Rat u Ukrajini (22)

Šta je cilj Rusije?

• Ukupno glasova
    95
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kad su počeo da botuješ za Klovna?
Prestravio sam se kad sam video da su Ukri zauzeli celu poljanu.
Screenshot_20230329-004919.png

Da se vidi kakav je ovo eksces. Pola Belogorovke bilo naše, a sad nacisti zauzeli veći deo. To je svega 2,7 km od prvih kuća u Lisičansku.

Prestravio sam se kad sam video da su Ukri zauzeli celu poljanu.Pogledajte prilog 1317997
Da se vidi kakav je ovo eksces. Pola Belogorovke bilo naše, a sad nacisti zauzeli veći deo. To je svega 2,7 km od prvih kuća u Lisičansku.
Lupetaju već 6 meseci. Mora da se skrene pažnja sa Bahmuta i Avdejevke, imaju previše mrtvih, pa se prosto proizvede neka pobeda da bi imali čime da se bave dok se ne zaboravi koliko ih je baš izginulo.

Dok ne presahne ofanziva kampanja u Artemovsku nema zime za nas ljude. Ako se desi da nakon Artemovska Rusi izgube momentum, a izgubiće, ako se desi da dođe do pat pozicije i stagnacije a desiće se, nacisti će pokušati ofanzivu. Ipak, ne deluje realno da išta mogu da učine. Zaporožje im je jedina opcija, jer sem DNR nijedan front ne postoji fizički. No, tamo je situacija nepromenjena još od marta prošle godine.

Dok ne presahne ofanziva kampanja u Artemovsku nema zime za nas ljude. Ako se desi da nakon Artemovska Rusi izgube momentum, a izgubiće, ako se desi da dođe do pat pozicije i stagnacije a desiće se, nacisti će pokušati ofanzivu. Ipak, ne deluje realno da išta mogu da učine. Zaporožje im je jedina opcija, jer sem DNR nijedan front ne postoji fizički. No, tamo je situacija nepromenjena još od marta prošle godine.
Sumnjam da će Zaporožje.Tu ako ne probiju do Azova i ne očiste Mariupolj i Krim,za k.yrac ofenziva.Inače ne vidim smisao.:kafa:

Poslednja izmena:
P
Sumnjam da će Zaporožje.Tu ako ne probiju do Azova i ne očiste Mariupolj i Krim,za k.yrac ofenziva.Ne vidim smisao.:kafa:
To što neće uspeti ne znači da Klovn neće da naredi neki veliki napad. Čovek se nada da će moći da ide na Minsk 3 ukoliko baš bude ozbiljno poražen - tako je ranije Ukropistan izbegao katastrofe i progonjenja posle kompletnih slomova kod Ilovajska i Debaltseva. Minsk 1, pa Minsk 2. Klovn je baš zbog toga spreman na rizik. Samo, to će koštati u teritorijama, a već od prestanka kalibriranja nema baš ništa.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back