kiriku1
Veoma poznat
- Poruka
- 14.558
Ali ti kazes da su Ruski i Ukrajinski isto....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali ti kazes da su Ruski i Ukrajinski isto....
Koliko si realna zena ima da ti ovi tvoji Hrvati zabrane da ides sa tvog(ako gresim,izvini) ostrva na kopno,a sve u skladu sa EU standardima i brigom za tvoje zdravljeSvijet je podijeljen na 24 vremenske zone, a Rusija ih ima 11. Njegova jazbina zauzima 11,5% zemaljskog kopna sa svojih 17.100 k km2.
Da sve to obiđeš koliko ti vremena treba?
Kažu sam za Ermitaž treba 15 godina zaustavljajući se pred svakim izloženim djelom samo na minutu, ukupno 8 sati na dan.
![]()
То је нека фиктивна историја из твоје фантазмагорије.Imao si kroz istoriju zabranu upotrebe Ukrajinskog jezika kao i naseljavanje tih delova Ukrajine Rusima..Sve je to po tebi prirodno, a opet sve je vestacki i neprirodno sto se tice Ukrajinaca...
Bio snimak pre neki dan poslao još ekstra obučenih i opremljenh boraca na prvu liniju frontaA di nam je Kadirov nestao? Malo je ljubomoran na Kuvara? Gdje su njegovi čuveni tiktok ratnici? Rasula mi se vojska ta traži pozornost na ovakvim pizdarijicama
Ma mogu mi đon na cipeli polizati i to kad operu zube.Koliko si realna zena ima da ti ovi tvoji Hrvati zabrane da ides sa tvog(ako gresim,izvini) ostrva na kopno,a sve u skladu sa EU standardima i brigom za tvoje zdravlje![]()
Pa eto, i mi godinama govorimo za onog malog botoksiranog da je kepec“Sud” za sitnu stoku.
Pa recimo US ce da ga uhapsi
severna koreja, iran, eritreja su bezbedni za putinaHag izdao nalog za hapsenje Putina. Najsmesnije je to da "sud" nema ingerencije u Rusiji ali ni u SAD Ukrajini i Iranu. Dakle svi ukljuceni u sukob nemaju veze sa ovim "sudom". cista politika i pritisak na Kremlj. Poruka je "rat se nastavlja" i "ne pregovaramo sa Putinom"
A zašto je bratska Rusija glasala za sankcije Srbiji
Zena je realna.Nije zadojena mrznjom kao ti i onaj sto mu je odgovorila.Tamo ne ginu civili nego vojnici.I nju nisam video da kaci snimke raznetih vozila i vojnika.Mogli bi dosta da naucite od te zene,za pocetak da budete kulturni,objektivni i da ne penite na sve sto nije vase.Idi bre leci se ti, tocno to ti zagovaras mjesecima i svaki put ovlazis na neduzne ukrajinske civile.
To su ti cinjenice... Medjutim ne mozes ti na ovim prostorima i u ovom okruzenju da sagledas...Jednostavno znamo kakvim smo analiticarima okruzeni, znamo i da smo subjektivni vecinom u ovom sukobu, pa je i normalno sto ljudi kao ti ne tragaju za drugim gledistima na stvari i za istinom...Sad kad sam ti rekao ovu stvar koju dobro znaju svi Ukrajinci pored mnogo drugih i tezih koje su dozivljavali kroz istoriju ti si se poneo kao da si pao s Marsa....Sto pokaziuje da niji ni spreman na istinu, toliko si zatrovan...То је нека фиктивна историја из твоје фантазмагорије.
Pa da, realno je da je u pravu Rusija, Bjelorusija, Sirija, DNR Koreja i Eritreja.Zena je realna.Nije zadojena mrznjom kao ti i onaj sto mu je odgovorila.Tamo ne ginu civili nego vojnici.I nju nisam video da kaci snimke raznetih vozila i vojnika.Mogli bi dosta da naucite od te zene,za pocetak da budete kulturni,objektivni i da ne penite na sve sto nije vase.
Da li ta besprizorna blagonaklonost prema okupatoru ima neko službeno ime? Samo kukavičluk ili ima još nečega?Zena je realna.Nije zadojena mrznjom kao ti i onaj sto mu je odgovorila.Tamo ne ginu civili nego vojnici.I nju nisam video da kaci snimke raznetih vozila i vojnika.Mogli bi dosta da naucite od te zene,za pocetak da budete kulturni,objektivni i da ne penite na sve sto nije vase.
Ja sam pricao o @Agafja a ne o drzavama.Pa da, realno je da je u pravu Rusija, Bjelorusija, Sirija, DNR Koreja i Eritreja.
Svi ostali ima da su u krivu.

A Agafja nema svoje mišljenje i ne misli da je Putin polubog, a Zelenskij glumac koji igra ulogu za Amere? Oko ravne Zemlje se još malo premišlja, bi, ne bi.
LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL