Rat u Ukrajini (20)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    112
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
eto, komunista a mene moderacija brise poruke kad napisem da ste boljsevici

pajebote ne znaju ni ko ratuje tamo i zasto

nek odu na pdf istorija da se obrazuju, pa nek se vrate na politiku, nisam ja kriv sto nisu citali knjige na vreme
Нешто ти се све измјешало од жеље да запљунеш противничку страну. Те СССР, па олигарси (нису комунисти), те опет комунисти. Мада је ово можда компилација размишљања више вас,

Opet price za malu djecu. Opstanak Rusije nikad nije bio u pitanju. Suluda je ideja, da je NATO planirao bilo kakav napad na Rusiju,

Rusi su prvo zauzeli Krim, nahuskali i naoruzali seperatiste u Donbasu, i sve sto se tamo dogadjalo je posljedica toga. Da se nisu mjesali u unutrasnja ukrajinska pitanja, danas bi Donbas bio prosperitetna regija, mozda cak i dio europske Unije za koju godinu.
Viktorija Nuland: F*ck the EU!

Znaci,i tebi je jasno da ni u jednom momentu nije postojala bilo kakva opasnost za Rusiju od strane NATO pakta? Vjerovatno u podsvjesti i znas da bi prosjecni Rus ekonomski cak i profitirao ukoliko bi doslo do demokratizacije Rusije.
pa zar nisi primetio da stalno potenciraju Estoniju i Portugal. ajde Lisabon su oduvek sanjali, al bar je Estonija uz granicu, sto bi rekli blizu za rat

al Estonija ima redovnu armiju od 7200 ljudi, od cega je otprilike pola civilno lice pri ministarstvu odbrane

mene bi bilo sramota da pricam da je Estonija na Baltiku pretnja, al oni pricaju to, i veruju u to da je Baltik pretnja od zivotnog znacaja. to nije moguce opravdati zdravom logikom, samo sizofrenijom

„Кина ће платити реалну цену ако пружи војну подршку Русији. Не заборавимо да је Тајван у близини“ – саветник за националну безбедност САД Џејк Саливан.
Fp-o4UxX0AA0FzM

Koja dskost i arogancija
Ne shvataju da su senilni kao predsednik i da im se broje dani do upokojenja

zažaliće zbog ove izjave - pretnje

ja vas nikako ne razumem

Beric vam od 2014e prica da SNS salje oruzje u Ukrajinu, desetine snimaka je pricao o tome

ipak vi glasate svake godine za njega a ovamo kao volite SSSR

ja ne znam koja vam je to dijagnoza, al mora biti jedna od onih sto pocinju sa F kad mozete i jedno i drugo da furate
Nikad nisam glasao za Berića. šta bulazniš.

A ni za Vučića

ja vas nikako ne razumem

Beric vam od 2014e prica da SNS salje oruzje u Ukrajinu, desetine snimaka je pricao o tome

ipak vi glasate svake godine za njega a ovamo kao volite SSSR

ja ne znam koja vam je to dijagnoza, al mora biti jedna od onih sto pocinju sa F kad mozete i jedno i drugo da furate
na stranu sns glasaci
koja je dijagnoza proevropskog srbina na strani otvorenog nacizma koji je itekako prisutan

pa zar nisi primetio da stalno potenciraju Estoniju i Portugal. ajde Lisabon su oduvek sanjali, al bar je Estonija uz granicu, sto bi rekli blizu za rat

al Estonija ima redovnu armiju od 7200 ljudi, od cega je otprilike pola civilno lice pri ministarstvu odbrane

mene bi bilo sramota da pricam da je Estonija na Baltiku pretnja, al oni pricaju to, i veruju u to da je Baltik pretnja od zivotnog znacaja. to nije moguce opravdati zdravom logikom, samo sizofrenijom
\
naravno da Estonije nije pretnja za Rusiju.

Medjutim Amerika je rekla da je njoj Irak pretnja! E sad, Rusi kontaju, da je onda i Estonija njima pretnja.

Sutra mozda Kina kaze da joj je Madagaskar pretnja. Tako to ide u srusenom poretku gde vlada zakon jaceg.

I zato je nišanjen neuporedivo najjačom koncentracijom VBRova sa dometom 150-400km, GNSS navođenjem i bojevim glavama težim nego cele rakete za HIMARS, uz masu balističkih raketa sa dojevim glavama 700-2000kg , najvećim svetskom flotom dronova i avijacijom višestruko jačom nego ostatk Azije bez Rusije. Da ne pominjem krstareće rakete i podmornice.

