Bojan_BRT
Buduća legenda
- Poruka
- 31.111
Evo i ovi po stoti put isto.
Izgleda da ih delju tamo,zato su nam Hrvati danas malo nervozniji nego inace.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa u nekom smislu,teritorije koje su se pripojile-da.Deluje bezveze,zar ne?Znači RF je okupurana.
Eto.Ja napisem lepo i kulturno a ti izaberes sta je tebi milo pa se smejes k'o lud na brasno.A sta ces reci kada se desi suprotno?A?Kad se povuku iz Bakhmuta kao znak dobre volje onda će bit izjava da Bakhmut ionako nije bio cilj.![]()
Panikica, nisu u stanju da bilo šta postignu “kontranapadima”, inače, kad god se dese onako fini udarci po Ukro kasarnama počinju iz Kijeva lude cifre o “pobijenim Rusima”.Evo i ovi po stoti put isto.
Deluje kao da ni Putin u to ne vjerujePa u nekom smislu,teritorije koje su se pripojile-da.Deluje bezveze,zar ne?
Rodjen za stocni vasar u MioniciAli ja u ovo ne mogu da verujem
russ a nacista kao to kako to a Rakela kako to
Može, a kako da on uzleti dovoljno visoko da lansira planirajuću bombu a da ne popije R-77 ili R-37M?Šta misliš jel se JDAM može okačiti na Slovačke MiG-29
Da, to sam i ja rekao za PutinaPederčić razbucava državu u kojoj je narod bio dovoljno glup da ga izabere.
Deluje da ti troluješ iz nemoći.Deluje kao da ni Putin u to ne vjeruje
Nisam slusao skoro sta kaze,ne znam ni dali je bilo sta.Gledaj samo kako ce se ovo zavrsiti,jer Rusija jos uvek nije proglasila ratno stanje a ratuje sa ko zna kim sve u Ukrajini,to ce se saznati posle nekog vremena kada pokazu dokumenta poginulih iz raznih drzava.A skupljaju dokumenta.Deluje kao da ni Putin u to ne vjeruje
Ko te tjerao da bez vize ulaziš u državu za koju znaš da ti treba viza, i to još ulaziš s nedozvoljenim i neprijavljenjim oružjem, i imaš ideju ubijati legalnu vojsku te države?
Šta bi mogli ili trebali zaslužiti?
Mogu biti sretni ako brzo skončaju.
Zamisli ideju, dođeš u npr. Australiju bez vize, s automatskom puškom i bombama, ilegalno uđeš u državu i kreneš ubijati njihove vojnike ili državne službenike. Šta misliš da bi ti se desilo
Ima koliko hoćeš. Iz Gruzije ih je poginulo već sada bar 40. Iz Azerbejdžana preko 20. Mogu da potražim tačne cifre.Nisam slusao skoro sta kaze,ne znam ni dali je bilo sta.Gledaj samo kako ce se ovo zavrsiti,jer Rusija jos uvek nije proglasila ratno stanje a ratuje sa ko zna kim sve u Ukrajini,to ce se saznati posle nekog vremena kada pokazu dokumenta poginulih iz raznih drzava.A skupljaju dokumenta.
mala informacija...zarobljene oficire i vojnike jugoslovenske kraljevske vojske a koji su bili židovi njemci nisu dirali tj. ubijali već su rat proveli u zarobljeničkim logorima poput ostalih...ukoliko bi po raznim razlozima tražili da napuste status ratnog zarobljenika bilo da se pridruže novim kvinslinškim vojskama ili nekim drugim razlozima bili bi pušteni a nakon toga ponovno uhapšeni i poslati u aušvic.Ta jedinica “Cold Yar”, tj “Holodni Jar” je inače nazvana po jednoj selendri u Dnjeporopetrovskoj oblasti, izbor je pao na baš to ime jer asocira na Babi Jar, mesto gde su Ukri do poslednjeg saterivali kijevske Jevreje pred cevi Hitlerovih SS i SD. Masakr su preživeli samo oni kijevski Jevreji koji su se samoinicijativno pridružili jedinicama od oficira Crvene Armije, etničkih Rusa i službenika NKVD koje su uz gubitke od preko 70% uspele da se probiju iz obruča kad je zahvaljujući Ukro držanju prema Nemcima Kijev bio opkoljen.
Jedino sto je vazno je kako odnosno gdje Ukrajinci vide Bahmut, za njih je u Ukrajini, u njenim medjunarodno priznatim granicama koje je i Rusija prvobitno priznala.Bahmut se nalazi u Donjeckoj Narodnoj Republici a ne u Ukrajini.A DNR je pripojena Ruskoj Federaciji sto znaci da si pogresio.Ukrajinci jesu u Rusiji.
I poljaci i ameri i svabe ima i kineza cak.Ima koliko hoćeš. Iz Gruzije ih je poginulo već sada bar 40. Iz Azerbejdžana preko 20. Mogu da potražim tačne cifre.