Branko Lori
Zaslužan član
- Poruka
- 108.628
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Po mom misljenju, Rusi imaju oruzja koje jos nisu ni upotrijebili...tipa laserskog oruzja i onoga za elektronsko ometanje...Naprotiv rusi su uložili manje para u još naprednije i soficitarnije samim tim i ubojitije oružje
Kindžal. avangarda i sarmat
I Zapamti stara ruska doktrin a i navika
kad ti rus pokaže javno oružje jedne generacije ima sigurno još bolje za 2 klase
irak?...koga ti zahebavaš...?...američki koncept se zasniva na tome da im avioni uzljeću i sljeću bez opasnosti uz podršku informacija sa satelita i dronova...vidio bi ja njihov koncept kada bi ih pogodio cirkon ili kinđal u labrnju...ili kada bi im bili uništeni izvori logistike u liku naftnih skladišta...pa oni su kukali do neba zbog onih petnaestak sprženih na kabulskom aerodromu...zamisli da im rusi roknu nosač sa tisućama ljudi na palubi.и Талибани су се бранили немој мислити да су сједили скрштени руку
мислим на Ирак и сл.
Амерички концепт рата у зраку је блиска подршка и уништавање противникове РВ и ПВО. и зато на крају у свакоме рату тај концепт даје утисак да су свемоћни.
да је Америка напала неког ко Укр. дефинитивно би авијација била увијек на челу
мислим да немаш представу о томе како то идеirak?...koga ti zahebavaš...?...američki koncept se zasniva na tome da im avioni uzljeću i sljeću bez opasnosti uz podršku informacija sa satelita i dronova...vidio bi ja njihov koncept kada bi ih pogodio cirkon ili kinđal u labrnju...ili kada bi im bili uništeni izvori logistike u liku naftnih skladišta...pa oni su kukali do neba zbog onih petnaestak sprženih na kabulskom aerodromu...zamisli da im rusi roknu nosač sa tisućama ljudi na palubi.
Seti se broda Donald huk ?Po mom misljenju, Rusi imaju oruzja koje jos nisu ni upotrijebili...tipa laserskog oruzja i onoga za elektronsko ometanje...
Sankcije ne daju nikakvih rezultata, naprotiv pogadjaju uglavnom EU, isporuke oruzja Ukrajini ne daju nikakvih rezultata, naprotiv vojna moc tzv. kolektivnog zapada rapidnom pada, nedavno je ubijeno oko 20 NATO oficira u ruskom napadu raketom Kinzal na operativnu centralu NATO-a i Ukrajine (zap. izvori), oboren je americki dron vrijedan 60 milijuna $ bez ispaljenog metka i nedostupan je Amerikancima, tj. Rusi su vec na mjestu potonuca drona (pronadjen je), nekakve reakcije je moralo biti i zbog toga uhitbeni nalog za Putina. Potez ocajnika gdje su svi svjesni da je uhicenje Putina manje moguce od invazije vanzemaljaca ili putovanja kroz vrijeme, ali je cijela prica istovremeno i odvracanje paznje zapadne javnosti od propasti americkih i svicarskih banaka.
Kako vrijeme prolazi stvar postaje sve neugodnija i teza za zapad, jednostavno nemaju rjesednja za Rusiju i sve sto cine su smijesni i slabi potezi koji se samo vracaju kao bumerang. Nekom drugom odmah bi na pocetku bilo jasno sto je moguce a sto ne, ali zapadu naviklom na visestoljetnu dominaciju nije lako suociti se sa novim vremenom gdje se ta dominacija topi poput grudve snijega u viskokoj peci.
Treci razlog je sto se ovakvim primjerima vodeci ljudi zapada, koji ocigledno od ogromne rusofobije nisu vise u stanju racionalno razmisljati pokusavaju tjesiti u svom imaginarnom svijetu u kojem su i dalje dominantni i nanose Rusiji poraz za porazom.
Ocekujem i sudjenje Putinu u odsustvu i osudu na dozivotni zatvor koju ce zapad da slavi kao da je stvarno i zatvoren.
