Rat u Ukrajini (20)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    112
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kaže Putin da se "ruski vojnici u Ukrajini herojski bore"
Kao prvo, ni on ne vjeruje da se bore u Rusiji iako je to proglasio Rusijom :lol:
Kao drugo, to samo znači da ginu kao muve.
A Ukrajinci nisu ni počeli

To je taj lažni svet o kome pričam, i jedna i druga strana kreiraju svoje epohalne laži i toliko se užive u njih da i sami počinju da veruju da je to istina.

Putin izjavi, "Rusija još uvek nije počela ništa ozbiljno" i normalno da LAŽE, Rusija ulaže znatne napore i resurse u ovaj rat, daleko je to od toga da se tek zagreva. Može li da zapne još više, svakako da može ali i ovo sada je vrlo iscrpljujući rat za Rusiju.

Da bi odgovorili na Putinovo preterivanje, oni koji podržavaju drugi stranu moraju da smisle još epohalniju laž.
I evo je, striček Frt izjavi da "Ukrajinci nisu ni počeli", ukrajinska armija krajnjim naporom još uvek kako tako drži front uz katastrofalne gubitke u ljudstvu i opremi ali eto mora da se udari kontra, ako ne može kontraofanziva onda barem KONTRA LAŽ

Normalno da me zaobilaziš i meni bi, na tvom mestu, bilo jako neprijatno da me neko konstantno spušta na zemlju i demantuje gluposti koje izvaljuješ.

Jednom, kada sve ovo prođe, možda ćeš se i vratiti da pogledaš šta si sve pisao i koliko to blage veze s mozgom nije imalo, mada sumnjam, tako sujetni ljudi obično nikada ne priznaju svoje greške.

Nemoj da te ometam, nastavi kako si navikao, kreiraj i dalje svoju lažnu priču i nastavi da veruješ u nju.
Do jedan moj post je utemeljen na realnosti, sve što sam napisao tako se i odvilo, 12 mjeseci i 3300 postova. Tvoji upisi su naprotiv samo gluposti i ništa više. Iako ti misliš da si strašno pametan, a dvojac Dunnning i Kruger su lijepo opisali tvoj slučaj.

Poslednja izmena:
Kaže kremaljski politolog, nije točno da je ruska vojska slaba nego je ukrajinska izuzetno jaka.
U prijevodu, ebali rusi ježa u leđa.
Pirgavci također potvrđuju da na dnevnoj bazi okupator ima najveće gubitke od početka agresije.
Jedino otvoreno pitanje je koliko Rusa Putin planira žtrvovati za izgubljen rat.
A da ga je izgubio je mogao i trebao shvatiti 1.3.2022.
Vidicemo. Ja ne vjerujem ni jednima ni drugima a pogotovo ne Ukro strani. Pokusavam da pratim koliko se moze stanje na terenu i kako se stvari krecu.
Stvarnost je da je dovodjenje svjezi snaga mnogo stosta promijenilo. Nakon desavanja iz septembra Rusi danas imaju odnos snaga povoljan po svoju stranu.

Opet proizvoljne brojke??

Videćemo u doglednoj budućnosti čije su brojke bile proizvoljne, do tada ti slobodno veruj u Jaguarkine, nemam ja ništa protiv.

Kad si hladne glave, pogledaj onaj snimak iz Žitomira, pun park svežih grobova, groblja su puna, sahranjuje se po parkovima.
Pogledaj koliko Žitomir ima stanovnika, napravi proporciju, prebroj zastave na grobovima, razmisli, proceni sam nemoj da veruješ lažima koje plasiraju zaraćene strane, uostalom pravilo je da u svakom ratu prvo strada istina.

to je nebitno.
Probijali su linije dje su imali nadmoc 4-5:1 i 10 i 20:1. Rusi su to popunili i stalo je. Nadam se da ce Rusi iskoristiti "borbu do smrti" koju Ukri praktikuju.
Zanimljivo ce biti ako podje Rusima za rukom, ima Ukri da proklinju majcino mljeko.

Ali ne treba za Sorosa nista zaliiti, cak ni bezvrjedne zivote :super:
Bitno je, zaustavili su inicijalni ruski napad i nanijeli Rusima ogrome gubitke( prvenstveno u tehnici), te prisili Ruse na povlačenje sa gotovo 2/3 okupiranog teritorija poslije 24.2.22. Zatvorili su ukrajinsko nebo za rusku avijaciju, te ukrajinsku obalu za rusku mornaricu.

