Branko Lori
Zaslužan član
- Poruka
- 108.621
Za Kursk

Šta mi to ne znamo za Kursk , što rusi znaju ????
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za Kursk

@Frtajler @Mej bregami @Marin83 @piciginx

Kako vas pale, a vi poskakujute. Oni očekuju, ako niste shvatili, da vi raspalite po NATO-u jer oni ne mogu, opasno je to.
Čekaj, tebe vrijeđa kazališna predstava?@Frtajler @Mej bregami @Marin83 @piciginx
Da li ekipa koja baš sve na ovom svetu očekuje od Amerike (i za sve može da zahvali) ima neki komentar na ovo? Kao da su se nekako osilili? Da li će biti bombardovani zajedno sa Rusijim, ili posebno?![]()

Trolovanje ne pomaže, reci, kako se oseća neko ko je tako osion jer sebe ubeđuje da ima Ameriku iza sebe kad vidi nešto ovakvo? S obzirom na prirodu saudijskog režima, ovo je nesumnjiv znak da je tako bitna zemlja kao što je Saudijaka Arabija izašla oz ekskluzivne američke zone uticaja.Čekaj, tebe vrijeđa kazališna predstava?
Kome još treba dokaz da je Bajden dementna budala nema potrebe da ide dalje od ovoga.
Талибанска влада објавила је снимке војне опреме коју су Американци напустили док су бежали из Авганистана.
![]()
![]()
![]()
Bila bi to kosmička pravda.Ovaj put bi smo navijali za Švabe.Ja sam pisao ranije da ce Nemacka i Poljska opet medjusobno da se potuku
Премијер Пољске Матеуш Моравјецки окривио је Немачку за енергетску кризу и проблеме Украјине.
Nek se istrebe medjusobno,jednog dana ce da ispliva novi Hitler i probudi ideologiju.Bila bi to kosmička pravda.Ovaj put bi smo navijali za Švabe.
Ne znam iskreno o čemu ti, kakva Amerika, SA?Trolovanje ne pomaže, reci, kako se oseća neko ko je tako osion jer sebe ubeđuje da ima Ameriku iza sebe kad vidi nešto ovakvo? S obzirom na prirodu saudijskog režima, ovo je nesumnjiv znak da je tako bitna zemlja kao što je Saudijaka Arabija izašla oz ekskluzivne američke zone uticaja.
Kako ćete vi da pretite okolo ako bude došlo do daljih promena u globalnoj ravnoteži snaga?
Zlo je u zeljama, a znamo sta bi zeleo ti zapadu, a sta bi prosecan covek na zapadu zeleo tebi... S tim jos sto si ti ubedjen bez trunke sumnje da si na strani nekakve uzvisene pravde...
Do sada su uvijek Rusi odjednom kolabirali.„Након пораза у „историјској“ бици за Бахмут, Оружане снаге Украјине биће поражене до лета или јесени“
Пензионисани обавештајни официр УСМЦ Скот Ритер верује да ће бити историјске битке код Бакхмута.
„Украјина губи снагу. Украјинци ће се у једном тренутку сломити и почети колапс, што ће довести до тога да ако се сукоб настави истом путањом, Украјина ће изгубити до лета или јесени“, сматра официр.
jbg,ja bih to nazvao sramotom i šizofrenijom ruskog društva,pogotovo što su devojčicu od 12 godina oteli od oca zbog jednog crteža...То се зове испирање мозга.
Tvinjerice, jel?Pametno od tebe, čemu borba protiv činjenica.
Jesu to one petrade kako jedna od perjanica Watchman kazeUkri sa dronovima koriste 4 vrste granata: one obične handgranate, nalik na kašikaru M-75, rasprskavajuće trenutne (vidi klip), kumulativne (znamo kakve su), i u zadnje vrijeme one za koje @Casual Observer vjeruje da ne postoje, termobarične. Svaki dron nosi najmanje dvije granate, najčešće u različitim kombinacijama, kašikara se uvijek ispušta prva: najjeftinija je i pogledaš kako pada, ima li vjetra, itd.
Ništa posebno, nešto o navici izvesnog repa da maše psom.Ne znam iskreno o čemu ti, kakva Amerika, SA?
Nije prvi puta da su bili korisne budale.Kako vas pale, a vi poskakujute. Oni očekuju, ako niste shvatili, da vi raspalite po NATO-u jer oni ne mogu, opasno je to.