Kursk, Moskva. Možda da se i Rusi obrate ukrajinskim roniocima? Njima (Rusima) to svakako više treba.Žena ga zna baš onako muški zavući.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kursk, Moskva. Možda da se i Rusi obrate ukrajinskim roniocima? Njima (Rusima) to svakako više treba.Žena ga zna baš onako muški zavući.
...незнамо најпростије рачунске радње, полунеписмени смо...Nemoj biti tako strog, imamo i mi nesto da se pohvalimo, lepi smo, duhoviti, nacitani, videli smo sveta, umereno pijemo, ne silujemo bez potrebe.....
Ja sam ucinio sve sto sam mogao da ti pomognemAJ NE BRBOCI
ja ucim samo najslozenije, najprostije prepustam najprostijima...незнамо најпростије рачунске радње, полунеписмени смо...
jel imas ti kuci akvarijum?tvoja idotska mrznja prema rusiji je samo i iskljucivo sekundarna stvar
primarna stvar ona prva i osnovna je MRZNJA PREMA SRBIMA
samim tim i ludilo prema rusiji koja je STAVILA VETO NA DJEMSOAJD REZOLUCIJU U UN
ne kazem ja da je istina sve sto on navodiPazi Kapetane meni je sve ovo blago receno-sumnjivo,jer ovo prica covek koji je prebegao u Norvesku i zatrazio politicki azil.Znaci da je nesto debelo zajeb'o pa zapalio preko.Otkud znam,ali on po meni nije merodavan izvor.
Ti ne diskutuješ, tebe kad neko umlati argumentima ti pobjegneš sa teme ili od odgovora.ja diskutujem najslozenije. Za naprostije nemam vremena.
Jel mali putinofilcic nije u Donbasu sa muzcarima da posalje slike sa fronta ...otiso je jos prije deset danaGledaj ti malog putinofilčića.
On bi da se sve nepodobne stavi pod kontrolu (čitaj: protera, zatvori ili ubije)
Zadržite taj vaš fašistični sistem u Rusiji ako ga već tako srdačno želite, ostali ga ne žele.
Ti mora da si lijep ko slika.
Direktna pretnja svima, koji ne misle kao "oni"DA TO JE BILA OCITA PRETNJA
nisam primetio ovde argumente.Ti ne diskutuješ, tebe kad neko umlati argumentima ti pobjegneš sa teme ili od odgovora.
Ti njemu vjeruješ?Jel mali putinofilcic nije u Donbasu sa muzcarima da posalje slike sa fronta ...otiso je jos prije deset dana![]()
![]()
![]()
Pa ja sam ti ih postavio i pobjegao si. Dobro, ne radiš to samo ti i ostali bježe i naprave se ludi kad im nešto ne odgovara.nisam primetio ovde argumente.
zar je lose ako kazem da ne mogu da podrzavam placenicko smece?Direktna pretnja svima, koji ne misle kao "oni"
Lijep, definitivno.Logika debila, Moldavija ne može plaćati ruski plin, pa joj Europa posudi pare, i Europa kriva![]()
Nije, no Wagner ima kriterije. Ne nudi se abolicija osuđenicima za najteže zločine. Takvi nemaju mogućnost "otkupa" svoje slobode kroz sudjelovanje na frontu.zar je lose ako kazem da ne mogu da podrzavam placenicko smece?
nikada nisam osudio nijednog borca iz regiona donbas koji brani svoju djecu i civile od nacisticke placene bolumente
Демантира те пенисклавирџија.Украјина нема везе са НАТО, не би никад постала члан, нити је то тражила.
Путин је напао Украјину да би показао колико је јак, показао је све само не то.
Уместо Украјине, у НАТО ће ући Шведска и Финска, значи још гора опција.
Дојмим да је испао глуп, шта ти мислиш?
А како ће Украјина завршити, видећемо.
kako pobego kad evo me tu samPa ja sam ti ih postavio i pobjegao si. Dobro, ne radiš to samo ti i ostali bježe i naprave se ludi kad im nešto ne odgovara.
ovo nisam znaoNije, no Wagner ima kriterije. Ne nudi se abolicija osuđenicima za najteže zločine. Takvi nemaju mogućnost "otkupa" svoje slobode kroz sudjelovanje na frontu.
Hehe, nisi bio ovako vickast kad su Ameri zapišali avione na Krimu.Овако изгледа када те авион запиша...
![]()
Pa AMERI su cave... zat' vam to i nece iporucit, ne!Hehe, nisi bio ovako vickast kad su Ameri zapišali avione na Krimu.
Svakako, Ameri sad ne treba da budu cave već treba da isporuče rakete srednjeg dometa kako bismo prizore slične ovom gledali što češće.
![]()