Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.225
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Melju one nesretne Ukrajince i pse rate, koji točno dobivaju ono po što su došli u Rusiju.U prevodu, i dalje ce da ginu stotine rusa dnevno i nece ostvariti nikakav napredak. Kakvi slepci.
Tu si sad ali na moje pitanje nisi odgovorio.kako pobego kad evo me tu sam
Zato sto gledaju samo svoje dupe i nemaju bratske aspiracije prema nama.Ruski ambasador Julij Vonorcov (prvi sleva) glasa za Rezoluciju UN 757 kojom se uvode sankcije našoj zemlji 30. maja 1992.
Zamolio bih ambasadora Ruske Federacije u Srbiji gospodina Bocan-Harčenka da odgovori na pitanje: Zašto je Rusija 1992. godine u UN glasala za uvođenje sankcija našoj zemlji? - puručio je Basta na svom Instagram nalogu.
![]()
malko kerozina i puf , ode im propeleri i normalno ,One of the propeller blades of the American MQ-9 was actually destroyed by the dropped mass of fuel from the Su-27, the other was slightly bent in the opposite direction.
Pogledajte prilog 1311024
A i dodatnim trupama.
Pardon, truplima
Bice da je suprotno. Ukrajinci cekaju a ruski placeni robijasi dolaze u talasima i ginu.Melju one nesretne Ukrajince i pse rate, koji točno dobivaju ono po što su došli u Rusiju.
I za Ruse je bolje da je front statičan. Ovi samo pristižu a oni mašinu pale i melju.
Nit moraju kuda nit se umore od gacanja blata.
Зар овај напад није одрађен дроновима званично?Баш због оваквих ситуација Руси су требали одавно да скидају све у кругу пар стотина километара од Крима без пардона.Hehe, nisi bio ovako vickast kad su Ameri zapišali avione na Krimu.
Svakako, Ameri sad ne treba da budu cave već treba da isporuče rakete srednjeg dometa kako bismo prizore slične ovom gledali što češće.
![]()
a vasington ima jel deZato sto gledaju samo svoje dupe i nemaju bratske aspiracije prema nama.
da pocivaju vecno uz kursk i moskvumalko kerozina i puf , ode im propeleri i normalno ,
osli da budu podmornica
Isto tako. Samo vi predstavljate USA kao samog djavola a ruse kao nesto najplemenitije na svetu. A isti su qr ac.a vasington ima jel de
chibe!
Па видиш да је налетио на руски патролни авион.“Kao rezultat oštrog manevriranja oko 9 i 30 po moskovskom vremenu bespilotna letjelica MQ-9 krenula je u nekontrolirani let s gubitkom visine i sudarila se s vodenom površinom”, stoji u priopćenju ruskog ministarstva.
![]()
Koliko znam on je ubio u afektu. Nije psihopat.Satan Panonski je uspeo![]()
Jok, informiraj se!Bice da je suprotno. Ukrajinci cekaju a ruski placeni robijasi dolaze u talasima i ginu.
al ovaj pilotОвако изгледа када те авион запиша...
![]()
Dobro, to je donekle tačno, ali svaki zakon može da se menja!Zašto bi se Srbija ili HR čerupale. Imaju Mađari dosta posla u Ukrajini koja je sama namjestila da ju se brsti.
Bio je psiho,doduse na to dodaj sto je jeo kofu Artana i litru zestine na koncertuKoliko znam on je ubio u afektu. Nije psihopat.
Ajde Kapetane sta si navalio na Wagner k'o smrt na babu.pretis?
nabijem i tebe i njih
ja da se pitam ja ne bih nikada angazovao placenike i robijase. niti ikada takve mogu da podrzavam. ne da mi karakter.
angazovao bi redovnu armiju rusije, mobilisao odavno ogroman broj , i sprecio nacisticki teror u donbasu jos davnih dana, dobro udarivsi po kijevu i nacistima
svrsio bi snjima pricu vrlo brzo, ako treba milione bi angazovao, zarad opstanka ruskog naroda koji se nasao pod udarom placene nacisticke bolumente sa zapada
a zasto to niej uradjeno , ocito ima jasnih razloga
Baba bar umre,Vagnera upucaju on ko zombi ide napred.Ajde Kapetane sta si navalio na Wagner k'o smrt na babu.
Ne poznajem baš toliko u detajle vaše ratove u Ex Yu.Kako ovo objašnjavaš?
Mirovina za majku vukovarskog junaka Jean-Michela Nicoliera
I u odnosu prema Srbiji?Isto tako. Samo vi predstavljate USA kao samog djavola a ruse kao nesto najplemenitije na svetu. A isti su qr ac.
Može, naravno, nije sveto pismo. Zato je najvažnije pravilo diplomacije, kad se veliki tuku, mali se moraju sakriti pod stol.Dobro, to je donekle tačno, ali svaki zakon može da se menja!
Ne treba posezati odmah za teritorijalnim pretenzijama...