Rat u Ukrajini (21)

Da li će se rat proširiti van Ukrajine?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Onda si molbizirani vojnik koji prima plaću, nisi dragovoljac. U čemu je problem stvari nazvati pravim imenom?
Francuzi i ostali probisvijet samo su plaćenici i turisti avanturisti.
Znači mobiliziran vojnik koji prima plaću je plaćenik? :lol:
Dragovoljac ima identična prava i obaveze kao i mobilizirani vojnik, a jedina razlika je što nije dobio poziv nego se sam javio.
O čemu lupetaš? Imao sam u svojoj jedinici par dragovoljaca, misliš da su oni bili vojska za sabe koja ratuje neki svoj privatni rat?
Vrijeme je da okreneš na Irak, vakcine ili kemtrejlse.

Taj strasni ISIS..

isis-620051.jpg

Znači mobiliziran vojnik koji prima plaću je plaćenik? :lol:
Dragovoljac ima identična prava i obaveze kao i mobilizirani vojnik, a jedina razlika je što nije dobio poziv nego se sam javio.
O čemu lupetaš? Imao sam u svojoj jedinici par dragovoljaca, misliš da su oni bili vojska za sabe koja ratuje neki svoj privatni rat?
Vrijeme je da okreneš na Irak, vakcine ili kemtrejlse.
Kako možeš biti dragovoljac i primati naknadu. Mobilizarni vojnik je isto što i profi vojnik. Zakaj se brka terminologija?
Čemu to? Pa i ja volontiram u jednoj udruzi i ne primam centa naknade, jer to onda ne bi bilo volontiranje, već plaćeni rad.

Bilo bi lepo kad vec nesto tvrdis da to potkrepis nekim izvorom.Evo ja sam nasao da Svedjani nisu zauzeli Moskvu ali jesu Novgorod,da Poljaci jesu zauzeli Moskvu i da su Francuzi usli u praznu Moskvu.Toliko sam iscackao.Dakle moja greska-jesu u proslosti ulazili u Moskvu.Jel ti sada srce na mestu?
Conquering Moscow in 1610

On March 12, 1610, the Swedish army under Field Marshal De la Gardie entered Moscow greeted by jubilant citizens. It was from this time suggestions were made for the incorporation of the whole Russian province of Novgorod in the Swedish empire and for a permanent link between Sweden and Russia in the form of a Swedish royal family Vasa czar (as secundogeniture in the reigning Swedish dynasty). This, however, came to a halt when Michael Romanov was elected czar

In June 1610 De la Gardie and Shuisky left Moscow to stop a Polish siege of Smolensk.

Eto em moskva nije bila prazna, em su rusi odusevljeno docekali svedsku vojsku

Iz nekog neobjašnjivog razloga mi se sviđaju narodi koji se za žele boriti protiv okupatora za svoju državu, kao i oni narodi koji se ne odriču svog državnom teritorija.
Znam, teško ti je to percipirati, ali eto, takav sam.
Pa nije Rusija okupator jbg.Pa pisali smo o tome ovde,sve okolo Ukrajine je Rusko,Ukrajina je nesto veca od Moldavije i sa svih strana okruzena Rusijom.Eno i Asad priznaje anektirane teritorije jer su kako je rekao istorijske Ruske teritorije.Ja nemam bas nista protiv da Ukrajinci zive u svojoj drzavi.Veliki deo njih za sada zivi na Ruskoj teritoriji i ovo se moze posmatrati kao antiteroristicka akcija.

Conquering Moscow in 1610

On March 12, 1610, the Swedish army under Field Marshal De la Gardie entered Moscow greeted by jubilant citizens. It was from this time suggestions were made for the incorporation of the whole Russian province of Novgorod in the Swedish empire and for a permanent link between Sweden and Russia in the form of a Swedish royal family Vasa czar (as secundogeniture in the reigning Swedish dynasty). This, however, came to a halt when Michael Romanov was elected czar

In June 1610 De la Gardie and Shuisky left Moscow to stop a Polish siege of Smolensk.

Eto em moskva nije bila prazna, em su rusi odusevljeno docekali svedsku vojsku
To nije lepo od tebe da nekom rusis mitove, pogotovo ako znas da mu time rusis i pogled na svet, kao i razlog bitisanja.

Kako možeš biti dragovoljac i primati naknadu. Mobilizarni vojnik je isto što i profi vojnik. Zakaj se brka terminologija?
Čemu to? Pa i ja volontiram u jednoj udruzi i ne primam centa naknade, jer to onda ne bi bilo volontiranje, već plaćeni rad.
Okej, u pravu si, Francuz je bio plaćenik, odlučio zaraditi pare i razmišljao hoće li u Wagner ili u ZNG pa se odlučio za ZNG

I zato jer je bio plaćenik njegova majka dobiva mirovinu, tako će i svi ovi iz Wagnera, ako zagineš, doživotno se brinemo o tvojoj obitelji

Jer Agafja ZNA.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back