Rat u Ukrajini (20)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    112
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
🇮🇱🇪🇺Израелски држављанин Кедми – о укључивању на листу санкција ЕУ због подршке Русији: Управо ова чињеница подвлачи да немају другог начина да се боре против људи попут мене. Не могу да се свађају са мном, немају шта да приговоре.

Значи само покушавају да нас ућуткају. Јер у отвореном разговору губе. Јер све ово подло европско копиле једноставно покушава да одузме људима разум, разумевање и свест. Само у оваквом стању људи се надају да ће успети.

Али мислим да ће момци [који учествују у специјалној војној операцији] вратити Европи и целом човечанству исправно и достојно разумевање историје, садашњости и будућности.

Jednostavno Rusi su sila i moze im se i jbe im se. Sad traziti neku logiku sto su napali Natokrajinu nema puno smisla.

Amerika ih kritikuje, pa to je smesno. Kao da leopard kritikuje lava zasto lovi gazelu.
Neka sila jesu.I Singapur je sila.I Severna Makedonija je sila.Ali Rusija je započela veliki posao jer denacifikacija Ukrajine je veliki posao i za taj posao sila mora da bude velika.Ceo narod mora u tom poduhvatu da učestvuje.Budućnost će pokazati kakva su sila Rusi.

🇺🇦🇺🇲OpenUkraine:

Бивши командант америчке војске у Европи Бен Хоџис показао је груби план за контраофанзиву Оружаних снага Украјине на Криму.

Он предлаже прве ударе дугог домета на војну инфраструктуру и базе Црноморске флоте Руске Федерације. Затим, да погоди неке циљеве дроновима и на трећем да пошаље украјинске трупе на полуострво.

То што је нуклеарно оружје распоређено на Криму, наравно, не смета великом стратегу. Помислите само, тамо је милион Украјинаца, овде милион Украјинаца. Било како било, планирали су да смање становништво Украјине

FqBHumkWIAI-BYT

Hm zanimljivo.

I gen Petreus je sasvim samouvereno govorio da bi za 6 minuta sredili Rusiju u tom regionu. Nije nemoguce, jer vidimo sta himarsi rade Rusima u U- krajini.

To bi bilo prvih 6 minuta, a onda...

kraj covecanstva, hiljade cvetova rasutih po zitnim poljima...

❗🇧🇾🇨🇳Белоруски председник Александар Лукашенко допутовао је у Пекинг.

💬 Посета Александра Лукашенка Кини биће наставак дугорочног курса изградње пријатељства и обострано корисне сарадње са НР Кином.

белоруски медији

❗🇧🇾🇨🇳Лукашенко допутовао у државну посету Кини

💬 Посета Александра Лукашенка Кини биће наставак дугорочног курса изградње пријатељства и обострано корисне сарадње са НР Кином.

белоруски медији

jel to Lukasenko obmotan padobranom za slucaj da ga Rusi skinu iznad Sibira?

🇺🇲🇺🇦🇷🇺 РТ Ексклузивно: Амерички плаћеник пребегао у Русију после годину дана службе у „Легији странаца“ Оружаних снага Украјине и националном батаљону „Карпатска Сеч“.

Џон Мекинтајер рекао је војном дописнику РТ Мураду Газдиеву да је руској војсци дао папире, досијее, обавештајне податке и мапе које је прикупио у Украјини.

Испоставило се да је човек првобитно планирао ову операцију: „Ја сам комуниста, антифашиста. Одлучио сам да прикупим што више корисних информација и претрчим линију фронта. Када сам био у Харкову, желео сам да препливам, али сам открио да они [ВСУ] имају снајпере... не ради заштите, већ да пуцају на пребеге.

Према његовим речима, у редовима националиста сви користе фашистичке поздраве, укључујући и плаћенике из Хрватске или Чешке:

„Сви имају тетоваже, нацистичке симболе... У неком тренутку су ме гњавили питањима о мом комунистичком погледу. Рекао сам да сам антифашиста, дошао сам да се борим против руских империјалиста и нациста. А они кажу: „Не, Руси нису нацисти – ми смо нацисти“.

белоруски медији

Kao da je Putin kojeg Kinezi ne bi da ugoste.

Hm zanimljivo.

I gen Petreus je sasvim samouvereno govorio da bi za 6 minuta sredili Rusiju u tom regionu. Nije nemoguce, jer vidimo sta himarsi rade Rusima u U- krajini.

To bi bilo prvih 6 minuta, a onda...

kraj covecanstva, hiljade cvetova rasutih po zitnim poljima...
Ili bi se Rusi jednostavno povukli, i njihove elite onda proglasile neku medijalnu pobjedu. Poslali par tisuca ljudi koji bi se bunili u gulag. I onda bi nastavili svoje dekadentne zivote na grbaci ruskog naroda. Eskort dame, kokain i jahte. Puno bolja alternativa od nuklearne zime. Zar ne?

