kiriku1
Veoma poznat
- Poruka
- 14.484
Ma vi ste bre ljudi budale...jes dat je da tamo nato postavi rakete, sto da minutman leti dugo i nasiroko, kad bi mogli iz bliza, i na brzinu da se syebu maskalji
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma vi ste bre ljudi budale...jes dat je da tamo nato postavi rakete, sto da minutman leti dugo i nasiroko, kad bi mogli iz bliza, i na brzinu da se syebu maskalji
93. opet operira oko Bahmuta. Gdje god se pojave, ruski napadi jenjavaju i ne daju rezultate. A broj poginulih fašista sa Urala sa povećava. Ukrajinska pobjeda sa ovakvim ljudstvom je neminovna, kao i puni rezervoari traktora u vlasništvu ruskog življa u Donbasu koje će u kolonama ka Belgorodu.
vidi, nisam ja to izmislio, a pogledaj i datum drugog linka:Ma vi ste bre ljudi budale...
Editovali ste sve to. Čuješ rez na samom početku
Nije lijepo da lažeš.
Vidis ti to, dobro je da su Rusi uzeli Krim, sad Amerikanci vise nemaju gde da posave rakete... Eto i ja malo da doprinesem nebulozama....vidi, nisam ja to izmislio, a pogledaj i datum drugog linka:
Četiri odgovora zašto je Rusija anektirala Krim
https://balkans.aljazeera.net › teme
·Translate this page
Apr 28, 2022 — Trenutno je Krim ruski 'nepotopivi nosač aviona',
TVRĐAVA KRIM: Evo zašto je poluostrvo "nepotopivi nosač ...
https://www.sd.rs › clanak › tvrdava-...
·Translate this page
Dec 10, 2015 — TVRĐAVA KRIM: Evo zašto je poluostrvo "nepotopivi nosač aviona"
pa cekaj ko veruje u te nebuloze?Vidis ti to, dobro je da su Rusi uzeli Krim, sad Amerikanci vise nemaju gde da posave rakete... Eto i ja malo da doprinesem nebulozama....
a zasto joj je dat? da bi zapad zagrizao, danas bar vidisNije ga niko oteo, on je Ukrajini dat
a ceka subotu da se moze i plahnuti ,Postoji i Frtajler kojem je Agafja otkrila toplu vodu.
Ma ne izvrcite bre vise stvari... USA i nato su najavljivalji da se izgleda sprema invazija na Ukrajinu i jasno su rekli da nece vojska natoa ucestvovati u ratu ako nije napadnuta teritorija neke nato drzave i to je jasno kao dan oznaceno. I upravo to je svar koju zna i Rusija... Jasno je i stavljano do znanja da nece davati oruzje kojim moze da se ugrozi ruska teritorija i eskalira rat... Oruzje koje se daje je iskljucivo i samo u svrhu oslobadjanja i odbrane teritorije ukrajine. Takodje se opet jasno zna da Ukrajina ne da ne moze da bude clan natoa, nego ne moze ni da aplicira za clanstvo i to ne samo sto nema suverenitet nad svojom teritorijom od 2014, vec i ranije..Uzgred Ukraina pre toga nije ni zelela u nato, njeno stanovnistvo je tek malim procentom bilo za to, niko nije ulagao da se taj procenat medijski promeni... Narod je promenio misljenje tek kad su Rusi oteli Krim, sto je i logicno za promenu misljenja. Ali sada je kasno...Nato nece uci u direktan sukob, a davanje pomoci za kojom ukrajinci vape je sasvim legitimna stvar...pa cekaj ko veruje u te nebuloze?
ja koliko znam ukre.
a ja mislim da je ukrajina planirana da se zrtvuje, stalno joj se daje na kasicicu i laze se da ce nato da dodje, tj. oni da postanu clanica
Има доста разлога зашто је Крим битан, осим историјских и симболичких, езотеријских. Да га Русија није повратила, узела би га Америка, Украјина би, наравно, само формално ту била присутна.vidi, nisam ja to izmislio, a pogledaj i datum drugog linka:
Četiri odgovora zašto je Rusija anektirala Krim
https://balkans.aljazeera.net › teme
·Translate this page
Apr 28, 2022 — Trenutno je Krim ruski 'nepotopivi nosač aviona',
TVRĐAVA KRIM: Evo zašto je poluostrvo "nepotopivi nosač ...
https://www.sd.rs › clanak › tvrdava-...
