Brainpain
Aktivan član
- Poruka
- 1.970
Uvijek...To je nacisticki pozdrav kao kod Hrvata za dom spremni
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uvijek...To je nacisticki pozdrav kao kod Hrvata za dom spremni
Koje još staljinističke formulacije Milijane Baletić znašКолективног Запада.
They said the deal was awaiting the formation of a civilian government and a legislative body to be ratified before it takes effect.The Sudanese authorities have approved a deal to create a naval base of the Russian Navy in Port Sudan. As a result of the bidding, Russia agreed to revise a number of parameters of the deal that the Sudanese insisted on in order to give the agreement a go. As a result, despite the resistance of the Americans, there will be a deal. And in the medium term, Russia will have its first base in Africa since the Soviet era.
Pogledajte prilog 1295983
Dušo, zašto pucate naKoje još staljinističke formulacije Milijane Baletić znaš
Zadnji put kad sam bio u Soledaru posle Nove godine bilo je oko 200 000,plus 30 000 rezervista koji su ubaceni kao rotacija snaga.Jel zna iko od vas sa koliko vojnika Rusi raspolazu trenutno u Ukrajini?
Џаба вама комућима из ДБ пљување на личној основи и прљав веш о људима...O dear Pobby, staro momce, pa gde si ti nama...onomad rekoh da se manes tema vezanih za zene, tj. musko-žensku problematiku, jerbo si tu tanak ko jufka...a sad dodajem da se manes rata, jer tek za to nisi...naime, i za jedno i za drugo je neophodan stanoviti nivo testosterona....
Zadnjih 15 dana imamo inflaciju snimki ruske uništene opreme , kao i retardiranih ruskih oklopnih proboja gdje jedan za drugi se uništavaju na istom minskom polju.Da su "postroseni" Ukri ne bi stali u septembru prosle god.
Sa nedovoljnim snagama sta su mislili ja ne znam, ali to ih je kostalo da dobro dobiju po nosu.
Vidicemo kako ce dalje biti. Postoje naznake da ce biti jako bolno za Ukre u sljedecim mjesecima.
Rusi su mozda trapavi i traljavi i spori, ali znaju udariti junacki kad udare.
E,hvala ti Bojane.Zadnji put kad sam bio u Soledaru posle Nove godine bilo je oko 200 000,plus 30 000 rezervista koji su ubaceni kao rotacija snaga.
Te brojke se stalno menjaju.
Sa sličnim brojem vojnika je Bush 43 osvojio Baghdad za par nedeljaE,hvala ti Bojane.
Znaci Rusi imaju manje vojnika u Ukrajini nego Nemci pod Staljingradom u ono vreme?
150,000-200,000Jel zna iko od vas sa koliko vojnika Rusi raspolazu trenutno u Ukrajini?
Nemoj toliko da kmečiš, pričekaj još kad ti se SNS raspadneKmeeeee kmeeee kmeeee
Ih sta ti uporedjujes.Sa sličnim brojem vojnika je Bush 43 osvojio Baghdad za par nedelja
ŠtohIh sta ti uporedjujes.
Ne znamo, vrše se rotacije a nije procurilo u javnost kolike su rezerve mobilisane, priča se i o pola miliona vojnika koji su već spremni.Jel zna iko od vas sa koliko vojnika Rusi raspolazu trenutno u Ukrajini?
Boli me dupe za SNS isto kao i za NATO.Nemoj toliko da kmečiš, pričekaj još kad ti se SNS raspadne
Pa osvajali pustinju.I nisu brinuli o civilima.Jer to su Amerikanci,za njih su civili kolateral.
eto guraju već godinu dana, ja mislim da će sledećih 5 godina biti presudneНе знам колико дуго ће Амери или Колективни Запад моћи да издрже. Превише се куну у јединство, ту нешто смрди.
Imaš li papir da si glasao za PonošaBoli me dupe za SNS isto kao i za NATO.