Agafja
Buduća legenda
- Poruka
- 25.599
Znam, luce je svjetlost na talijanskom.lucifer je bio anđeo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam, luce je svjetlost na talijanskom.lucifer je bio anđeo
Ne pretjeruj, Slobo je bio nemoćan duradi išta. Zamisli opću mobilizaciju u Srbiji, idemo ratovati u Krajinu jer ustaše.Рат у Крајини је изгубљен због Милошевића, а да није било Херцеговаца изгубили бисмо и Републику Српску.
Босанаца има више, али они су неспособни за било шта, чак и руководство РС су чинили Херцеговци и Црногорци, мислим пореклом.
Херцеговци су врло брзо очистили своју територију, а онда су морали да иду да ратују за Босну.
On ne govori,on mumla i zamuckuje.Jel Čeda Jovanović Srbin kad čuješ kako govori?
Dokazuju to Ukrajincima svakodnevno, ta bezgranična ljubav.Rusi nisu stranci, oni su Slavenima familija.
Nisam citao i ne znam.Da, NATO je odbio da dogadjaje u Srebrenici na sudu okarakterisu kao genocid
Sa druge strane, zvanicna ruska dokumenta na zvanicnom sajtu ministarstva inostranih poslova Ruske Federacije jasno kvalifikuju Srebrenicu kao genocid
Херцеговаца је било мало и на мањем теренуРат у Крајини је изгубљен због Милошевића, а да није било Херцеговаца изгубили бисмо и Републику Српску.
Босанаца има више, али они су неспособни за било шта, чак и руководство РС су чинили Херцеговци и Црногорци, мислим пореклом.
Херцеговци су врло брзо очистили своју територију, а онда су морали да иду да ратују за Босну.
Dokazuju, da ih ne vole, srondali bi ih u tri dana bombama kao Ameri Irak i Srbiju.Dokazuju to Ukrajincima svakodnevno, ta bezgranična ljubav.
ja nisam napisao da su amerikanci za zajebanciju...ali moraš znati oni su u kabulu jeli jastoge a pravi rat još nisu upoznali...ne znam kako rusi idu ali od početka operacije rata uzeli su pod kontrolu teritorij veličine 1/3 bivše jugoslavije(bez onoga od prije)мислим да немаш представу о томе како то иде
Американци нијесу заебанција против кога год ратовали
годину дана рата и Руси и даље иду масовно један другом уз гузицу, у борбу се иде без извиђања, без праве подршке итд.

Što je tebi Putin učinio da ga mrziš?Srbija je 2009. godine ratificirala statut ICC-a.
Ovo bi bila najljepša bajka kad bi se Putina nekako doteglilo do Beograda.![]()

Ljubomoran sam jer ga ti voliš.Što je tebi Putin učinio da ga mrziš?

Privreda je uništena za 100%Ukri nemaju više svoju vojsku !
za njih ratuju plaćenici i nato , a para je sve manje
privreda je uništena za 60%
Zemlju napustilo 11 miljona ljudi
Poginulih i osakaćenih preko milion
To više nije država ,
Ukraina je groblje od države ,na kojoj još uvek samo jenki zaradjuju

Nit ga volim nit ga mrzim. Za Rusiju je pravi izbor u pravo vrijeme. Netko militantniji od njega već bi razorio par EU gradova. On ima čelično strpljenje i hladnu racionalnu glavu. Godine FSB treninga sad se pokazuju kao komparativna prednost.Ljubomoran sam jel ga ti voliš.![]()
u odnosu na državu to vrijeme je beznačajno...indijanski ratovi u americi trajali su više od sto godina....hrvati su 1914. od jedne obične ugarske provincije dobili za 100 god državu...za krim su rusi ratovali stoljećima a uspjeli su ga pripojiti rusiji za mjesec ili dva....kina je prije 15 godina bila industrijski ekonomski manja od njemačke danas je veča od čitavog zapada.Kako pokazuje mapa napreduje se 3-4km svakog dana znaci jos 7-8 godina i eto Donbasa![]()
Može u celu Aziju i pola Afrike.Vladolf od ovog mjeseca može samo u Bjelorusiju, Iran, Sjevernu Koreju i Eritreju. Možda i u Indiju. Za predsjednika "2." najveće sile na svijetu to je ponižavajuće. Završiće na kraju tamo gdje i svi ratni zločinci - u Hagu.
PAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHH genijalno. Oduševio si me i ulepšao mi dan. Hvala druže Kondore389. dan SVO:
Rusi kose ukre kao u najboljem vijetnamskom filmu, ovi padaju kao snoplje dok municije ne nestane.
Trenutni gubici ukra u ljudstvu 28 melejona.
Zapad prop'o financijski (dusevno vec odavno), ljudi prose za komad kruha, redovi pred ambasadama Rusije, Brazila, Indije, Sj. Koreje.
Zelenski najavio da ce izvrsiti samoubistvo, bira koji je dan najbolji.
Prigozin kuha kotlic.
Kadirov trazi novu zenu.
Putin crta nove karte sveta.