Rat u Ukrajini (21)

Da li će se rat proširiti van Ukrajine?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisi jedini koji se razocarao u njih. Ja sam to doziveo devedesetih i mislim da ce se tesko sta promeniti u njihovom odnosu prema istoku.
Plasim se da su sve price o demokratiji i slobodarstvu samo paravan za kolonijalnu drzavu sto i sad pokazuju koriscenjem artikla 43.9 protiv volje gradjana.
Pa i u Prvom sv.r su nam poslali topove sa municijom drugog kalibra,a to smo otplacivali narednih 50 godina.

5 Engleza okupiralo Indiju.

Istok je miroljubiv.

Zna se tko su pljačkaši, ubojice i kriminalci.

Zapadnjački ološ.
Istok miroljubiv?

Slusao sam neka predavanja o Mongolskim hordama koje su sa tog istoka stigle do Evrope

Usput su pobile otprilke 50% populacije svakog mesta koje su zauzele

U nekoliko genocida nad Kinezima ubijeni su milioni

Slusao sam o Japanskim zlocinima novijeg i starijeg datuma

Kinezi su 1959e ubili oko 100.000 tibetanaca

Dan danas traze glavu Dalaj Lame

Etc. Ne znam koju istoriju ti ucis, al nije bas dobro napisana

Crveni kmeri u Kambodzi, milioni pobijenih

1965e u Indoneziji najmanje 500.000

Genocid u Burmi

Genocid u Vijetnamu

Mrzi me i da se prisecam

Daj procitaj neku knjigu, nemoj odvaljivati budalastine po krstarici

milion poginulih i ranjenih, desteine miliona raseljenih, nebrojeno ratnih zlocina na obe strane a treba suditi nekome ko je izvuko decu iz tog pakla i verovatno im spasio zivot.
Totalno pomracenje uma.
Samo dokaz koliko su Rusi ispravni jer im nemaju što od zločina za navesti.
Dobra djela se kažnjavaju ako ih Rusi čine, a na zločine ukrajinskih nacista se žmiri.

Hebiga,radili su na mnogo opasnijem oruzju,a kako vidim sa dronovima su relativno brzo resili inferiornost,s druge strane Amerika godinama ne moze da resi problem hipersonicnog oruzja.
Da , u pravu si , mada je nekako prosto neverovatno da nisu izveli pouke od Nagorno Karabaha.
..............................................................................................................................................................

Poslednja izmena:
u poljskoj uveden verbalni delikt prema političkim neistomišljenicima...trebam li očekivati policiju na svojim vratima....
Ženi se sudi u Poljskoj jer je na društvenim mrežama hvalila rat Rusije protiv Ukrajine |
VckJo5pv

Украјинска јавност извештава да је главнокомандујући Копнене војске Сирски спреман да крене у контраофанзиву код Артјемовска крајем следеће недеље.

Ukri gomilaju tehniku,sad ce tek da bude sorka.
Čini mi se da gomilaju tehniku i ljude da probaju ih spreče da pređu Dnjepar nakon pada Bahmuta i pucanja istočnog fronta.

zanimljivo...
A Ukrainian Nationalist from Lvov attacked a Ukrainian woman from Dnepropetrovsk (Dnipro) for speaking Russian. - Go to hell back to your Dnipro. Learn the state language! - I will speak any language I want. - You are an animal!
Ukrajinski nacionalist iz Lvova napao je Ukrajinku iz Dnjepropetrovska (Dnjepro) jer govori ruski.

- Vrati se dovraga u svoj Dnjipro. Naučite državni jezik!

- Govorit ću kojim god jezikom želim.

- Ti si životinja!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back