A neovisno od toga,mislim da im je vec jasno da je njihov nuklearni arsenal u vrlo losem stanju. Nebi me cudilo da uskoro pocnu sa novim testovima.

Naprotiv, ne znaci im nista. Price za malu djecu.

I 99% Srba su deklarativno za povrat Kosova, ali na poziv opce mobilizacije bi ih se prijavilo vjerovatno manje od 1%, jer osobno ne gube nista bitno za njihovu egzistenciju. Dok bi Albanci vjerovatno vrlo lako mobilizirali dobar postotak muske populacije, jer bi bili direktno ugrozeni.
Ne bih da se ponavljam, ali... "vjerovatno" ti nije tačan ni prvi, ni drugi procenat.

Ili bi se Rusi jednostavno povukli, i njihove elite onda proglasile neku medijalnu pobjedu. Poslali par tisuca ljudi koji bi se bunili u gulag. I onda bi nastavili svoje dekadentne zivote na grbaci ruskog naroda. Eskort dame, kokain i jahte. Puno bolja alternativa od nuklearne zime. Zar ne?

A neovisno od toga,mislim da im je vec jasno da je njihov nuklearni arsenal u vrlo losem stanju. Nebi me cudilo da uskoro pocnu sa novim testovima.

nadam se da ljudi u Pentagonu ne razmisljaju kao ti i ova dva generala, u protivnom bye bye mankind

Ali Putin to ne moze uciniti bez da rizikuje sopstvenu glavu. Vi Kremljoboti ne shvatate, da je za prosjecnog Rusa Ukrajina potpuno nebitna i vrlo mali broj ljudi je spreman da pogine za nju. Invazija na Ukrajinu je samo projekt ruskih koruptnih elita, kojim bi neposredno nakon totalne mobilizacije dosao kraj.

Dok je za Ukrajince to pitanje zivota i smrti.

Putin i ne smije naoruzati milijun ljudi cak i kada bi imao opremu.
Imam utisak da gledas u ogledalo i pises.Zasto izvrces cinjenice?Znas li da su *******isti od 2014 do 2022 terorisali rusko stanovnistvo u Ukrajini?Zato je i pocelo sve ovo.Za Ruse je ovo pitanje opstanka.Ne ratuju oni protiv Ukrajinaca nego protiv SAD i EU kao sto mozes videti na tv-u(ko sta prica,ko salje naoruzanje i tehniku,municiju,ko laze protiv Rusije itd.) Putin moze da regrutuje jer ima bazu(147 miliona) a ima i opremu.Ako je Rusi nemaju ja onda ne znam ko ima.Imam utisak da si ovde,ne da bi diskutovao sa nama baratajuci cinjenicama,nego da bi nas nervirao(jer normalan covek reaguje na provokaciju,na laz,na glupost,na bezobrazluk)

Ali Putin to ne moze uciniti bez da rizikuje sopstvenu glavu. Vi Kremljoboti ne shvatate, da je za prosjecnog Rusa Ukrajina potpuno nebitna i vrlo mali broj ljudi je spreman da pogine za nju. Invazija na Ukrajinu je samo projekt ruskih koruptnih elita, kojim bi neposredno nakon totalne mobilizacije dosao kraj.

Dok je za Ukrajince to pitanje zivota i smrti.

Putin i ne smije naoruzati milijun ljudi cak i kada bi imao opremu.
Ebo te, mislio sa da ne mogu pročitati više gluposti ovde na forumu nego od dobrog Mošnje i onog Salke sa dinamitom! Ti si njih dvojica, pa na kvadrat!

🇺🇲🇺🇦🇷🇺 РТ Ексклузивно: Амерички плаћеник пребегао у Русију после годину дана службе у „Легији странаца“ Оружаних снага Украјине и националном батаљону „Карпатска Сеч“.

Џон Мекинтајер рекао је војном дописнику РТ Мураду Газдиеву да је руској војсци дао папире, досијее, обавештајне податке и мапе које је прикупио у Украјини.

Испоставило се да је човек првобитно планирао ову операцију: „Ја сам комуниста, антифашиста. Одлучио сам да прикупим што више корисних информација и претрчим линију фронта. Када сам био у Харкову, желео сам да препливам, али сам открио да они [ВСУ] имају снајпере... не ради заштите, већ да пуцају на пребеге.

Према његовим речима, у редовима националиста сви користе фашистичке поздраве, укључујући и плаћенике из Хрватске или Чешке:

„Сви имају тетоваже, нацистичке симболе... У неком тренутку су ме гњавили питањима о мом комунистичком погледу. Рекао сам да сам антифашиста, дошао сам да се борим против руских империјалиста и нациста. А они кажу: „Не, Руси нису нацисти – ми смо нацисти“.

Tako je i Alfred Liskov u noći 22.06.1941 prebegao na sovjetsku stranu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back