi Adobe paket, jel sve ukrao pa prozvao Rudobe?
Strah me provjeriti, zadnji put kada sam izmislio Ruflix se ispostavilo da sam u pravu
Jesi primetio za vreme korone kako su naucili ljude da mrze druge ljude, da beze od njih. Komsija komsiju oce da ubije, zaboga ne nosi masku.Možda jesu boranija ali činjenica je da ne vole Ruse.
18 za sad,ali mislim da nisu na tom pravcuJe li krenula kontra? Stigli Lepardi u Bahmut?
Nikog ne treba podcjenjivati a pogotovo ne NATO tj. americke generale i dr. vise casnike, nikad si nece dopustiti da se nadju u situaciji da ih Rusi zarobe. Vrlo moguce da su bili u Mariupolju ali su ga napustili na vrijeme, ako su uopce bili tamo.zapravo zapad je prilicno transparentan.
ako ne krije da ce da salje osiromaseni uranijum, bilo bi moronski tvrditi da kriju da su poslali 20 himarsa, ili 20 tenkova, ili 20 helikoptera ili 250 tenkova.
mislim, razumes valjda tu prostu cinjenicu, koju si i sam ispratio da javno i neskriveno kazu saljemo to ili to ili sta god da su spakovali na kamion i poslali Ukrajini.
sa druge strane imas Ruse koji tvrde da se u Maripoulju kriju legije stranaca, francuski i americki generali, laboratorije i ne znam sta, onda okupiraju Maripoulj, i tamo nema niceg. ok malo su masno lagali, medjutim problem nastane kada to tvrde u seldecih 15 gradova koje napadnu, i lokalni fanovi kluba Rusa i Siita nemaju nikakvu kriticnu misao niti pitanje, pa gde su ti generali. daj da ih pokazemo celom svetu i pokopamo NATO
ali nista, ostala masna laz. tako i price da ce NATO da ih napadne, a odmah sledeci post se podsmevaju kako Britanija ima sveukupno 200 tenkica.
pa cime ce onda da ih napadne, golim guzicama
Da, to je istina lako se danas mozak ispere.Mediji su se pravo usavršili.Jesi primetio za vreme korone kako su naucili ljude da mrze druge ljude, da beze od njih. Komsija komsiju oce da ubije, zaboga ne nosi masku.
Svasta ljude mozes da naucis.
Oteto je oteto, i vama i Ukrajincima je svejedno kako i zbog cega.Kosovo i Krim nisu za poređenje jer je Kosovo imalo status pokrajine a Krim republike.
Krim prije možeš porediti sa bivšim jugoslovenskim republikama.
Još da se ti pitaš šta je izgubljeno Mr Nicholas. Ima i drugo poluvreme, nek se Šipci spremaju.Oteto je oteto, i vama i Ukrajincima je svejedno kako i zbog cega.
Bi li Srbima bilo lakse da je Kosovo bilo SR u Jugi a ne AP? Ne bi. Na kraju je isto, izgubljeno je izgubljeno.
Slazem se, zapad ima dvostruke standarde, i to je isto jednim djelom razlog zbog cega se sad ovo desava sa Ukrajinom.Isto kao i Amerika i Rusija,kad je bombardovana Srbija bilo je opravdano,kad se bombarduje Ukrajina onda je krsenje medjunarodnog prava.
1999.godine je to pogazeno,i Rusi su samo prekopirali model,samo sto njih ne bombarduju Amerikanci.
Ajd pokaži fotku da vidimo tu zastavu kako vise po Ukrajini na sve straneTakve zastave mogu da se vide po Ukrajini na sve strane. Pored onih originalnih Hitlerovih.