Rat u Ukrajini (21)

Da li će se rat proširiti van Ukrajine?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pazi Kapetane meni je sve ovo blago receno-sumnjivo,jer ovo prica covek koji je prebegao u Norvesku i zatrazio politicki azil.Znaci da je nesto debelo zajeb'o pa zapalio preko.Otkud znam,ali on po meni nije merodavan izvor.
ne kazem ja da je istina sve sto on navodi

razumem i da je utekao, radi bezbednosti zar ne

placenicke grupe gde se koristi olos i ne mogu da budu bez ovakvih piz.darija

kao sto nisu svetci ni ona kopilad nacisticka u redovima azova!

i to je zgadija

obe strane imaju isti zadatk reko bih da dobro rasplamsaju rat i uvedu vekovnu mrznju medju jednim slovenskim narodom

pripadnici-bataljona-azov.jpg

zasto azovci nose fantomke?

Украјина нема везе са НАТО, не би никад постала члан, нити је то тражила.

Путин је напао Украјину да би показао колико је јак, показао је све само не то.

Уместо Украјине, у НАТО ће ући Шведска и Финска, значи још гора опција.

Дојмим да је испао глуп, шта ти мислиш?

А како ће Украјина завршити, видећемо.
Демантира те пенисклавирџија.
https://balkans.aljazeera.net/news/world/2021/5/6/zelenski-nato-u-povecajte-vojno-prisustvo-u-regiji
https://balkans.aljazeera.net/news/world/2021/4/6/ukrajina-zeli-u-nato

Nije, no Wagner ima kriterije. Ne nudi se abolicija osuđenicima za najteže zločine. Takvi nemaju mogućnost "otkupa" svoje slobode kroz sudjelovanje na frontu.
ovo nisam znao

cime ih onda privuku? olos ce rizikovati svoju glavu iskljucivo zarad interesa, kod krimosa i psihopata nema nacionalnosti i rodoljublja...

novac iskljucivo?

da ako su vec osudjeni na maltene dozivotne robije bar necim doprinesu svojim najmilijima?

Stanje na frontu: Otvara se put Vagnerovcima, napredak Rusa​

Severno od Bahmuta, borci Vagnerovog PMC-a preuzeli su potpunu kontrolu nad Zaliznjanskim. Otvara se put za ofanzivu na liniji Bondarne-Vasjukivka.

Na jugu, ruske trupe nastavljaju juriš na položaje AFU u Orehovo-Vasilovki. U pokušaju da zadrži snage koje napreduju, ukrajinska komanda premešta dodatne jedinice u naselje.

Na severu Bahmuta se nastavljaju žestoke ulične borbe. Tokom protekla 24 sata, borci Vagnerovog PMC-a zauzeli su nekoliko uporišta AFU u industrijskoj zoni.

Masovna artiljerijska vatra je usmerena na jedinice AFU koje se povlače duboko u fabričko područje.

Ruske trupe, uz podršku artiljerije i avijacije, nastavljaju operaciju opkoljavanja utvrđenja Avdijevka.

U pravcu Zaporožja, jedinice AFU su pokušale ofanzivu na ruske položaje u blizini Huljajpolja.

Napad pojačane taktičke grupe je uspešno odbijen. Uništena su najmanje četiri oklopna vozila.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back