Rat u Ukrajini (20)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    112
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ko je srusio morace da plati a to su Rusi ,niko nije dosao u Rusiju da rusi gradove samo ko ima mood da kaze Putinu da su izgubili,napadaju jedno selo vec 9 mjeseci,sprdacina od armije, americka avijacija bi za 24 sata zavrsila sa njima.Rusi ce Putina proglasiti ludim ili ce letiti kroz prozor po dobroj Ruskoj tradiciji.
To neka tvoja vizija sagledavanja situacije iz Čekrčića!

U blizini Moskve UJ-22

photo_2023-02-28_12-37-31.jpg

Bilo ih je na hiljade svake godine.Putovali su i u Nemačku u velikom broju .Više je u Poljskoj bilo političkih sloboda nego u SFRJ.Mnogo više političkih zatvorenika u SFRJ nego u Poljskoj .Kod nas je u glavnom gradu čak i posle diktatorove smrti osuđen pesnik na 2 godine robije zbog pesme o diktatoru.Dakle u tzv liberalnoj fazi jugoslovenskog komunizma.Da je tu pesmu objavio dok je diktator bio život streljali bi ga bez sudjenja.
Гојко Ђого...да.

Ne znam ,ovo je velika sramota za Rusiju koja je izigravala veliku silu da ih Ukrajina ovako marise( pogledaj koliko su teritorije Rusi drzali prije godinu i danas)Sta bi bilo da su im SAD poslali avione,predator dronove i rakete dalekog dometa.
Nešto opet iz Čekrćića! I ovako su se dovoljno upleli,ti misliš da je avion ko multikultivator i samo upali i ori! Razlike između aviona koji koji Ukrajinci imaju i onih zapadnih je ogromna od Hotas sistema gdje je upravljačka palica gasa i upravljanja sa većinom komandi sa strana aviona,ž do HDD displeja ,tako da bi obuka morala trajati bar dvije do tri godine, Jedino brzo riješenje je da pošalju i pilote sa avionima,a mislim da je neka linija preko koje ne bi Rusi baš tako prešli!

Ne znam ,ovo je velika sramota za Rusiju koja je izigravala veliku silu da ih Ukrajina ovako marise( pogledaj koliko su teritorije Rusi drzali prije godinu i danas)Sta bi bilo da su im SAD poslali avione,predator dronove i rakete dalekog dometa.
Pa i nije sramota,Rusi sa 250 000 vojnika su za godinu dana blizu da rasture mazino linije sa milionskom vojskom Ukrajine koja se tu ukopavala 8 godina.

svakim danom sam sve više nažalost uvjeren da adolf hitler nije u tolikoj mjeri zločinac u kojoj žele biti današnje zapadne političke elite...iako je bio pred porazom u kojem mu je narod desetkovan nije se usudio koristiti uskladištena sredstva za masovno uništenje(bojne otrove)
није зато јер су се бојали себи. Знали су да ако то ураде, елајс неће презати од тога да их свију потамане

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back