Ako probaju da pružaju otpor čeka ih najstrašnija blokada uz potpunu elininaciju elektro mreže, tako da ima jedva da čekaju da se Kinezi iskrcaju i rešetanje stane - neće biti moguć dotur baš ničega.
I sta je bilo kad si se probudio? U snovima si prosle godine vjerovatno vidio i Ruse negdje u Lisabonu, a u stvarnosti su zaglavili u nekoj selendri, te moraju skidati dronove koji direktno ugrozavaju Moskvu i St. Petersburg. Ito sve bez ijednog NATO vojnika.

I Kinezi bi vrlo brzo morali na reality check, nakon sto bi prva granata pala na Shanghai.

Poslednja izmena:

Estonija je jedno govance od države koje se osililo jer misli da će ga NATO braniti pa vrši aparthejd nad 1/4 svog malog stanovništva, na etničkoj bazi.

Koliko god oni bili jadni, tu su uz S.Petersburg i njihova teritorija može biti zgodna baza za napad na isti.

Najpametnije im je da se primire i ućute. Ali uzavrla im je krv, probudile se ambicije iz 1941 pa im ne daju mira.

Poslednja izmena od moderatora:
„Кина ће платити реалну цену ако пружи војну подршку Русији. Не заборавимо да је Тајван у близини“ – саветник за националну безбедност САД Џејк Саливан.
Fp-o4UxX0AA0FzM

Koja dskost i arogancija
Ne shvataju da su senilni kao predsednik i da im se broje dani do upokojenja

zažaliće zbog ove izjave - pretnje

da sam Kinez ja bi se zabrinuo.

Cek,cek,polako...Prvo da razjasnimo nesto: 1. Rusi ne ubijaju zverski.Oni se bore protiv nacizma,poligon je Ukrajina.2. Na moju veliku zalost,Ukrajinaca ima daleko vise tamo nego Amerikanaca,pa je i logicno da vise ginu Ukrajinci.

Значи воде рат са Американцима у ком убијају строго Украјинце.

Па да, логично.

Амерички плаћеник је прешао на страну Русије.
Трећи део.

„Питао сам о ратним злочинима и схватио да би ме могли сумњичити не да сам шпијун, већ да хоћу свакога да пријавим. А то је још горе. За ово иде метак у потиљак.

Американац тврди да је успео да побегне из Оружаних снага Украјине уз подршку породице, која му је послала 300 долара како би од Одесе стигао до Кишињева.

„И одатле, када сам успоставио контакт [са руском страном] и добио визу, одлетео сам у Москву преко Истанбула. Био сам страшно нервозан. Пао сам под сумњу, што значи да је требало да будем погубљен“, рекао је Мекинтајер.

\
naravno da Estonije nije pretnja za Rusiju.

Medjutim Amerika je rekla da je njoj Irak pretnja! E sad, Rusi kontaju, da je onda i Estonija njima pretnja.

Sutra mozda Kina kaze da joj je Madagaskar pretnja. Tako to ide u srusenom poretku gde vlada zakon jaceg.
estonija kao estonija ne vec njen geografski polozaj u smislu lako instaliranje nato svega i svacega.
irak madagaskar kina i amerika o cemu pricas

Estonija je jedno govance od države koje se osililo jer misli da će ga NATO braniti pa vrši aparthejd nad 1/4 svog malog stanovništva, na etničkoj bazi.

Koliko god oni bili jadni, tu su uz S.Petersburg i njihova teritorija može biti zgodna baza za napad na isti.

Najpametnije im je da se primire i ućute. Ali uzavrla im je krv, probudile se ambicije iz 1941 pa im ne daju mira.
Nije govance nego poveliko govneto koje se sa Litvanijom bori za drugo mesto u mirišljavoj ligi, Letonija im je ozbiljno pobegla i teško mogu da je stignu.

Opet price za malu djecu. Opstanak Rusije nikad nije bio u pitanju. Suluda je ideja, da je NATO planirao bilo kakav napad na Rusiju,

Rusi su prvo zauzeli Krim, nahuskali i naoruzali seperatiste u Donbasu, i sve sto se tamo dogadjalo je posljedica toga. Da se nisu mjesali u unutrasnja ukrajinska pitanja, danas bi Donbas bio prosperitetna regija, mozda cak i dio europske Unije za koju godinu.
Sto je suluda?Pogazili su dogovor pre ujedinjenja dve nemacke da se NATO nece siriti na istok.A nisu ukrajinski tetovirani idioti sa dignutom desnicom na pozdrav, kao vi nekada Hitleru,proganjali,maltretirali i svasta radili Ruskom narodu po Ukrajini od 2014?Krim je demokratskim putem na referendumu odredio sa kim ce dalje,niko njega nije zauzeo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back