Bojan_BRT
Buduća legenda
- Poruka
- 31.260
Eno i Klicko se seta po Bahmutu,a bio je i do Ugljedara.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo BOJAN BRT nosa TETKI Lek...Eno i Klicko se seta po Bahmutu,a bio je i do Ugljedara.
Najmanje 5000 generala NATO-aСнимак разарања базе 8. пука снага за специјалне операције Украјине у Хмељницком.
Такође је објављено да је ту постојала и база виших специјалних снага НАТО-а из Велике Британије, САД и ЕУ.
Горо, гори сјајно!...

Pobili sve što je bilo u jednoj većoj kasarni pa nek se Ukri opet spremaju “na Belgorod”.Izgleda da ce Rusi da udare na Sumi,nisu im dzabe pogodili liniju snabdevanja tamo.
Prosto očaravajuće.Нови видео логистике Оружаних снага Украјине кроз насеље Хромово до Бахмута.
Znači RF je okupurana.A nece biti,pogledaj malo kartu znas da smo kacili ovde sta je sve Rusko?A i sa druge strane,trenutno se vode borbe u regionima koji su u sastavu Ruske Federacije,svojom voljom.Bahmut je recimo u Donjeckoj Narodnoj Republici koja je opet u sastavu Ruske Federacije.
A kako su ovde neki letos urlali i “objašnjavali” i “edukovali” (a neki i rikali) o HIMARS-u svemoćnom, kad ono, kad ja tamo, a ono međutim, kao i obično.Мост у у Макејевки, по коме су се снабдевали укро-нацисти, одређено је да живи дуго након тачног поготка наших артиљераца из Сибира (120. абр.)
UPD: У оквиру текућих борби за Макејевку (сватовски правац), обновљени мост преко реке Жеребец је уништен. Мост је већ био оштећен ударима, али су га Оружане снаге Украјине обновиле уз помоћ инжењерских средстава и за снабдевање користиле део бранилаца Макејевке, када су наше трупе почеле да јуришају.

Pa vidim da Rusi oko Kurska i Berdjanska postavljaju zmajeve zube.Pobili sve što je bilo u jednoj većoj kasarni pa nek se Ukri opet spremaju “na Belgorod”.
Ja bih sa tim sacekao da rat bude gotov…Russia pardons 5,000 former criminals after fighting in Ukraine, Wagner head says https://www.jpost.com/international/article-735376?utm_source=jpost.app.android&utm_medium=share
Interesantno kako se na Holodomor pozivaju oni koji ga nisu ni osetili. Zapadna Ukrajina je do 1939. deo Poljske republike. Stepan Bandera je poljski državljanin.Sve je bilo bolja alternativa od Staljina i holodomora
Pogledajte prilog 1316078
pretstavite se osoba A: Ja sam Vladimir Putin, pretcednik Rusije
pretstavite se osoba B: Ja sam Vladimir Putin, pretcednik Rusije
pretstavite se osoba C: Ja sam Vladimir Putin, pretcednik Rusije
Poginuli za pogrešan cilj .Poginuli za tajkune i korumpirane političare i birokrate.Denacifikovani “legionari”:
Pogledajte prilog 1316149Pogledajte prilog 1316150Pogledajte prilog 1316151
Ta jedinica “Cold Yar”, tj “Holodni Jar” je inače nazvana po jednoj selendri u Dnjeporopetrovskoj oblasti, izbor je pao na baš to ime jer asocira na Babi Jar, mesto gde su Ukri do poslednjeg saterivali kijevske Jevreje pred cevi Hitlerovih SS i SD. Masakr su preživeli samo oni kijevski Jevreji koji su se samoinicijativno pridružili jedinicama od oficira Crvene Armije, etničkih Rusa i službenika NKVD koje su uz gubitke od preko 70% uspele da se probiju iz obruča kad je zahvaljujući Ukro držanju prema Nemcima Kijev bio opkoljen.Information comes from Artyomovsk that a strong battle is going on in the area of the central market of the city.
According to the Military Chronicle, at least two large strongholds could be equipped by units of the Armed Forces of Ukraine in this area.
Thanks to a network of underground passages dug under the houses, units of the 93rd Motorized Brigade "Cold Yar" and parts of the 130th Territorial Defense Battalion could move deep into the city from the side of the street. Mira and exit to the north in the area of st. Gagarin, st. Cathedral and st. Lower in the area of the Bakhmut embankment.
Earlier, the Military Chronicle reported that in the morning, when trying to transfer reinforcements to the city, a column of military equipment of the Armed Forces of Ukraine came under heavy fire.
A Rusi ginu zbog toga u velikim količinama..Već je to uradila, ali joj ne pomaže.