kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 62.790
udri ih putine ebala ih usa i nacisti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A te u osetiji nisu nahuskali rusi i naoruzali kao i ove u donbasu.Vidiš opet lupaš! Rusi su u Abhaziji i južnoj Osetiji bili mirovne snage po mandatu UN! I ne možeš tek tako da počneš da rokaš po mirovnjacima, uz dodatnu činjenicu da su mirovnjaci iz tebi susjedne nuklearne velesile! Mislim da su glupi Gruzijci,jednako kao i sad Ukrajinci, popili narativ SADe koji glasi "samo vi krenite i mi ćemo vam pomoći" i dobili po pichki, a prijatelji se povukli ! Što se tiče Čečenije to je po međunarodnom pravu unutrašnja stvar Ruske federacije! Imate li vi u Čekrčićima uopšte internet ili pišeš samo kad šljegneš odozgo u Visoko!
Ако каже истину- наравно да не ваља!Sad ne valjaju ni zapadni mediji??

Putin je rekao Cecenima da ce im pozatvarati sve kladionice i ostale objekte sirom Rusije ako se ne opamete.чечени су извозили криминал у руску федерацију и заслужено добили по пички
Par stotina mirovnjaka i milioni rusko jezickog podrucja su za ozbiljne drzave isto.A te u osetiji nisu nahuskali rusi i naoruzali kao i ove u donbasu.
Uzrok sukoba je bio neriješeni status Čečenije, koja je 1996. godine u Prvom čečenskom ratu izborila de facto nezavisnost, ali koju vlada tadašnjeg ruskog predsjednika Borisa Jeljcina nije htjela formalno priznati.само ме подсети, јел је русија напала чечене 1999е? или обрнуто
istina na nacistickom fox news.Ako ti valja Orban ili Le Pen i Fox news sta si ti onda ?Ако каже истину- наравно да не ваља!![]()
Kao i NATO onu kantu velicine MIG-21 sto pala na Zagreb,razlika sto je ovaj letio na 50m visine a kanta na 5km i imao odraz 300 puta veci na radaru....Šta radi blizu Moskve??
Nisu ga mogli oboriti blizu granice??
Imaju oko 12 puta manje žrtava od vasКога сад?
Купили слепе, без удова...
Кога сад?
У Кијеву не искључују могућност да ће мобилисати још људи
Zamisli šta će tek da im rade. Narod Moskve će plakati krv, a ne suzeKao i NATO onu kantu sto pala u Zagreb,razlika sto je ovaj letio na 50m visine a kanta na 5km....
Nisu konstitutivan faktor bili pa su morali da dobiju batine.Uzrok sukoba je bio neriješeni status Čečenije, koja je 1996. godine u Prvom čečenskom ratu izborila de facto nezavisnost, ali koju vlada tadašnjeg ruskog predsjednika Borisa Jeljcina nije htjela formalno priznati.
Jel bio rucak?Zamisli šta će tek da im rade. Narod Moskve će plakati krv, a ne suze
Mi nemam svemogući S-400 koji skida komarce i ostale leteće objekte.Kao i NATO onu kantu velicine MIG-21 sto pala na Zagreb,razlika sto je ovaj letio na 50m visine a kanta na 5km i imao odraz 300 puta veci na radaru....
значи добију независност, а онда као одговор нападну дагестан да припоје још територијеUzrok sukoba je bio neriješeni status Čečenije, koja je 1996. godine u Prvom čečenskom ratu izborila de facto nezavisnost, ali koju vlada tadašnjeg ruskog predsjednika Borisa Jeljcina nije htjela formalno priznati.
Moja jedina nada je da ovo sto prije zavrsi.to je drugo.. ove teritorije koje Rusija uzima su teritorije gde ima nekoliko miliona Rusa.. koliko si amerikanaca imao u Afganistanu? zemlja je onoga ko je na njoj..
sačekaće Rusi te tenkove i reciklirati.. uzalud se nadaš brate..al ok korektan si diskutant za razliku od ostalih budala bez ikakvih argumenata
Mi nemam svemogući S-400 koji skida komarce i ostale leteće objekte.
Ima NATO raketni stit upravo tamo kuda je proletio dron.Mi nemam svemogući S-400 koji skida komarce i ostale leteće objekte.
Znamo za tvoje haubice montirane u helikoptere ali sada dodajes jos glupje komentara da S-400 obara dronove na 50m visine....bar nauci za sta je koji kompleks namenjen pre lupanja....Mi nemam svemogući S-400 koji skida komarce i ostale leteće objekte.
Pa se zavuce u russko suleskupilo se mnogo eu naci gamadi..postaje zagušljivo..odo malo na čist vazduh!!!
Nije jedini kojeg imaju. Ako je uopce i unisten. Da je, bilo bi satelitskih snimaka isti sekund.Treba proći 5-10 godina od narudžbe da dobiješ jedan ovakav zrakoplov.
Da ima i toga, razlicita motivacija.Gubili su ratove koji im nisu bili egzistencijalna pretnja.Zamisli rat na granicama Amerike ili Meksika,i da on ozbiljno preti da urusi drzavu?
Zbrisali bi ih sa lica zemlje.Tako Rusija vidi Ukrajinu,NATO na njihovim granicama ne moze i ne sme da bude,makar po cenu da svi kao civilizacija odletimo u vazduh.
Ukrajina je samo instrument ratovanja,i vracena je 150 godina unazad.