Agafja
Buduća legenda
- Poruka
- 25.456
Hodža?ja sam tu da sirim istinu i rec Bozju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hodža?ja sam tu da sirim istinu i rec Bozju
Ej, druga svetska sila i blamiranje oko "Kursk"aMozda ako opet angazuju Holandjane.![]()
Nije, al pravi i zapise za ove sto su nagazili ( ograjisali) na balkaninfo.Hodža?
Napisah ranije, Putinov privatni poduhvat vodjen privatnom vojskom, ceh placa Rusija.to znaci da je rat u ukrajini privatni rat a ne drzavni
samo sredom i subotomHodža?
Ispravka navoda, ceh plaća familija Biden. Putin je odlučio da mali od Bidena postane nezaposlen. Razrušio im snove o ukrajinskoj koloniji i Hunteru gubernatoru. Ukrajina je oduvijek bila, i bit će rusko dvorište.Napisah ranije, Putinov privatni poduhvat vodjen privatnom vojskom, ceh placa Rusija.
Zato Bajden ne dozvoljava rusiji da zauzmu ukrajinuIspravka navoda, ceh plaća familija Biden. Putin je odlučio da mali od Bidena postane nezaposlen. Razrušio im snove o ukrajinskoj koloniji i Hunteru gubernatoru. Ukrajina je oduvijek bila, i bit će rusko dvorište.
Mali je to minus za neke turbulencije pogotovo što su već sledeće godine u plusu ..Dobro su premostiti taj period to se mora priznati..Zapad je iznenađen u to nemoj sumnjatiRast BDP u 2022
-EU., 3,5%
-Rusija., -2.1%

zanimljivo je kako je Ukr. mnogima bitna u svijetuZato Bajden ne dozvoljava rusiji da zauzmu ukrajinu

Pod uvjetom da su Ruske brojke istina. A sumnjam da su istina.Mali je to minus za neke turbulencije pogotovo što su već sledeće godine u plusu ..Dobro su premostiti taj period to se mora priznati..Zapad je iznenađen u to nemoj sumnjati
To woke ekipa, s njima možeš manipulirati kako hoćeš.zanimljivo je kako je Ukr. mnogima bitna u svijetu
do juce su bili "the most corrupt and backwards shiithole in europe"
a ako biden kaze, onda je sigurno tako![]()
Ne samo to, koliko je reportaža i novinskih članaka bilo o nacizmu u Ukrajini, sad je sve to nestalo, sa dsu divni. Ali kao zapadno meso za klanje.zanimljivo je kako je Ukr. mnogima bitna u svijetu
do juce su bili "the most corrupt and backwards shiithole in europe"
a ako biden kaze, onda je sigurno tako![]()
Ne glupiraj se više.EU, kaj misliš zakaj je sve poskupilo? Treba financirati američku hegeominu. Danas jaja u HR 4 €, a prije godinu dana bila 2€ tj. 15-16 kn.
Toje samo jedan primjer. Režije sve otišle gore, hrana sva za min. 30-35% poskupljela....pa ti vidi tko financira
a kako idu tvoje pripreme za kradju povvrca po pijaci jer su plate krsh?SLOVAČKA vlada jutros je odobrila slanje borbenih aviona tipa MiG-29 Ukrajini. Slovačka je druga zemlja koja je najavila da će poslati ratne zrakoplove u Kijev, nakon Poljske koja je slanje četiri MiG-a najavila jučer.
Pripreme za veliku ofenzivu idu dalje...