Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 91.405
Mogao bi da se javi da ga zameni.Nema dobro situiranog da ga pitamo sad jel ovaj borbeni ili neborbeni?![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mogao bi da se javi da ga zameni.Nema dobro situiranog da ga pitamo sad jel ovaj borbeni ili neborbeni?![]()

Ceka supervizora da mu rasclani izraz.Mogao bi da se javi da ga zameni.![]()
Kako samo rast Kine ruši Frzziju & Co pogled na svet. Šmrc, šmrc. Frzzi BRE lično određuje šta je napredak, šta je moralno, šat dopustivo a šta ne.Slažem se, npr. standardno licemjerno osuđivanje kolonizatora, a to su radili baš svi oni koji su bili dovoljno snažni, u današnjem kontekstu supersile. Bez izuzetaka. Uopće me ne zanima moralnost supersile danas, nego što i kako doprinosi razvoju čovječanstva. U odnosu USA i Rusije, to je 100% prema 0%, jer Rusija nije u stanju osmisliti, idejno su apsolutno irelevantni. Osim naravno nuklearne rakete i tenka i topa: ali to nije nešto što čovječanstvo gura naprijed.
Isto tamo gdje si ti osuđivao Rusiju kada su agresivni kao i AmeriKada i gde si tako osuđivao U.S of A, a rade to isto, gde god im se prohte.
@Wild RangerSlažem se, npr. standardno licemjerno osuđivanje kolonizatora, a to su radili baš svi oni koji su bili dovoljno snažni, u današnjem kontekstu supersile. Bez izuzetaka. Uopće me ne zanima moralnost supersile danas, nego što i kako doprinosi razvoju čovječanstva. U odnosu USA i Rusije, to je 100% prema 0%, jer Rusija nije u stanju osmisliti, idejno su apsolutno irelevantni. Osim naravno nuklearne rakete i tenka i topa: ali to nije nešto što čovječanstvo gura naprijed.
Videćemo čija će biti poslednja Frzzi.Isto tamo gdje si ti osuđivao Rusiju kada su agresivni kao i Ameri
moga bi bit..jer ga je struka krste prešutila ka i Surovikina.Jel to onaj general Rustam Muradov, junak iz Vuhledara.

Ti znaš da Rusi u Ukrajini koriste granate sa osiromašenim uranijumom?Jel Frzzi da te pitam nesto.Pre neki dan si shizio ovde za Ukrajinsku decu koju su "oteli" zli Rusi.Zapad je kao zabrinut za tu decu,tako rekose.A posle toga hoce da salju u Ukrajinu municiju sa osiromasenim uranijumom?Pa jel su zabrinuti ili nisu?Ko tu koga...?
I šta kaže za Ruse u 2050
Ne laži Frzzi. Svesno izmišljaš gluposti radi trolovanja.Ti znaš da Rusi u Ukrajini koriste granate sa osiromašenim uranijumom?
a) da
b) ne
Kada odgovoriš sa a) ili b) mi objasni di je link uranijuma i ruskom krađom ukrajinske djece
Evo ti i snimak iz centraIma li neko najsvežiji mapu Artjomovska?
Opkoljavanje Rusije i Kine i instaliranje kojekavog oruzja nije pretnja za svetski mir.Ja ne znam samo kako ovi pristrasni rusofili tj. putinofili ne vide da je Putin prolupao ako mu je namera da instalira taktičko nuklearno naoružanje u Belorusiji, zar ljudi ne shvataju kolika je to pretnja za opšti svetski mir.
"posebno Srbima"@Wild Ranger
Lepo možeš da vidiš da čovek zna da ovo u Ukrajini nije ni dobro ni moralno, ali da je zato ono što Zapad radi ostalima (a posebno Srbima) odlično i čak i nedovoljno. Istomišljenici BRE.
Nije baš isto. Irak, Srbija i Libija nisu imali mogućnost da izbjegnu napad kao Ukrajina.@Wild Ranger
Lepo možeš da vidiš da čovek zna da ovo u Ukrajini nije ni dobro ni moralno, ali da je zato ono što Zapad radi ostalima (a posebno Srbima) odlično i čak i nedovoljno. Istomišljenici BRE.
Da će poziciju da zadrže, za razliku od Nemaćke, Francuske, UK i ostalih iz EU. Samo vi zaratite s Kinom zbog Tajvana…I šta kaže za Ruse u 2050
Ili možda što su neki zbog Pavelića i rđave savesti iz WW2 potrčali za Tuđmanom 1990, pa sad nastavljaju, doduše sad samo verbalno?"posebno Srbima"
Pa da, zato jer ne savijuju kičmu etc
Procitao sam da ste neki spominjali neke granate sa kapislama od...Ti znaš da Rusi u Ukrajini koriste granate sa osiromašenim uranijumom?
a) da
b) ne
Kada odgovoriš sa a) ili b) mi objasni di je link uranijuma i ruskom krađom ukrajinske djece
Jedina naknada za WW2 koju je tzv “FNRJ/SFRJ” dobila a da je nešto vredela je Istra.Nikad nisu nadoknadili ratnu štetu ili možda jesu ali je ta naknada pripala SRHrvatskoj.
Ruske snage u agresiji na Ukrajinu koriste koriste granate 3BM-29 Nadfil-2, 3BM-32 Vant i 3BM60 Svinets-2 sve do jedne s potkalibarnim penetratorima od osiromašenog uranijuma.Ne laži Frzzi. Svesno izmišljaš gluposti radi trolovanja.
...sad kad joj u Akri kazu da je trebala u nekoj *solventnoj* banci da te $ zameni za juiane i rublje, da mogu da uloze tu *pomoc* u konkretne stvari na medjunarodnom trzistu i kupe robu koja im treba, zna se, u Kini i Rusiji....
Zašto Britanci ne bi slali tenkovsku municiju sa osiromašnim uranijem, a Rusi je već koriste? Daj racionalan razlogProcitao sam da ste neki spominjali neke granate sa kapislama od...
Kakav link?Britanci rekose da hoce da salju tenkovsku municiju sa osiromasenim uranijumom.A sizio si za decu cittav dan,mozda i duze.
Vredi li tebi objasnjavati? Ili si resio da budes onako skroz zapadnjak(znas vec kakvi su,lazljivi,pokvareni,spremni na sve samo da budu u pravu)Ja kad postavim klip kako ukrajinci razvaljuju okupatore u komade ti komentiraš riječima da plačem i kukam, okej