Lopata time...Beše 22.3. je onaj rok
Ako do tad ne povratite Bahmut nećete nikad
(Spoiler: pod B)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lopata time...Beše 22.3. je onaj rok
Ako do tad ne povratite Bahmut nećete nikad
(Spoiler: pod B)
HR Vlada, točnije Plenković jer on je najveći živući dikator na tlu Europe danas, radi samo u vlastitu korist. Na taj način ispunjava želje svoji gazda i radi si na budućoj sinekurici negdje u Bruxellesu. Njemu se gadi naš mentalitet, on je Europejac finih manira, čitaj podla i podmukla hulja, kao svi oni tamo. Bonton i uglađenost, a zabit će ti nož u leđa uz pristojni smješak i ispriku.Znam za taj slucaj,slusao sam Milanovica kada je pricao o tome,to je svakako tuzno,da zanemaruju vas,svoje drzavljane zbog nekog olosa u Ukrajini,to je tuzno i ludo i jadno sa njihove strane.Ispada da im je vazniji Ukrajinski narod od sopstvenog..Ne znam cemu to ludilo,ne znam cemu se nadaju ti sa zapada?I stalno mi se vrti jedna recenica koju je Putin izgovorio i stalno razmisljam o tome sta je ustvari hteo da kaze: - Ili ce Rusija pobediti ili ce citav svet izgubiti,trece nema.
Zato sam samo 1 dan tamo zbog društvaMonaco uopće nema dobrih plaža.
a sta ti cekasRus danas u Berlin ide najradije sa radnom vizom i celom porodicom. Ima ih koliko hoćeš u Berlinu.
Pa kaj ne moš princa zavesti? Pročitah kod frizera da mu je žena na liječenju.Zato sam samo 1 dan tamo zbog društva
Ali 4-cifren iznos košta to noćenje
Zato sto je kod njih tolerancija na naciste 0.a sta ti cekas
sto se i ti ne pridruzis nemcima
Na Zapad idu kriminalci.Rus danas u Berlin ide najradije sa radnom vizom i celom porodicom. Ima ih koliko hoćeš u Berlinu.
Ti je luda Jaguarka. Ne obraćaj pažnju!Ja to nisam rekao,obrati se onome ko jeste.
Nemoj da mi imputiras nebuloze koje nisam pisao.
Ti si mali pa se ne sećaš šta su Rusi pričaliJa to nisam rekao,obrati se onome ko jeste.
Nemoj da mi imputiras nebuloze koje nisam pisao.
Kao da je Englez poreklom.HR Vlada, točnije Plenković jer on je najveći živući dikator na tlu Europe danas, radi samo u vlastitu korist. Na taj način ispunjava želje svoji gazda i radi si na budućoj sinekurici negdje u Bruxellesu. Njemu se gadi naš mentalitet, on je Europejac finih manira, čitaj podla i podmukla hulja, kao svi oni tamo. Bonton i uglađenost, a zabit će ti nož u leđa uz pristojni smješak i ispriku.
aha a koje godine a i kod koga ce potpisati a i kakvu predaju.Sormaz je bio precizniji,pocetkom juna je rekao da Rusija za 3 nedelje potpisuje kapitulaciju.
Mislis sirenje NATO?Ti si mali pa se ne sećaš šta su Rusi pričali
Recimo 2022. su tražili da se vrati gvozdena zavesa na 1997.
Sormaz se tukao protiv NATO pa srusio most u Kovinu PVO sistemom.aha a koje godine a i kod koga ce potpisati a i kakvu predaju.
nis mi tu nije jasno
Twin kozo, remember to repeat, repeat and keep repeating the mantra crap.Sećam se da je Darko Trifunović bio na TV nekog 7.3. i rekao da rusija ima možda 15 dana
Sad smo samo na 6 i po
Није још пала.Odbrana Bahmuta je pala. Najviše će ih izginuti bežeći iz mesta.
Nisu pare u pitanju jer da jesu roknuli bi ga raketom ..Tehnologija je bitna pa su ga samo grubo spustili .. Na putu da bude rastavljen na atome ..Amerikanci kažu nebezbedan ineprofesionalan akt.
Ode 100 miliona dolara.
Kao da je Englez poreklom.
Takvih imas i kod nas.Pljuju po Srbiji a zive i dobro zaradjuju ovde.Nanose stetu drzavi a niko od njih nije odgovarao pred zakonom.Eno onaj glavati Vuk Jeremic nam je pitanje Kosova spustio iz UN u EU i nikom nista,Boris Tadic,Ceda Jovanovic,Borko Stefanovic,Zdravko Ponos i svakojaki oko njih,ma nikom nista ne odgovaraju,a ja kad prodjem na semaforu kroz crveno meni stigne kazna.