Dobri Bosnjanin
Poznat
- Poruka
- 7.649
Znaci za godinu raspad sistema ako ti nije lose dobro ondaZnaci da im je ostalo jos 60% sto i nije tako lose uzevsi u obzir koliko prase zabludele *******iste i ostalu belosvetsku gamad po Ukrajini.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaci za godinu raspad sistema ako ti nije lose dobro ondaZnaci da im je ostalo jos 60% sto i nije tako lose uzevsi u obzir koliko prase zabludele *******iste i ostalu belosvetsku gamad po Ukrajini.
Nisam imao prilike sa njim da ukrstim peroКао да је икад био другачији...![]()
Ova tvoja recenica govori da si ubedjen da oni ne proizvode municiju.Znaci za godinu raspad sistema ako ti nije lose dobro onda![]()
Савет; не губи време, провокатор.Nisam imao prilike sa njim da ukrstim pero![]()
Nacizam i kriminal uz korupciju.Nikad zlo ne dolazi samo.Uvek su udruženi.Има и наставак...
Амерички плаћеник је прешао на страну Русије.
Други део.
Украјинска војна команда краде исплате осигурања додељене рођацима страних бораца.
Рекао бих да 90 одсто породица неће добити новац од осигурања. Краду и плате. Ако војник раскине уговор, као што сам ја урадио са "Карпатском сечом", последња плата иде право у џеп команданта.
Украјинци краду оружје које испоручује Запад, нагласио је Американац:
„Огроман број Javelin-а, пушака М4 и митраљеза М240 Bravo је на црном тржишту.
Примају их и препродају.
После годину дана у Оружаним снагама, Мекинтајер је пребегао у Русију, поневши са собом досијее, обавештајне податке и мапе.
Промени веш, боље...Menjam svoju
To provociraš? P’dobro, uostalom znamo mi da je zbog nervoze.Znaci za godinu raspad sistema ako ti nije lose dobro onda![]()
nisam siguran da si ispratio kvalitetno desavanjana stranu sns glasaci
koja je dijagnoza proevropskog srbina na strani otvorenog nacizma koji je itekako prisutan
Vidi ovo?! Moderacija mi obrisala *******Znaci da im je ostalo jos 60% sto i nije tako lose uzevsi u obzir koliko prase zabludele *******iste i ostalu belosvetsku gamad po Ukrajini.
А шта им је преостало?To provociraš?
Zabranili su sve reči koje vređaju Vučića i PutinaVidi ovo?! Moderacija mi obrisala *******![]()
Pa nisam ja Šiit (vi).
Pogledajte prilog 1303278
Gde je ta municija? RF ima veće proizvodne linije za artiljerijsku municiju nego celi zapad zajedno.izgubili su 40 % vojnog materijala, samo sto im Iran i Sjeverna Koreja salju municiju u pomoc dovoljno govori.
proizvode ali nedovoljno i tenkove i municiju.Ova tvoja recenica govori da si ubedjen da oni ne proizvode municiju.
Ne negiram da su vaše Laži veoma rasprostranjene, pogotovo po low IQ zemljama kao što su SNS.Pa nije intervju dao za RT IMBECILKO
Šta god da je izjavio svakako nije izjavljivao za ruske medije, koliko glupa mora da budeš pa da tako nešto konstruišeš.
Eto baš je Porošenko dao intervju za RT, pa Zelenski se pravi da ne razume ruski uopšte, nije ni Porošenko daleko od toga.
Prekini da lažeš i manipulišeš, svaka tvoja laž biva demantovana u roku od odmah.
Porošenko to jeste eksplicitno izjavio i to niko ne spori sem polupale Jaguarke.
Oklen onda onolka kiša granata po Ukrima?proizvode ali nedovoljno i tenkove i municiju.
Украјинка Наталија Вовк, оптужена за убиство Дарије Дугине, служила је у Националној гарди Украјине и има статус борбеног ветерана.
То произилази из докумената одељења, https://t.me/rt_russian/148305?single, који су процурили код руских RaHDit хакера – укупно око 6 хиљада фајлова.
Судећи по папирима, Вовк је у време убиства служила у 12. бригади Националне гарде Украјине, која укључује националистички пук Азов (организација је призната као терористичка). Уговор са њом закључен је на три године - до лета 2023. године.
Забележено је и да је Вовк променила презиме – пре тога је била Шабан.