kotlokrp1
Ističe se
- Poruka
- 2.107
treba rusiju denacificirat

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
treba rusiju denacificirat

Rusi su to, moguće je.ocito zna nesto sto mi ne znamo, na primjer zna i za ovo
Samo ne znam kako je uspio ugurat 500 tona u sest metera
Pogledajte prilog 1311892
I to možeEno vidis iznad par poruka Tixoglu promovise poznate clanove neo nacizma, cak ima i titularni nadimak Firer
Tvoji Ukri su krimosi, znaš. Tvoja Ukrajina je ono što se zove “zločinačko preduzeće”, kao Al Kapone i naslednici - pogledaj Crime Inc.Da je podmoskovlje ne bi na molekule rastavljali ruske kriminalce
zabole putina i ruse tuki za taj kvazi sudPutin razmišlja da ode ratovati u Bahmut na pola godine da da mu Međunarodi sud sve oprosti
mislim da ce posle ove odluke iz haga za ukrope ali i ostatak natoa postati jos gore po njih jer ih nece rusi vise stedeti i traziti neke dogovoretaktička večeras?
Da budemo pošteni, krenuli su sami sa denjacifikacjom. Samo naprijed. Malo je ostalo nacista iz Wagnera, a onda idemo daljetreba rusiju denacificirat![]()

Moskva se smije optužnici. Ono da ih to pogđa, ne ni najmanje.mislim da ce posle ove odluke iz haga za ukrope ali i ostatak natoa postati jos gore po njih jer ih nece rusi vise stedeti i traziti neke dogovore
Dobro, sad si to napisao i trebam ti vjerovati jer nisi ovca i imaš svoje mišljenje o Zelenskom i kemtrejslima, ali surova činjenica da je Wagner sastavljen od puštenih kriminalaca, a ne ne, to nije.Tvoji Ukri su krimosi, znaš. Tvoja Ukrajina je ono što se zove “zločinačko preduzeće”, kao Al Kapone i naslednici - pogledaj Crime Inc.

I Slobo se smijaoMoskva se smije optužnici. Ono da ih to pogđa, ne ni najmanje.
Njima očito odgovara ovaj tempo iscrpljivanja ukrajinskih snaga i uništavanja tehnike na statičkom frontu.
U suprotnom mišljenja sam da bi Bahmut srondali tepih bombama u 15 minuta.

Ti si baš Hlebinac kad vjeruješ da će Putin put Haaga. Prije će u Oslo po Nobela za mir.I Slobo se smijao
I Gadafi
"tepih bombe"
![]()
Samo šta nisu...Pa Teksas je vec rekao da zeli da napusti federaciju. Verovatno ce to uraditi i druge drzave.. ali to je njihova briga , neka se rasparcaju…
Nisam cuo da ima planova da se Moskva siri na susedne regione. To si pogresno protumacio neku vest..
Cega Marine,budi dosledan i iskren,dovrsi recenicu.Nekih njiva ili naseljenih mesta i celog grada?Rusi su u dva mjeseca osvojili 85 km kvadratnih teritorija![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne gleda se kvantiteta nego kvaliteta. Statičan front na kojem sjede i melju NATO lim.Rusi su u dva mjeseca osvojili 85 km kvadratnih teritorija![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne treba. Može popit metak, uže, prozor ili polonij.Ti si baš Hlebinac kad vjeruješ da će Putin put Haaga. Prije će u Oslo po Nobela za mir.
Nitko ne zna kad će. Ti misliš da ćeš ostati za sjeme?Ne treba. Može popit metak, uže, prozor ili polonij.
A možda ga sutra samo srčka ulovi, ne znaš.
Mislim da je Putin zaslužio Nobela za mir. Obama ga je dobio za afričko proljeće, pa bi mogao Putin jer uskoro je proljeće u Ukrajini. Vesna na ruskom.GEOFFREY Nice, koji je bio glavni tužitelj u slučaju protiv Slobodana Miloševića, za Sky News kazao je kako je ovo jako važan uhidbeni nalog, ne samo simbolika. "Važno je jer je taj čovjek sada označen kao zločinac. Mnogi bi rekli da je trebao biti tako označen već par tjedana nakon početka rata", kazao je.
"Ovo je sada ispravan i pravedan rat što se tiče ukrajinske strane, a što se tiče ruskog sudjelovanja, on je zločinački. To je iznimno vrijedno", rekao je. Nice misli kako bi ova optužnica mogla potaknuti micanje Putina.
"Dovoljno je informacija koje pokazuju da su mnogi nezadovoljni njegovim vodstvom. Kad je vođa označen i tretiran kao zločinac diljem svijeta, promjena režima bi Rusima mogla biti primamljivija", kazao je.

Али пази образа.Moskva se smije optužnici. Ono da ih to pogđa, ne ni najmanje.
Njima očito odgovara ovaj tempo iscrpljivanja ukrajinskih snaga i uništavanja tehnike na statičkom frontu.
U suprotnom mišljenja sam da bi Bahmut srondali tepih bombama u 15 minuta.