Adios Amigos
Aktivan član
- Poruka
- 1.825
Meni mirise d ce ovo otici sve u Q. Ceo svet.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Нешто ти се све измјешало од жеље да запљунеш противничку страну. Те СССР, па олигарси (нису комунисти), те опет комунисти. Мада је ово можда компилација размишљања више вас,
kad su upali u Ukrajinu odmah na pocetku bilo je brdo snimaka na tenkovima zakacene SSSR zastave, a ne ruske federacije
to su Rusi sami uradili, mi samo konstatujemo da nisu nastupili pod Ruskom, nego pod Boljsevickom zastavom
Si vid’o one Ukro mape s polnim organom kod Bahmuta? Eh što ti je mašta…Vidim ja da noćni čuvar ima bujnu maštu..
Evo jesamPa razmisli…
Nije još ali sudbina 12 hiljada ukrajinskih nacista je zapečaćenaJbt, kaj Bajhmut još ni pal?
@kotlićNije još ali sudbina 12 hiljada ukrajinskih nacista je zapečaćena
Pa meni nije logicno,a tebi ako jeste trebalo bi da posetis psihijatra,jer ovo sto ti radis nije normalno ponasanje.Значи воде рат са Американцима у ком убијају строго Украјинце.
Па да, логично.
izgubili su 40 % vojnog materijala, samo sto im Iran i Sjeverna Koreja salju municiju u pomoc dovoljno govori.Sta je angazovala,koliko?Nije bila mobilizacija u Rusiji,samo ona popuna ili vec kako se to zvalo,ali mobilizacija ne jer Rusija nije proglasila ratno stanje.I pocnite da pisete smisleno,realno,objektivno,istinito,kakogod,inace cu vas ignorisati pa ma kakve gluposti pisali ovde,ostacete sami.
Rekao bih da više liči na klanicu pedofasista@kotlić![]()
Pa meni nije logicno,a tebi ako jeste trebalo bi da posetis psihijatra,jer ovo sto ti radis nije normalno ponasanje.
Па, има логике, туку се са истим непријатељем као 1941-'45...nisu nastupili pod Ruskom, nego pod Boljsevickom zastavom
Znaci da im je ostalo jos 60% sto i nije tako lose uzevsi u obzir koliko prase zabludele *******iste i ostalu belosvetsku gamad po Ukrajini.izgubili su 40 % vojnog materijala, samo sto im Iran i Sjeverna Koreja salju municiju u pomoc dovoljno govori.
*******isti bi kupili isto ili slično oružje od drugih a mi bi izgubili zaradu.Greh odnosno zločin bi bio da im mi jedini možemo prodati oružje i da to i učinimo.ja vas nikako ne razumem
Beric vam od 2014e prica da SNS salje oruzje u Ukrajinu, desetine snimaka je pricao o tome
ipak vi glasate svake godine za njega a ovamo kao volite SSSR
Toliko troluješ da si postao sumnjiv.Нема потребе да падаш у ватру, ја само резимирам твоје идиотизме.
Као да је икад био другачији...Pa meni nije logicno,a tebi ako jeste trebalo bi da posetis psihijatra,jer ovo sto ti radis nije normalno ponasanje.
Kazem opet, kremljobotska propaganda i price za mau djecu. Niti je ikad bilo kakvog sporazuma o nesirenju NATO-a, niti bi Rusjia bila ugrozena sve da su i sve ostale zemlje Europe ukljucujuci Bjelorusiju i Ukrajinu usli u NATO.Sto je suluda?Pogazili su dogovor pre ujedinjenja dve nemacke da se NATO nece siriti na istok.A nisu ukrajinski tetovirani idioti sa dignutom desnicom na pozdrav, kao vi nekada Hitleru,proganjali,maltretirali i svasta radili Ruskom narodu po Ukrajini od 2014?Krim je demokratskim putem na referendumu odredio sa kim ce dalje,niko njega nije zauzeo.
Ne padam.Ti mene stvarno zabrinjavas.Ili si namerno poceo da provociras ili si gluperda da te nema.Нема потребе да падаш у ватру, ја само резимирам твоје идиотизме.
Било је често и застава царске Русије ал` ниси хтио да упратиш!kad su upali u Ukrajinu odmah na pocetku bilo je brdo snimaka na tenkovima zakacene SSSR zastave, a ne ruske federacije
to su Rusi sami uradili, mi samo konstatujemo da nisu nastupili pod Ruskom, nego pod Boljsevickom zastavom
Onaj najopasniji verovatno nisu ni načeli , a to je avio naoružanje i bombe.izgubili su 40 % vojnog materijala, samo sto im Iran i Sjeverna Koreja salju municiju u pomoc dovoljno govori.