Rat u Ukrajini (21)

Da li će se rat proširiti van Ukrajine?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Пре неколико дана Кинези су открили да америчка војска користи шаторе из Кине. Тек сада се испоставило да су ови шатори из хуманитарног конвоја који је Кина послала у Сирију. Американци не краду само нафту из Сирије, већ и хуманитарну помоћ.
FrWgR98aMAA2eXc

mislim da ce posle ove odluke iz haga za ukrope ali i ostatak natoa postati jos gore po njih jer ih nece rusi vise stedeti i traziti neke dogovore
Moskva se smije optužnici. Ono da ih to pogđa, ne ni najmanje.
Njima očito odgovara ovaj tempo iscrpljivanja ukrajinskih snaga i uništavanja tehnike na statičkom frontu.
U suprotnom mišljenja sam da bi Bahmut srondali tepih bombama u 15 minuta.

GEOFFREY Nice, koji je bio glavni tužitelj u slučaju protiv Slobodana Miloševića, za Sky News kazao je kako je ovo jako važan uhidbeni nalog, ne samo simbolika. "Važno je jer je taj čovjek sada označen kao zločinac. Mnogi bi rekli da je trebao biti tako označen već par tjedana nakon početka rata", kazao je.

"Ovo je sada ispravan i pravedan rat što se tiče ukrajinske strane, a što se tiče ruskog sudjelovanja, on je zločinački. To je iznimno vrijedno", rekao je. Nice misli kako bi ova optužnica mogla potaknuti micanje Putina.

"Dovoljno je informacija koje pokazuju da su mnogi nezadovoljni njegovim vodstvom. Kad je vođa označen i tretiran kao zločinac diljem svijeta, promjena režima bi Rusima mogla biti primamljivija", kazao je.

GEOFFREY Nice, koji je bio glavni tužitelj u slučaju protiv Slobodana Miloševića, za Sky News kazao je kako je ovo jako važan uhidbeni nalog, ne samo simbolika. "Važno je jer je taj čovjek sada označen kao zločinac. Mnogi bi rekli da je trebao biti tako označen već par tjedana nakon početka rata", kazao je.

"Ovo je sada ispravan i pravedan rat što se tiče ukrajinske strane, a što se tiče ruskog sudjelovanja, on je zločinački. To je iznimno vrijedno", rekao je. Nice misli kako bi ova optužnica mogla potaknuti micanje Putina.

"Dovoljno je informacija koje pokazuju da su mnogi nezadovoljni njegovim vodstvom. Kad je vođa označen i tretiran kao zločinac diljem svijeta, promjena režima bi Rusima mogla biti primamljivija", kazao je.
Mislim da je Putin zaslužio Nobela za mir. Obama ga je dobio za afričko proljeće, pa bi mogao Putin jer uskoro je proljeće u Ukrajini. Vesna na ruskom.

Kad smo kod simbolike već...... :p

Moskva se smije optužnici. Ono da ih to pogđa, ne ni najmanje.
Njima očito odgovara ovaj tempo iscrpljivanja ukrajinskih snaga i uništavanja tehnike na statičkom frontu.
U suprotnom mišljenja sam da bi Bahmut srondali tepih bombama u 15 minuta.
Али пази образа.
Слушам нешто...Немци ликују и "крпе" оптужницу, између осталог, са дебелом лажи о 6.000 деце у логорима у Русији.
Укросмрадови кажу неее, тамо је 16.000 наше деце у логорима.
Немци причају о логорима...ван памети.
Опет ће им се завиорити застава к'о ономад...сами ће поставити, а ако не...зна се!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back