- Poruka
- 18.989
Rusi ulaze u krasni sutraPogledajte prilog 1295694
Уништен је мост на излазу из Красног
Obeleži ovaj post
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rusi ulaze u krasni sutraPogledajte prilog 1295694
Уништен је мост на излазу из Красног
Ko ih je zvao u Ukrajinu, nemoj mi reci one dve republike jer one to nisu, na osnovu cega su dosli i anektirali Krim?Nije tačno, što se tiče Rusije ona je tamo po pozivu sirijskih vlasti.
Jel neka država u EU u recesiji, makar minimalnoj a ne kao raspala Rusija od -5%Nemačka rast 1,9
Irska rast 13,5
Prosek 7,9 %
A to što je Irska ekonomija veličine jednog grada u Nemačkoj to nista .. sve vece ekonomije su u padu u EU a to što je Monaco skocio sa -13 na +20 nema ama bas nikakvu tezinu ..
Ko ih je zvao u Ukrajinu, nemoj mi reci one dve republike jer one to nisu, na osnovu cega su dosli i anektirali Krim?
Tako što se zna ko je, čovek od ranije ima snimke i fotografije kao nacista, Ponosni nacista.Po čemu vidiš da je pripadnik nacista?
Aha, Ukrajinac je pa zato. Da nije nacista bio bi Rus
To ti dođe kao i sa Hrvatima ustašama, da nije ustaša bio bi Srbin
Odoše filoputini čoporativno na kvasinu![]()
Sve piše i vidi se. Imaš li internet tu kod tebe?Imas neki dokaz ili onako samo da trabunjas![]()
Gledaju se aktuelne granice. Znači ako tvoj Irak napadne Al-Kuvajt 1990, nema potrebe da se vraćamo u eru kamenka i kremenkaA na osnovu čega je Krim odvojen od Rusije i pripojen Ukrajini?
Дебилчине још увек верују да су они самостално поразили српску војску.Ovi iz Indexa nisu normalni kakvo smeće su im informacije iz Ukrajine:
https://www.index.hr/vijesti/clanak...aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_najnovije_d
Tek su nenormalni komentari ispod.
Seljačine koje komentarišu na Kuriru i Informeru se ne koriste onakvim rečnikom.
Pokaži namTako što se zna ko je, čovek od ranije ima snimke i fotografije kao nacista, Ponosni nacista.
Ja koliko se sećam ni nije bilo lica na onom snimku Košenja orka.Pokaži nam
Na osnovu odluke tadasnjih vlasti SSSRa, istom odlukom Ukrajini je oduzeta Stavropljska oblast, obrazlozenje je da RSSR nema kopnenu vezu sa Krimom niti USSR sa Stavropoljem sto je tacno. Nakon ove odluke prokopan je Krimski kanal i novi putevi do Krima od strane USSR, bio je to potez koji je omogucio brzi razvoj Krima bez obzira sta Putin baljezga danas.A na osnovu čega je Krim odvojen od Rusije i pripojen Ukrajini?
Na osnovu referenduma, zakukali [kukukuku]Rusi u Ukrajini, i majcica sa zakasnjenjem stigla u misiju spasavanja. jEL MISLIS DA JE TREBAla da trrazi dopustenje vrlog zapada, [kekekeke] ?Ko ih je zvao u Ukrajinu, nemoj mi reci one dve republike jer one to nisu, na osnovu cega su dosli i anektirali Krim?
To je bilo prekrajanje administrativnih granica unutar jedne države.A na osnovu čega je Krim odvojen od Rusije i pripojen Ukrajini?
Nije ga niko oteo, on je Ukrajini dat, a to nije retkost, da se nekome pokloni ili da teritorija iz nekog razloga...Imamo i mi slucaj kad je nasem vladaru poklonjena Macva, recimo...Te se stvari desavaju...A na osnovu čega je Krim odvojen od Rusije i pripojen Ukrajini?
pa i ovo je isto, donbas prekrojio granice unutar ukrajine, i isto ce da se ukine ukrajina kao sfrj, samo sto sada ne pomaze nato, vec rusija - gde je problem sada?To je bilo prekrajanje administrativnih granica unutar jedne države.
Bojim se da ste izabrali svoju sudbinu.pa i ovo je isto, donbas prekrojio granice unutar ukrajine, i isto ce da se ukine ukrajina kao sfrj, samo sto sada ne pomaze nato, vec rusija - gde je problem sada?
Одлуке СССР-а и њихова владавина вам пашу само кад су на руску штету.Na osnovu odluke tadasnjih vlasti SSSRa, istom odlukom Ukrajini je oduzeta Stavropljska oblast, obrazlozenje je da RSSR nema kopnenu vezu sa Krimom niti USSR sa Stavropoljem sto je tacno. Nakon ove odluke prokopan je Krimski kanal i novi putevi do Krima od strane USSR, bio je to potez koji je omogucio brzi razvoj Krima bez obzira sta Putin baljezga danas.
danke dojclandBojim se da ste izabrali svoju sudbinu.
Večeras čuh aber iz čemerike, novinar reče da su januarski računi za gas poskupeli čak 100% ?To su uobičajene stope rasta za nas razvijene.
Nego tragedija vas rusa je što ste u stogodišnjoj recesiji što znači nazadovanju
zato sto je nova ukrajinska vlast htela da prekrsi ugovor o zakupu Sevastopolja i vec su dali dozvolu da NATO gradi sopstvenu luku kod KrimaKo ih je zvao u Ukrajinu, nemoj mi reci one dve republike jer one to nisu, na osnovu cega su dosli i anektirali Krim?