Наутилус
Domaćin
- Poruka
- 4.689
Треба Зеленског везати и одвући у Бахмут, па нека одатле командује!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je to. Ubrzava se konstantno.Није још пала.
Pa daaa...Tako ti je i kod nas.Ali vi ste u EU pa mi sve nesto cudno majku mu
Mi svi iz ex Yu smo male bebe za europske lopove.Pa daaa...Tako ti je i kod nas.Ali vi ste u EU pa mi sve nesto cudno majku mu![]()
A stipsa je,mogla bi nam poslati po 100,200 evra da imamo za cokoladuOna je našla svoju nišu i zarađuje na tom štancanju nickova.
Tri nova nicka i eto noćenja u Monacu![]()
Mi vise volimo rusko gA stipsa je,mogla bi nam poslati po 100,200 evra da imamo za cokoladu![]()
Ona je u Tutinu...Ona je našla svoju nišu i zarađuje na tom štancanju nickova.
Па шта ако је срушен руски авион. То ти сад фора да жбадаш Србе !Ukrajinci tvrde: Oborili smo ga VIDEO
Ukrajinske snage su navodno oborile ruski borbeni avion u blizini grada Bahmuta na istoku Ukrajine.
Reč "navodno" koju je B92 ubacio će sigurno ublažiti bol pilota kad padne na vrat s visine 3 kilometra
Da,ne znam iznos ali mora da se nije cimala za sicu.Od kako je sveta i veka Evropa je lopov,to je cinjenica kao i da se meni spava.Mi svi iz ex Yu smo male bebe za europske lopove.
Koliko je Ursula maznula na cjepivima?
Nek polože oružje i predaju se. Uzalud ginuti nije neka mudrost.Potpuni kolaps ukrajinskih položaja na jugoistočnom pravcu fronta. Front je pukao na nekoliko mjesta i naselja padaju jedna za drugom.
Totalni kolaps OSU je pitanje dana, glavnina snaga je na tom pravcu i samljevena je totalno.
Zapad će sada otvoriti novo žarište jer je postalo gotovo sigurno da će Rusi stići do Kijeva.
Ja mislim da opipavaju puls ruske odbrane tu.Tragičan pokušaj ofanzive (ili nasilnog izviđanja) Ukropa na zaporoškom pravcu završio je gubitkom 3 tenka, 2 BMP-a i preko 10 vojnika Ukrovermahta, te brzim povratkom na početne pozicije.
Ona je našla svoju nišu i zarađuje na tom štancanju nickova.
Русија је објавила снимак свог борца поред обореног Реапера. Занимљиво је да је МК-9 био опремљен ВЕОМА напредним системом за надзор. Горгон Старе, као што видео потврђује. Кина, Русија и Иран су имале проблема у овој области, где САД заправо имају значајну предност. Ако Русија поврати остатке овог система надзора, то би могло бити веома интересантно за проучавање. Подсетимо, САД су раније одбиле да испоруче МК-9 Украјини из страха да ће бити оборен и да ће га Руси проучити. Не само да се то догодило, већ је оборена летелица носила један од најнапреднијих система надзора НАТО-а. тхе_Ригхт_Пеопле
To bi trebalo da urade, trebalo je i ranije.Nek polože oružje i predaju se. Uzalud ginuti nije neka mudrost.
Pa nećete nikada doći do Dunava.Видећеш ти вашијех мука потуричких кад се буде у геополитичком смислу прекомпоновао екс ју простор.
Jel vidis koliko je Amerika truba kada nije mogla u Rusiji da otvori restoran brze hrane i da tamo Rusi probaju burgere i koka kolu,nego su morali da se cimaju i da idu u Ameriku.Pih...I to ti je neka drzava.
Zato sam i stavio ''nasilno izviđanje'' u zagradu.Ja mislim da opipavaju puls ruske odbrane tu.