Rat u Ukrajini (22)

Šta je cilj Rusije?

• Ukupno glasova
    95
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To se dešava po nekoliko puta dnevno na putu za snabdevanje Bahmuta. Pobediće Ukri tako, obavezno hoće. I posle ćemo ovde da čitamo ludosti o “golemim ruskim gubiTcima u Bakhmutu” pokupljene od blwsavig Tabaka i ciničnog manipulanta Barića.

Ovako se gine najuzaludnije moguće, i nastavlja se i dalje.

Čekaj, ali oni njih namerno navlače na tanak led

Ispravite me ako grešim, ovaj put koji vidimo na snimku (ne znam da li je za Bahmut, neka bude da jeste) bi mogao da se unakazi koncentrisanim dejstvom artiljerije ili avio bombama i da apsulutno bude neupotrebljiv.
Šuma s jedne i druge strane, blato do guše, tu ne bi mogloda se prođe kad bi se na odabranim mestima osakatio put.

Ipak, Rusi ga drže otvorenim i povremeno gađaju ove samoubice

Evo vi meni objasnite šta se dešava, da li su Rusi debili ili sa određenom namerom ne uništavaju ovaj put za snabdevanje preostalih jedinica u opkoljenom Bahmutu.

Ispravite me ako grešim, ovaj put koji vidimo na snimku (ne znam da li je za Bahmut, neka bude da jeste) bi mogao da se unakazi koncentrisanim dejstvom artiljerije ili avio bombama i da apsulutno bude neupotrebljiv.
Šuma s jedne i druge strane, blato do guše, tu ne bi mogloda se prođe kad bi se na odabranim mestima osakatio put.

Evo vi meni objasnite šta se dešava, da li su Rusi debili ili sa određenom namerom ne uništavaju ovaj put za snabdevanje preostalih jedinica u opkoljenom Bahmutu.
Put se preseca tako što se fizički zaposedne. Posle toga Ukrima ostaju njive, livade i nada da će blato da se isuši.

SSSR je decenijama finansirao razne ektremiste sirom sveta koji su u svojim drzavamaobarali vlade, pravili re4volucije, izazivali gradjanske ratove a ponekad sami bili unisteni od svojih vlada, sve se ovo desava i danas a ko i kako doznace se kada postane nevazno. SSSR je sve to radio pod maskom borbe za radnicka prava a Amerika pod maskom borbe za ljudska prava.
Ovaj, komunisti su izvodili revolucije u raznim Kubama Angolama ili levo orjentisanim arapskim republikama,CIA se specijalizovala za puc i atentate

Evo prso petrodolar, juan i rublja polako preuzimaju primat u među narodnim plaćanjima!

Screenshot 2023-03-28 at 18.59.22.jpg

"Ми изводимо нашу специјалну војну операцију управо због оних људи који су угњетавани кршећи све међународне норме и принципе, кршећи темеље на којима је проглашена независност Украјине. Декларација о независности изричито каже да желе да буду неутрална, ванблоковска држава и да ће то бити. Отворено говоре да су Русима и грађанима који говоре руски у том подручју и уопште националним мањинама обезбеђена сва права и декларативно говоре да желе да живе у миру, добросуседству и слози са свим својим суседима. Све је то сада прецртано и предато на комадање неонацистима који су сад на власти у Кијеву", рекао је Лавров.

Koliko ja znam,u vojnoj konvenciji ako u gradu oko kog se mlate dve vojske ima i civilia po medjunarodnom pravu mora ostati koridor za evakuaciju istih.A to se koristi za doturanje oruzja.

Srpski putinofili se verovatno nikad nisu zapitali zašto prosečan Ukrajinac, Šveđanin, Finac, Estonac, Letonac, Litvanac, Moldavac, Čeh i Poljak ne vole Rusiju.
To znači da Rusi nikako ne mogu biti "anđeli" čim ih toliko naroda iz neposrednog okruženja ne voli.
E zabole nas bas sto Poljaci ne vole Ruse,oni ce inace da promene geopoliticku scenu 🤣 a i ovi drugi koje si nabrojao su boranija.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back