Rat u Ukrajini (21)

Da li će se rat proširiti van Ukrajine?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
камо среће

Утисак је такав да је Руска војска на горем нивоу него оно што су насљедили од Совјетије прије 30година
Ma kakvi, nisi ni blizu istine. Pobiti sve u štabu na dubini od 100 metara pokazuje da se nisu šalili kada su pomenuli hipersonike.

To je oružje koje ubija samo kinetičkim udarom sad zamisli šta znači nabiti sve u zemlju na dubinu od 100 metara. Nema preživjelih.

Ma kakvi, nisi ni blizu istine. Pobiti sve u štabu na dubini od 100 metara pokazuje da se nisu šalili kada su pomenuli hipersonike.

To je oružje koje ubija samo kinetičkim udarom sad zamisli šta znači nabiti sve u zemlju na dubinu od 100 metara. Nema preživjelih.
ништа
волио би замислити како је то да су Руси још прошле године херметички затворили дотур већи оружја у Украјину али све до несметано долази до фронта

у праву си све до задње реченице

због Ратка младића смо ми изгубили и рат у Крајини и у Босни
дакле имају Младића, зато им тако добро и иде
To nije tačno. Mi u BiH nismo izgubili rat. Bar ostali nisu ostvarili cilj ako ništa. A cilj im je bio da mi nestanemo.

Budi oprezan kad pominješ Mladića, ne znaš mnogo o njemu.

Tvrdiš da u RH nema niti jednog Srbina?
Ja tvrdim da postoji najmamje jedan.
Istom logikom, tvrdiš da @jevropa ne živi u Dojčland niti @Casual Observer u Ameriki jer su i Švabovi i Ameri nanjeli zla Srbima, svi oni žive u Rusiji, samo se foliraju. Do kada se misliš glupirati?
Tvrdim da nisi Srbin kad tako pises i kad si ostao tamo.Za ova dva gospodina sad cujem od tebe i neka ih.

ништа
волио би замислити како је то да су Руси још прошле године херметички затворили дотур већи оружја у Украјину али све до несметано долази до фронта
Većina je davno dopremljena, pusti tu šuplju - dolazi. Za 8 godina koliko su se spremali mogli su ih donijeti na rukama.

Sta si ti sad rekao?! Zar u ovom slucaju ne vidis da Putin sluzi narodu,naredio obnovu razrusenog grada i dosao da vidi kako teku radovi?
мрзим организоване посјете политичара и ђенерала ђе се све врти око њих, а уствари ти обични људи су јунаци и ЊЕМУ би требала бити част да њих сретне

Занимљиво је да су многи странци то уочили код Срба прије задњи 100-200 година. Веле странци, Срби не признају ни шредсједника, ни цара, ни султана него вјерују да је сваки човјек једнако вриједи

389. dan SVO:
Rusi kose ukre kao u najboljem vijetnamskom filmu, ovi padaju kao snoplje dok municije ne nestane.
Trenutni gubici ukra u ljudstvu 28 melejona.
Zapad prop'o financijski (dusevno vec odavno), ljudi prose za komad kruha, redovi pred ambasadama Rusije, Brazila, Indije, Sj. Koreje.
Zelenski najavio da ce izvrsiti samoubistvo, bira koji je dan najbolji.
Prigozin kuha kotlic.
Kadirov trazi novu zenu.
Putin crta nove karte sveta.

Sto,zar nije lepo sto je dosao?
20230319_112241.jpg

Većina je davno dopremljena, pusti tu šuplju - dolazi. Za 8 godina koliko su se spremali mogli su ih donijeti na rukama.
ствар је у томе да су поред тих 8 година допремили још море тога
Руси су тих 8 година колко толко ријешили али нијесу задњи 8 мјесеци

Prvo,pisao sam o NATO a ne o Crvenoj Armiji.U to vreme nisam bio medju zivima pa nisam mogao da zapamtim to ako je i bilo.Oni su nama stariji brat koji nas je zastitio od lepljenja etikete genocidnog naroda.
Da, NATO je odbio da dogadjaje u Srebrenici na sudu okarakterisu kao genocid

Sa druge strane, zvanicna ruska dokumenta na zvanicnom sajtu ministarstva inostranih poslova Ruske Federacije jasno kvalifikuju Srebrenicu kao genocid

To nije tačno. Mi u BiH nismo izgubili rat. Bar ostali nisu ostvarili cilj ako ništa. A cilj im je bio da mi nestanemo.

Budi oprezan kad pominješ Mladića, ne znaš mnogo o njemu.
не знам много о њему у праву си, осим да је био команданти Книнског корпуса и да се тако о њему чуло

добра пропаганда, само што је 95% посла одрадио Лија.
као и на Купресу, Коридору итд.
и онда је Лија смакнут почетком 1993. , од Младића, и отад настаје пад ВРС и стално каскање за ситуацијом на терену

Dobro, znači vraćaju ih takve spašene u Lavov ili negdje drugdje u Ukrajinu i neće ih dati posvojiti u Rusiji.
Oh well, jesu već.
1999, NATO roka, ratuje se na Kosovu i na sjeveru Kosova nađe Šiptar srpsko dijete kako bezuspješno traži roditelje. Uzme ga sa sobom, spasi ga od ratnih strahota i da ga na posvajanje nekoj šiptarskoj obitelji iz Prištine. Važno da je dijete spašeno, jel tako.
Da, najvažnije je da dijete nije izloženo strahotama.

у праву си све до задње реченице

због Ратка младића смо ми изгубили и рат у Крајини и у Босни
дакле имају Младића, зато им тако добро и иде
Рат у Крајини је изгубљен због Милошевића, а да није било Херцеговаца изгубили бисмо и Републику Српску.
Босанаца има више, али они су неспособни за било шта, чак и руководство РС су чинили Херцеговци и Црногорци, мислим пореклом.
Херцеговци су врло брзо очистили своју територију, а онда су морали да иду да ратују за Босну.

Putin 2014:
I want you to hear me, my dear friends. Do not believe those who want you to fear Russia, shouting that other regions will follow Crimea. We do not want to divide Ukraine; we do not need that.

🤡
све више мислим да је ово исхитрена реакција Русије

Русија је била пред тиме да мора нешто направити, а паре покрадене, и војска неспремна (свак је свакога лагао како је све супер и пуца од снаге и здравља)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back