Agafja
Buduća legenda
- Poruka
- 25.546
On je ranjen i traži evakuaciju. Nadređeni mu to odbijaju.Ukrajinac ostao bez municije da si pomogne.
Bolji izbor mu je predati se Rusima nego iskrvariti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
On je ranjen i traži evakuaciju. Nadređeni mu to odbijaju.Ukrajinac ostao bez municije da si pomogne.
Ti ono znaš ruski, evo kmecanje po ruski.Zašto nema tona? Aha, zato jer je laž.
Pa i u Prvom sv.r su nam poslali topove sa municijom drugog kalibra,a to smo otplacivali narednih 50 godina.Nisi jedini koji se razocarao u njih. Ja sam to doziveo devedesetih i mislim da ce se tesko sta promeniti u njihovom odnosu prema istoku.
Plasim se da su sve price o demokratiji i slobodarstvu samo paravan za kolonijalnu drzavu sto i sad pokazuju koriscenjem artikla 43.9 protiv volje gradjana.
Istok miroljubiv?5 Engleza okupiralo Indiju.
Istok je miroljubiv.
Zna se tko su pljačkaši, ubojice i kriminalci.
Zapadnjački ološ.
Ma je, kastracija, metak u glavu ili vješanje na najbliže drvo su mu opcije kod Rusa.On je ranjen i traži evakuaciju. Nadređeni mu to odbijaju.
Bolji izbor mu je predati se Rusima nego iskrvariti.
Samo sto se to nije desilo.
Samo dokaz koliko su Rusi ispravni jer im nemaju što od zločina za navesti.milion poginulih i ranjenih, desteine miliona raseljenih, nebrojeno ratnih zlocina na obe strane a treba suditi nekome ko je izvuko decu iz tog pakla i verovatno im spasio zivot.
Totalno pomracenje uma.
Ti hoćeš reći da američka državna tajnica laže.Samo sto se to nije desilo.
Imaju snimci i Lavrova kako laze da je Ukrajina napala Rusiju
Koga su onda razmijenili? Čak i AZovce su bedinali.Ma je, kastracija, metak u glavu ili vješanje na najbliže drvo su mu opcije kod Rusa.
Pa verovatno jer sam ti rekao vec da su glupa, ako ponovim, ne menja seZašto stalno lupetaš neke gluposti a ne odgovaraš na postavljena pitanja?
Ne vidim svrhu takvog pisanja, lupetaš kao otvoren prozor.
Mnogo ljudi je svesno toga. Charles de Gaulle nije deo sadasnje Francuske.Ma nisam ja očekivao da će da se založe za nas i ispoštuju savezništva od ranije, kao što si napisao ta iluzija je raspršena devedesetih, ali sam mislio da još uvek imaju kičmu da se izbore za svoju nezavisnost, da nisu zaboravili De Gola.
Nisu Rusi cvecke,ali zapadni blok je prevazisao sve granice licemerja,i to sistematski radi decenijama unazad.Samo dokaz koliko su Rusi ispravni jer im nemaju što od zločina za navesti.
Dobra djela se kažnjavaju ako ih Rusi čine, a na zločine ukrajinskih nacista se žmiri.
Da , u pravu si , mada je nekako prosto neverovatno da nisu izveli pouke od Nagorno Karabaha.Hebiga,radili su na mnogo opasnijem oruzju,a kako vidim sa dronovima su relativno brzo resili inferiornost,s druge strane Amerika godinama ne moze da resi problem hipersonicnog oruzja.
Израел шаље Кијеву војну опрему за обарање иранских дронова
https://www.politika.rs/scc/clanak/543426/izrael-ukrajina-dron
Puce Rusija
Sad su ostvarili mali napredak, slali su nam bombe gratis.Pa i u Prvom sv.r su nam poslali topove sa municijom drugog kalibra,a to smo otplacivali narednih 50 godina.
U ovom sukobu su Majka Tereza, kad vidim kaj rade *****************i. Wagner su bečki dječaci za one nakaze koji male Cigiće vežu za stupove zbog krađe kruha.Nisu Rusi cvecke,ali zapadni blok je prevazisao sve granice licemerja,i to sistematski radi decenijama unazad.
Fašizam je stigao u EU s koronom.u poljskoj uveden verbalni delikt prema političkim neistomišljenicima...trebam li očekivati policiju na svojim vratima....
Ženi se sudi u Poljskoj jer je na društvenim mrežama hvalila rat Rusije protiv Ukrajine |
![]()
Čini mi se da gomilaju tehniku i ljude da probaju ih spreče da pređu Dnjepar nakon pada Bahmuta i pucanja istočnog fronta.Украјинска јавност извештава да је главнокомандујући Копнене војске Сирски спреман да крене у контраофанзиву код Артјемовска крајем следеће недеље.
Ukri gomilaju tehniku,sad ce tek da bude sorka.
Sustina je sto Ruse ne zanima kako mi ili zapad vidimo problem Ukrajine,oni ga vide kao pretnju po drzavu i ne zanima ih sta im EU i NATO govore.U ovom sukobu su Majka Tereza, kad vidim kaj rade *****************i. Wagner su bečki dječaci za one nakaze koji male Cigiće vežu za stupove zbog krađe kruha.