Rat u Ukrajini (21)

Da li će se rat proširiti van Ukrajine?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ruski ambasador Julij Vonorcov (prvi sleva) glasa za Rezoluciju UN 757 kojom se uvode sankcije našoj zemlji 30. maja 1992.

Zamolio bih ambasadora Ruske Federacije u Srbiji gospodina Bocan-Harčenka da odgovori na pitanje: Zašto je Rusija 1992. godine u UN glasala za uvođenje sankcija našoj zemlji? - puručio je Basta na svom Instagram nalogu.

329923_rade-basta1_fmob.jpg

Zato sto gledaju samo svoje dupe i nemaju bratske aspiracije prema nama.

Hehe, nisi bio ovako vickast kad su Ameri zapišali avione na Krimu.
Svakako, Ameri sad ne treba da budu cave već treba da isporuče rakete srednjeg dometa kako bismo prizore slične ovom gledali što češće.

KXATXXRTRZMQNKN3CZ4CECHDGI.jpg
Зар овај напад није одрађен дроновима званично?Баш због оваквих ситуација Руси су требали одавно да скидају све у кругу пар стотина километара од Крима без пардона.

pretis?

nabijem i tebe i njih

ja da se pitam ja ne bih nikada angazovao placenike i robijase. niti ikada takve mogu da podrzavam. ne da mi karakter.
angazovao bi redovnu armiju rusije, mobilisao odavno ogroman broj , i sprecio nacisticki teror u donbasu jos davnih dana, dobro udarivsi po kijevu i nacistima

svrsio bi snjima pricu vrlo brzo,
ako treba milione bi angazovao, zarad opstanka ruskog naroda koji se nasao pod udarom placene nacisticke bolumente sa zapada

a zasto to niej uradjeno , ocito ima jasnih razloga
Ajde Kapetane sta si navalio na Wagner k'o smrt na babu.

Dobro, to je donekle tačno, ali svaki zakon može da se menja!
Ne treba posezati odmah za teritorijalnim pretenzijama...
Može, naravno, nije sveto pismo. Zato je najvažnije pravilo diplomacije, kad se veliki tuku, mali se moraju sakriti pod stol.
Mi malo izletavamo, ali zato Milanović gura nam glave natrag pod stol.
Vi dobro balansirate, mogli i Rumunjskoj nešto capnuti u budućnosti jer su se oni baš zaigrali.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back