Koliko su na zapadu svi pukli dokazuje cinjenica da taj tzv. medjunarodni sud krsi vlastite statute i pravila optuzujuci nekog za koga uopce nema nadleznost (po vlastitim pravilima).
Ocekujem vrlo brzo i hollywoodski film znanstvene fantastike u kojem ce Puti biti uhicen, isporucen Haagu i osudjen, a u Rusiji na vlast dolazi prozapadna opcija, kao jos jedan potez "superiornog" zapada. Stvarno cirkus.

Ne mogu se tacno sjetiti broja mornara, koji su napustili sluzbu, odmah po prispjecu broda u luku....Seti se broda Donald huk ?
Sva oprema i komunikacije mu zablokirane dok su ruski avioni leteli u položaju za paljbu
Usrali se kaao grlice
To je bila samo pokazna vežba za ruse
imaju ali u kojoj kolicini?Po mom misljenju, Rusi imaju oruzja koje jos nisu ni upotrijebili...tipa laserskog oruzja i onoga za elektronsko ometanje...
Zato možda i otežu ovoliko sa ukrima dok ne naprave zalihe za neku žešću ofanzivu i kažnjavanje poludele fašističke EUimaju ali u kojoj kolicini?
imaju i one puske protiv dronova ali u ogranicenom broju
Bajden i Papa samo iza pancir-stakla...i to kad su među svojima..., u NATO Poljskoj i u Rimu:
![]()
![]()
...
Ti da si neki Srbin nebi ostao u drzavi koja nam je toliko zla nanela,nego ili lazes ili si se prepelcovao.Ja sam Srbin od glave do pete.I nemoj to da radis jer ni njih ne volim.Vidis,to nisam znao.Mislio sam da nas je Crvena Armija pomogla u teranju Nemaca sa ovih prostora a "saveznici" bombardovali nase gradove.Znači znaš da sam to rekao i svejedno me proglašavaš Hrvatom.
Okej, za mene si Šiptar od sada nadalje.
Čudno mi je da si toliko protiv Amera a dali su ti državu, dosta je to nezahvalno.
Pa jesam pandur. Tecaj za ovlastenje 6 mj. 14 mj. pripravnik ili vjezbenik, tecaj granicne policije u Simunskoj i kasnije visa kriminalisticka.Nikola BG, daj se prvo dogovori sam sa sobom čiji si! Predstavljaš se da si olfo iz Hr i k tome glavom i bradom pandur, vidim da se trudiš pisati na hrvatskom ali te uvijek neke sitnice sjebu, kao npr. ministarka, Sara i kao šlag na kraju nacističke Nemačke.
P.S. Koje vrijednosti ono AfD zastupa?
nem pojma. videcemo kako ce se odvijati zaporoska ofanziva, i dokle ce ugri da dogurajuZato možda i otežu ovoliko sa ukrima dok ne naprave zalihe za neku žešću ofanzivu i kažnjavanje poludele fašističke EU
Bitno je da si ti procenio da je masovno! Ne znam samo odakle crpiš inspiraciju za svoje pisanije.мислим да немаш представу о томе како то иде
Американци нијесу заебанција против кога год ратовали
годину дана рата и Руси и даље иду масовно један другом уз гузицу, у борбу се иде без извиђања, без праве подршке итд.
Ukri nemaju više svoju vojsku !nem pojma. videcemo kako ce se odvijati zaporoska ofanziva, i dokle ce ugri da doguraju
verujem da ce stici do krima bez problema ako se nesto ne preduzme
Ko ce znati njihove planove?Nije da nemaju avione.проблем је што мање користе авијацију него ми прије 30 година![]()
to ne sprecava pajaca da gura u smrt svakog koga scepaju na uliciUkri nemaju više svoju vojsku !
za njih ratuju plaćenici i nato , a para je sve manje
privreda je uništena za 60%
Zemlju napustilo 11 miljona ljudi
Poginulih i osakaćenih preko milion
To više nije država ,
Ukraina je groblje od države ,na kojoj još uvek samo jenki zaradjuju