Rat u Ukrajini (21)

Da li će se rat proširiti van Ukrajine?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znam za taj slucaj,slusao sam Milanovica kada je pricao o tome,to je svakako tuzno,da zanemaruju vas,svoje drzavljane zbog nekog olosa u Ukrajini,to je tuzno i ludo i jadno sa njihove strane.Ispada da im je vazniji Ukrajinski narod od sopstvenog..Ne znam cemu to ludilo,ne znam cemu se nadaju ti sa zapada?I stalno mi se vrti jedna recenica koju je Putin izgovorio i stalno razmisljam o tome sta je ustvari hteo da kaze: - Ili ce Rusija pobediti ili ce citav svet izgubiti,trece nema.
HR Vlada, točnije Plenković jer on je najveći živući dikator na tlu Europe danas, radi samo u vlastitu korist. Na taj način ispunjava želje svoji gazda i radi si na budućoj sinekurici negdje u Bruxellesu. Njemu se gadi naš mentalitet, on je Europejac finih manira, čitaj podla i podmukla hulja, kao svi oni tamo. Bonton i uglađenost, a zabit će ti nož u leđa uz pristojni smješak i ispriku.

HR Vlada, točnije Plenković jer on je najveći živući dikator na tlu Europe danas, radi samo u vlastitu korist. Na taj način ispunjava želje svoji gazda i radi si na budućoj sinekurici negdje u Bruxellesu. Njemu se gadi naš mentalitet, on je Europejac finih manira, čitaj podla i podmukla hulja, kao svi oni tamo. Bonton i uglađenost, a zabit će ti nož u leđa uz pristojni smješak i ispriku.
Kao da je Englez poreklom.
Takvih imas i kod nas.Pljuju po Srbiji a zive i dobro zaradjuju ovde.Nanose stetu drzavi a niko od njih nije odgovarao pred zakonom.Eno onaj glavati Vuk Jeremic nam je pitanje Kosova spustio iz UN u EU i nikom nista,Boris Tadic,Ceda Jovanovic,Borko Stefanovic,Zdravko Ponos i svakojaki oko njih,ma nikom nista ne odgovaraju,a ja kad prodjem na semaforu kroz crveno meni stigne kazna.

Where did you pull out that genetic rejects.
He mogs PutIer

0C9A4C77-D58E-4BBB-8C72-B05CA22AC693.jpeg

Kao da je Englez poreklom.
Takvih imas i kod nas.Pljuju po Srbiji a zive i dobro zaradjuju ovde.Nanose stetu drzavi a niko od njih nije odgovarao pred zakonom.Eno onaj glavati Vuk Jeremic nam je pitanje Kosova spustio iz UN u EU i nikom nista,Boris Tadic,Ceda Jovanovic,Borko Stefanovic,Zdravko Ponos i svakojaki oko njih,ma nikom nista ne odgovaraju,a ja kad prodjem na semaforu kroz crveno meni stigne kazna.
7f66dra5z6ka1.png

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back