- Poruka
- 11.007
Samo obična luda može da veruje u takva čuda ...Odsjeći će gospodin Zelenski glavu ruskog boljševizma, dat će bog da se poraze bezbožnici s istoka![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo obična luda može da veruje u takva čuda ...Odsjeći će gospodin Zelenski glavu ruskog boljševizma, dat će bog da se poraze bezbožnici s istoka![]()

Nisi tako moralisao kad su Ukri to radili.
Kina je najveci vlasnik americkog duga.
Danas je trebao bit u Bahmutu, ali nesto ga jelte kao zeznuloti si onaj objektivni lutajući novinar u službi propagande šta stavljaš glavu na panj za kiflu i jogurt![]()

Vaši običaji se ne primjenjuju u Ukrajini, oni imaju svoje običaje, Ukrajina nije Srbija![]()

Taj je u Perejaslavu potpisao rusko-ukropsku Nagodbu iz 1654, i na osnovu njenog sadržaja su Ukri sada u stanju oružane pobune prema suverenu. To se u K und k zvalo “veleizdaja”.

Kod vas mozda ..Ono sto rade je pritisak duz cele linije gde Ukri moraju da šalju rezerve koje im Rusi polako neutralisu ..Ono sto ti ocekijes je sledeća etapa kad pripreme bojiste..Nema razloga da guraju trenutno samo pritisak i artiljerija radi svoje ..Da je tako to ti i Ukri govore svojim kukanjem da im fali svega ..Ono što se vidi je da Rusija nema snage za veće operacije. Zadnjih par mjeseci 90% borbi vodi se na uskom području za nekoliko sela i gradića.
Na satelitskim snimkama remontnih centara u Rusiji vidi se da Rusi masovno remontiraju stare T62 kako bi zapušili rupe nastale gubicima u tehnici prošle godine. Vjerojatno su i ruske i ukrajinske tenkovske flote uglavnom većim dijelom potrošene, što gubicima što kvarenjem. Ukrajinci se uzdaju da će im zapad poslati a Rusi se uzdaju u zastarjelu tehniku iz duboke rezerve.
Rusi su napali najboljim što imaju prošlo proljeće, 1.,4. oklopna divizija, dvije arktičke brigade, VDV i Marinci i sve je to pretrpilo velike gubitke. O maskirovki danas ne može biti govora jer Amerikanci sve dojavljuju.
Ali, ako Rusi mobiliziraju dovoljno ljudi teško će Ukrajinci vratiti ono što je osvojeno.
Danas je trebao bit u Bahmutu, ali nesto ga jelte kao zeznulo![]()
![]()

Posle ko zna koliko žrtava..Pametno nema sta
Toliko si opsednut nama da ne možeš da se dosetiš da se tako kaže i kod vas, ali za mrtve. Jedino je Jožobroz mogao da bude heroj za života.Vaši običaji se ne primjenjuju u Ukrajini, oni imaju svoje običaje, Ukrajina nije Srbija![]()
Taj je u Perejaslavu potpisao rusko-ukropsku Nagodbu iz 1654, i na osnovu njenog sadržaja su Ukri sada u stanju oružane pobune prema suverenu. To se u K und k zvalo “veleizdaja”.![]()

Toliko si opsednut nama da ne možeš da se dosetiš da se tako kaže i kod vas, ali za mrtve. Jedino je Jožobroz mogao da bude heroj za života.
не знам у вези чега се препиреш, нека подржава кога год ко оће
Zlo se samo sa zlim sladi, a meni se zao čovek gadi ...Mda, i ruske amebe su plivale Dnjeprom, i sad je Dnjepar ruski, nedvojbeno![]()
Da oboren, prije više od godinu dana.3 Ukrainian aircraft shit down today. Russia reports it shot down a Su-27, a Mi-8 helicopter, and MiG-29 of the Ukrainian Air Force today.![]()
![]()
![]()
Ginu za Bajdena, Lajavu i našmrkanog, a posle će da robijaju u Sibiru za svoj račun.Ginu ukrajinci za obranu domovine od divljaka s istoka, herojski narod, dat će bog pa će boljševički sotona biti poražen i otjeran u sibir, iz kojeg je izmilio
Zlo se samo sa zlim sladi, a meni se zao čovek gadi ...![]()
To se ovde gde živim zove “rasizam”.
Izvješće generala Pattona američkom predsjedniku o budućnosti savezništva sa Rusima.
“Neće se sreće nagledati onaj u čijem je srcu mržnja”I meni se isto zli ljudi gade, ponajviše putko i njegovi pristalice
Ne mora da se besi nego sljedeci " caj " nek sam popijeNek se tvoj diktator onda obesi sam![]()

Nije ovo od pre godinu dana, već bi bio urastao u trnje i visoku travu.Da oboren, prije više od godinu dana.
Kako su Rusi oko datuma obaranja aviona sa slike uništili kompletno ukrajinsko zrakoplovstvo, moraju stavljati prastare slike za nove laž...pardon izvješća.
Pogledajte prilog 1305998
27.2.2022.