- Poruka
- 18.989
Popravljaju utisakUkri su evropski ISIS.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Popravljaju utisakUkri su evropski ISIS.
I ja razbijem svu cetvoricu,a onda oni pricaju kako su me prebili.Kakva je to "enigma"?
aj da ti ja namjestim da se tuces sa cetvoricom pa da vidimo tu "enigmu".
Ukrajinci nacisti jel?I treba.Sto su se sarali po telu onim naci simbolima.Biće osuđeni na gasnu komoru na Nirnberškom sudu
Парасковеевка котао Након заузимања Красне Горе тренутно је између 1.150 и 2.400 Украјинаца готово заробљених у опкољењу код Парасковејевке. Казан је удаљен мање од 800м од потпуног затварања.
![]()
Kakav svijet?Pa što ste ih napali.
Sada ih svet s pravom vidi kao žrtvu bezumnika
Ti si moj čovjek klasičan primjer Dunning-Krugera.Ha ha ha, ko mi kaže
Bravo. Znao sam da si raskinuo sa stvarnosti odavno.I ja razbijem svu cetvoricu,a onda oni pricaju kako su me prebili.
Los ti je primer
Ovako su i lani tamo do lita prdili, evo samo što nisu Rusi krenuli u ofenzivu.Evo sa'ce.
Rusi ne mogu da se maknu ni da zadrze ni ovo sto su osvajali po Ukrajini.
A neprijatelje im vodi nafiksani i pijani Zelenski.
bre je turskoVeć je navuk’o, dobiće BRE čovek i pravu psihozu od tolikih stresova, pogledaj Marina, već je stig’o Jaguarku kojoj je potpuno svejedno.
Zasluižili su uništenje kao nijedna država do sada. Više od naci nemačke.Kakav svijet?
Vide ih samo oni koji su brain dead
Meni da Ukri budu simbol i neko na koga da se ugledam???![]()
Napadoše Irak i sravniše ga, Libiju takođe razbucaše ni krivu ni dužnu ?Da, biće priceless čuti ruske primedbe: "Pa kakav je to način, napasti drugu zemlju etc."
U pičetku su Ukre koji se predaju odmah puštali da idu kući, što je drugu stranu samo hrabrilo, tek od napada na Krimski Most su počeli ozbiljno da ratuju.Pa eto ti si bio tamo pa si video,doziveo to.Ja citam,gledam,pa sam stekao utisak da su sila sa kojom nema sale,delovali su ispocetka nekako...suzdrzani,neodlucni,ali su u poslednje vreme dali dobar gas.
Nijesu zasluzili, ali da su primitivni, iskompleksirani i glupi ko k. - jesu.Zasluižili su uništenje kao nijedna država do sada. Više od naci nemačke.
Počeo si pisati totalne besmislice zadnje vrijeme, zato te i ignoriram., pogledaj Marina,
do ljeta oni nijesu imali ljudi da 25% linije dodira pokrivaju kako trebaOvako su i lani tamo do lita prdili, evo samo što nisu Rusi krenuli u ofenzivu.
Hoces sa mnom u Donbas marta?Bravo. Znao sam da si raskinuo sa stvarnosti odavno.
Buš je angažovao do tada najveću silu, 600.000 ljudi.Sa sličnim brojem vojnika je Bush 43 osvojio Baghdad za par nedelja
Dva puta sam bio,u martu idem opet.Pa eto ti si bio tamo pa si video,doziveo to.Ja citam,gledam,pa sam stekao utisak da su sila sa kojom nema sale,delovali su ispocetka nekako...suzdrzani,neodlucni,ali su u poslednje vreme dali dobar gas.
Rusi zatvoriše obruč oko Bahmuta izgleda mi?do ljeta oni nijesu imali ljudi da 25% linije dodira pokrivaju kako treba
I Ukrajina je provela mobilizaciju do ljeta22, svi mobilizirani su dobili vojnu obuku i višemjesečno vojno iskustvo...totalno drugačija situacija, nego prije godinu dana....prvenstveno nema faktora iznenađenja, nema rupa u ukrajinskoj obrani(sad se može zaboravit na upad iz Bjelorusije ili Krima). I ono najvažnije ruske trupe i oprema su potrošeni, odnosno u drastično su gorem stanju, nego prije 12 mjeseci.do ljeta oni nijesu imali ljudi da 25% linije dodira pokrivaju kako treba
ja sam vec bio u ratu, i zareka sam se da necu nikad vise nikog povrijediti ili ubiti osim da branim sam sebe i svoju familiju direktno.Hoces sa mnom u Donbas marta?
Ja ti placam put i sve.
Ajde ne budi samo opasan forumas