Ovaj Bahmut na koji toliko masturbirate, to brate osvajate od prošlog ljeta. Do sada ste ga 124 puta osvojili. Tu se topite u valovima preko pola godine, kao da ste izašli iz onog filma Idiokracija.

Samo se ti tesi...Cela EU nadigla dreku zbog desavanja u Ukrajini a Rusi ginu kako ti kazes kao muve.Neeesto se tu ne slaze.
Pazi o čemu se radi, čak je i Hitler u svojoj agresiji imao saveznike, koji se nisu libili priznati da su mu saveznici.
A danas čak niti jedan raspali Iran ne želi javno priznati da isporučuje dronove Rusiji, a Rusi se foliraju da to nije Shehad nego Geran dron zato jer nalijepe naljepnicu. S druge strane imaš kompletnu Civilizaciju koja se natječe u tome tko će više toga isporučiti Ukrajini.
I ti još uvijek misliš da će Putin hodati Lavovom :roll:

Rusi zatvoriše obruč oko Bahmuta izgleda mi?

Kako će sad ono preostalih ustaških dragovoljaca da se vrati kući ? :pop:
Nisu još, ali se Ukri više ne izvukoše odande bez opšte pogibije, bez brige, biće i to, sačekaće Klovn još, onda šalje pretorijance iz SBU i SS iz Desnog Sektora, i tek tada možda naredi povlačenje, ne može sad tek tako, izginulo je oko Bahmuta već više ljudi nego što je imao stanovnika pre rata, i sad je opasno za njegov presto da kaže “samo smo se šalili”.

Koliko cujem veliki broj stranaca se prijavilo u Rusku vojsku, vecina je otisla u Vagner. Ogroman broj Norvezana najvise u Vagneru se bore na strani Rusa, zatim puno Iraca, dosli su Francuski dobrovoljci. Jedan americki general se takodje nalazi u Vagneru i komanduje jednom od mnogobrojnih udarnih grupa.
Takodje jedan Srbin komanduje dobrovoljackim korpusom, sto ce kasnije biti od koristi prilikom oslobadjanja Kosova od okupatora. Verujem da ce ogroman broj dobrovoljaca sa dobrim iskustvom doci u svetu misiju ciscenja svete zemlje od gmizavaca.
Opa, opa…..

Pedofasisti na aparatima
Prdofasisti skice ko krmaca na klanju
"Ogroman broj Norvežana u Wagneru"
Ruski pedonacisti imaju zaista opaku maštu :lol:

"Ogroman broj Norvežana u Wagneru"
Ruski pedonacisti imaju zaista opaku maštu :lol:
Možeš misliti koliko su očajni...do prije mjesec dana su pisali pizdarije da se više ne čuje ukrajinski/ruski preko radioveza, nego isključivo engleski, što će reći da su svi Ukrajinci izginuli, i sada se u Ukrajini bore NATO vojske u Ukrajinskim uniformama. Pazi to likovi pišu mrtvi ozbiljni i onda jedan drugome takve pizdarije lajkaju.

Ko se nije skrio
Picigin je bio.

FoySrugaIAA4y-C

gledam na Telegramu Ukrajinci regrutuju decu od 14 godina jbt bolesnici majku im jbm.. zezao sam da će na kraju regrutovati decu izu vrtića ali ono pošto će im ovi pobiti sve živo sve smo bliže i tome
Cuo sam da su poceli i zene da mobilisu. Nemam potvrdu , ali u svakom slucaju je to nenormalno.
Cekam da pocnu da mobilisu trandze, da upadne Dzegi. Posto mu se uskoro gasi radno mesto, eto mu honorarni posao

Videćemo u doglednoj budućnosti čije su brojke bile proizvoljne, do tada ti slobodno veruj u Jaguarkine, nemam ja ništa protiv.

Kad si hladne glave, pogledaj onaj snimak iz Žitomira, pun park svežih grobova, groblja su puna, sahranjuje se po parkovima.
Pogledaj koliko Žitomir ima stanovnika, napravi proporciju, prebroj zastave na grobovima, razmisli, proceni sam nemoj da veruješ lažima koje plasiraju zaraćene strane, uostalom pravilo je da u svakom ratu prvo strada istina.
Šta je problem u korišćenju Wikipediae

To nisu proizvoljni unosi jer svaki mora da se opravda izvorom u fusnoti

Dakle, te vaše gluposti o Mosadu i Stratforu tamo nisu s razlogom

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back