Rat u Ukrajini (22)

Šta je cilj Rusije?

• Ukupno glasova
    95
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja ne znam samo kako ovi pristrasni rusofili tj. putinofili ne vide da je Putin prolupao ako mu je namera da instalira taktičko nuklearno naoružanje u Belorusiji, zar ljudi ne shvataju kolika je to pretnja za opšti svetski mir.
Koliko puta smo čuli dosad da Rusija preti upotrebom nuklearki a pritom nijednom nismo čuli da je NATO zapretio da će napasti Rusiju konvencionalnim naoruženjem (u kome je dosta superiorniji od Rusije).
I ovo pišem kao neko ko politički nije ni za Zapad ni za Rusiju.
Је ли медо видео своју сенку, а "бисерко"? :think:

Da li bi ti pristao na nezavisno Kosovo da ono nekad davno nije bilo srpsko? Jer po vama, Ukrajinci nemaju pravo boriti se za Donbas i Krim jer oni nikad prije nisu bili njihovi do Hruscova i komunista.
Dobili su te granice koje je i Rusija priznavala, i cijeli ostali svijet. A sad odjednom "ne moze,predomislio sam se, to je rusko".
Kosovo i Krim nisu za poređenje jer je Kosovo imalo status pokrajine a Krim republike.

Krim prije možeš porediti sa bivšim jugoslovenskim republikama.

Moraju da čuvaju za sebe. Još je prevelik strah od trupa na magarcima.

an-afghan-villager-rides-a-donkey-with-machine-gun-in-his-hand-on-the-road-to-talukan-in-takhar-province-northern-afghanistan-november-14-2001-the-northern-alliances-seizure-of-kabul-and-the-domino-like-fall-of-defection-of-towns-and-provinces-has-reduced-the-talibans-control-from-90-percent-of-afghanistan-to-20-percent-in-just-five-days-2D4FE2G.jpg
To je najsavremeniji brdsko-planinski tenk na pogon senom. :D

Emotivistički zaključak - nekad ljudima ono u šta veruju ne dozvoljava da percipiraju stvarnost onakvom kakva jeste. Pogotovo kad ih TV ubeđuje u suprotno.

Očekuješ “pobedu” Ukropistanije bez ijedne velike pobede na bojnom polju. Žalim slučaj, nisu vam ovo više devedesete pa da američa avijacija dobija ratove za onoga kog Klinton protežira, znaš.
Samo kmeči, Ukri nisu ni počeli

Nisam rekao da nemaju pravo, ali su naišli na jačeg neprijatelja, Isto kao što smo mi naišli. Mi smo uspeli bar tu rezoluciju UN d aizvučemo, ovo ako nastavi, bojim se da će Ukrijna nestati. U ovom starom obliku sigurno.
Nestaje i mnogo više od jedne Ukrajien, ceo svetski poredak se menja, a ovo je tek prvi udarac. Naravno, zna se ko je glavni krviac, onaj ko je decijanama ubijao i rušio po svetu, sad je vreme da Amerika menja nešto u svojoj agresivnoj politici, a još je više da Evropa menja nešto, jer ovo u čemu mi danas živimo nema veze sa slobodnom Evropom od pre 20, 30 ili 50 godina.

Нема шансе да Амери нешто мењају док не потроше Европу и земље на ист.пацифику

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back