·Translate this page
Dec 10, 2015 — TVRĐAVA KRIM: Evo zašto je poluostrvo "nepotopivi nosač aviona"
ma znamo sve, prvo je receno da nece, pa se predomisle, tenkovi, avioni, evo sad i dugometnoMa ne izvrcite bre vise stvari... USA i nato su najavljivalji da se izgleda sprema invazija na Ukrajinu i jasno su rekli da nece vojska natoa ucestvovati u ratu ako nije napadnuta teritorija neke nato drzave i to je jasno kao dan oznaceno. I upravo to je svar koju zna i Rusija... Jasno je i stavljano do znanja da nece davati oruzje kojim moze da se ugrozi ruska teritorija i eskalira rat... Oruzje koje se daje je iskljucivo i samo u svrhu oslobadjanja i odbrane teritorije ukrajine.
svi znaju samo glupe ukre ne, cak zelenski kaze da je ukrajina faklticki natoTakodje se opet jasno zna da Ukrajina ne da ne moze da bude clan natoa, nego ne moze ni da aplicira za clanstvo i to ne samo sto nema suverenitet nad svojom teritorijom od 2014, vec i ranije..Uzgred Ukraina pre toga nije ni zelela u nato, njeno stanovnistvo je tek malim procentom bilo za to, niko nije ulagao da se taj procenat medijski promeni... Narod je promenio misljenje tek kad su Rusi oteli Krim, sto je i logicno za promenu misljenja. Ali sada je kasno...Nato nece uci u direktan sukob, a davanje pomoci za kojom ukrajinci vape je sasvim legitimna stvar...
"All of us will go back to Washington and we will push the case against Russia... It is time for them to pay a heavier price."
He added: "We will do everything we can to provide you with what you will need to win."
Ja uvek govorim. Ako se kur cis, kur ci se do kraja
ma kikuriku se meni ruga kao sta ameri bi tu postavili rakete [kao u rumuniji]Има доста разлога зашто је Крим битан, осим историјских и симболичких, езотеријских. Да га Русија није повратила, узела би га Америка, Украјина би, наравно, само формално ту била присутна.
i sta se onda desava?Sa Bahmutom je gotovo. Ukrajina nema snage za kontranapad. Stiglo je naredjenje da se povuku iz grada. I nije jedini, duzinom celog fronta ce se povuci.
Russia quickly realized what to bet on, so now sending Western tanks to Ukraine without air cover makes no sense. The 88 tanks promised to the Kyiv regime run the risk of being burned out in battle "in a few minutes“This is what dominates the battle, it is this approach that causes great damage,” the colonel noted.
Ово је крај Русије.
Па зар то није фантастично?!
A dje ce da se povuku, Slavjansk, Kramatorsk, Konstantinovka?Sa Bahmutom je gotovo. Ukrajina nema snage za kontranapad. Stiglo je naredjenje da se povuku iz grada. I nije jedini, duzinom celog fronta ce se povuci.
Pokaži mi taj moj upis. Jednostavno nešto izmisliš i onda konstruišeš neke svoje fantastične priče.
Ne znam kako to psihijatri nazivaju, ali cenim da bi moglo da bude prilično ozbiljno.
Trebaju im klikoviNacizam i rasizam buja iz komentara Ustasa i Bosnjaka. Moderacija nista ne radi po tom pitanju..