Rat u Ukrajini (20)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    112
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Да покушам да напишем како сам ја схватио овај твој пост:
Русија није ишла да нападне УСА неких десетак хилјада километара далеко нити неко небитно острво пар хилјада километара далеко јер се ту није осетила угроженом а напала је Украјину како би заштитила своје стратешке интересе.
За разлику од агресивне државе као што је Русија, УСА напада земље брани се на другим континентима јер им је угрожен национални интерес у Јемену, Сирији, Ираку, СРЈ (наставити низ по сопственом нахођењу и по сећању), као и неко небитно острво знано и као Велика (гле мегаломана " велика") Британија која своје стратешке интересе брани на Малдивима (због пар хиљада оваца претпостављам).
Ако овако сагледавам ствари а сагледавам, јасно вам је добро ситуирани господине зашто на руску агресију гледам благонаклоно, а и због још некаквих трица и кучина.
rusi za razliku od amerike nemaju svojih strateških interesa. Njih je Big u svojoj milosti poštedeo takve odgovornosti.

Путин је цитирао Столипина: „У питању одбране Русије, сви ми морамо да се ујединимо, координирамо наше напоре, наше дужности и своја права како бисмо одржали једно историјско врховно право – право Русије да буде јака“
Русију су нам предали наши преци, али ми је треба сачувати и пренети даље. Ништа не може да замени школу војних операција, људи одатле излазе другачији и спремни су да положе животе за отаџбину, сматра Путин.
Главни стуб у развоју нових региона Руске Федерације треба да буду они који су тамо рођени и одрасли, који су се борили за ове земље, рекао је председник. Ниво опремљености снага нуклеарног одвраћања најновијим наоружањем је 91,3 одсто
потребно је достићи овај ниво у свим областима ВС. Они који су кренули на пут издаје Русије одговараће по закону, али нећемо организовати „лов на вештице“.
:klap:
Razbucao ga Joe u triput kraćem govoru.

Gubi valjda ona vojska koju je otpisao vrhovni komandant i neće ju ni vidjeti.
Укри опколили Русе

Орикс фото документовао

20230221_124801.jpg

Sto to prosjecni Rus ima na cemu bi mu prosjecni Hrvat zavidio (osim jeftinog plina)?
Državu po kojoj mu ne vršljaju LGBTQ nakaze i koje mu ne sudjeluju u odgoju djece, u kojoj ne mora slušasti diktate američke ambasade tko su mu "neprijatelji" i za čije interese sutra mora poslati svoje sinove kao topovsko meso da ginu tisućama kilometara od kuće.
Rusija je nepokorena i time trn u oku Zapadu. Uz sve to prebogata je i samoodrživa.

Али какотокакото

А оних 17 Леопарда ништа?

Зар није химарс променио ток рата?

А пре њега М777?
А пре њега Старлинк?
А пре њега Краб?
А пре њега Свичблејд?
А пре њега М109 Паладин?
А пре њега Зузана?
А пре ње Цезар?
А пре њега ПзХ2000?
А пре ње Нвлав?
А пре њега Панцерфауст?
А пре њега свети Џавелин?

Сваки пут Русија била на Коленима

Pogledajte prilog 1299898
Ovo je stvarno debilizam pro level, pa VRS 1995 godine skinula F16 sa prastarim pvo KuB sistemom.Ja stvarno ne razumem jesu li ovo ljudi retardirani ili samo malo zombirani u fazonu nosfi mentolizma.O čemu se tu radi, šta znače Ukrajini sada F16 avioni.Šta Rusi nemaju pvo?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back