febo_ch
Elita
- Poruka
- 17.837
Sa LentomDobiće muda labudova

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sa LentomDobiće muda labudova

Ajdee, a ni kotlica nema povodom oslobodjenja Bahmuta, jadni oni.Da je nisu i iz pucke kuhinje izbacili pa dreci
ja sam tu da sirim istinu i rec BozjuTo nije lepo od tebe da nekom rusis mitove, pogotovo ako znas da mu time rusis i pogled na svet, kao i razlog bitisanja.
Krenula im objašnjavati da to iako ne plaća ništa ne može biti besplatno i da ona dobro zna tko tu i kako uzima lovuDa je nisu i iz pucke kuhinje izbacili pa dreci
Kaj se uzrujavaš? Umjesto da budeš zahvalan jer sam ti rastumačila pojmove. Volontiranje, dragovoljnost ne može biti s naknadom.Okej, u pravu si, Francuz je bio plaćenik, odlučio zaraditi pare i razmišljao hoće li u Wagner ili u ZNG pa se odlučio za ZNG
I zato jer je bio plaćenik njegova majka dobiva mirovinu, tako će i svi ovi iz Wagnera, ako zagineš, doživotno se brinemo o tvojoj obitelji
Jer Agafja ZNA.
Kako nema kad TIXI & Company drece evo vec mjesecima da se kotlic krcka, i kome sad vjerovatAjdee, a ni kotlica nema povodom oslobodjenja Bahmuta, jadni oni.

U Rusiji to ide ovako, oklizne se na koru banane u podrumu, pa padne sa petog kata.Da se vratim na temu, nisam u USA cuo da svake nedelje neki biznismen ili politicar iznenada umre ili padne sa terase, sam sebe upuca s ledja 3-4 puta i slicno, a u Rusiji je to normalno?
Jel dragovoljno ili s naknadom?Dobice ladu i mogu onda da mu sviraju balalajku na grobu.
Aminnnnnnja sam tu da sirim istinu i rec Bozju
Imaju brisanje softvera najverovatnije ali mislim da je ovo bila dugo planirana akcija .Ameri su sami prijavili da su izgubili kontakt tako da vrko lako moze biti da su ga jemirali ..Taj dron im je pravio dosta problema ..Softver u tim stvarima je mnogo bitniji od samog hardvera a I isti je u svim tako ko ima kontrolu na softverom ima i kontrolu nad njima ..Mada ima na njemu igrački koje se mogu iskoristiti kako u sopstveni razvoj tako i za razvoj proitivobraneNisam siguran za ovaj dron ali neki americki avioni su imali mogucnost samounistenja elektronike za ne daj boze slucaj kao onaj sto su ga Kinezi prisilili da sleti na Hajnan pocetkom 90ih
I to je nesto.Dobiće muda labudova
Onda na Zapadu niti jednog političara ne bi ostalo.I njih isto. Za pedofile ne sme da bude milosti.
Lažeš. Nisu ga pipnuli. Kojim propisom je zabranjeno ispuštanje goriva radi olakšavanja aviona u svom vazdušnom prostoru?Kažu Rusi nismo ni takli američki dron i ti im vjeruješ 100%
Gle čuda ipak jesu..
To ti znas bolje, ipak si ti ekspert za grupu wagner i kotlice, kao i ladu i balalajku.Jel dragovoljno ili s naknadom?
Da, to je HR stvarnost. Pučke kuhinje i djeca koja u školu idu bez obroka jer roditelji im ne mogu priuštiti.Imaš pučku kuhinju pa se tamo hrani za nula evrića, 3 kvalitetna topla obroka dnevno.
Va imje situiranog gospodina i svjatoga duha, aminnnn.ja sam tu da sirim istinu i rec Bozju
Okej sad još to rastumači poreznoj upraviKaj se uzrujavaš? Umjesto da budeš zahvalan jer sam ti rastumačila pojmove. Volontiranje, dragovoljnost ne može biti s naknadom.
Plaćen rad, a u ratnoj sferi, to su psi rata, svima je dobro znana i francuska Legija stranaca kojoj su se uglavnom priključivali ljudi ogrezli s one strane pravde, ima svoj nazi, plaćenici.
To što HR plaća njegovoj majci mirovinu je svojevrsni reket koji smo si sami natovarili na grbu, kao i reket prema Vatikanu.
Ima se, meže se (rekel bi Krstičević)
Ne želim se hvaliti, ali expert sam u mnogim poljima. To je činjenica.To ti znas bolje, ipak si ti ekspert za grupu wagner i kotlice, kao i ladu i balalajku.
Mozda ako opet angazuju Holandjane.I šta onda kad ga izvade?
Mogu vidjeti kakvu kameru ima.
Softver je lagano prošao wipe proceduru i od toga će biti nula bodova.
I ajmo bit realni, nikada ga neće naći i izvući.

Volonterska naknada je HVALA. Sve ostalo nije volontiranje nego plaćen rad.Okej sad još to rastumači poreznoj upravi
Pogledajte prilog 1311549
Tako je, bravo. Svi zapadni političari su pedofili. Filoputinska retardacija na najjačeOnda na Zapadu niti jednog političara ne bi ostalo.
Alal vera.Ne želim se hvaliti, ali expert sam u mnogim poljima. To je činjenica.

Nisu svi, neki su gerontofili.Tako je, bravo. Svi zapadni političari su pedofili. Filoputinska retardacija na najjače
Ne bih, imam već muža.Alal vera.
Bil se udala lepotice