Dobro situirani gospodin
Elita
- Poruka
- 19.477
ne, već samo širim reč BožjuОвако изгледа лицемерје на форуму.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne, već samo širim reč BožjuОвако изгледа лицемерје на форуму.
Već je počeo.E moj Mstislave... Hebeno se pise i tvojoj porodici i mojoj, kao i nama. Treci svetski, ubrzano, kuca na vrata.
I to golih sisa...mora da si LGBTQ popne, već samo širim reč Božju
Neki iz Bajdenove pratnje , valjda mu objašnjava kako da ne izlazi iz avionaШта је, бре, ово??![]()
Rusi nisu nikog napali.pa rusi nisu direktno napali ameriku i englesku već onako qrvinski ukrajinu koja nije ni u nato n7 u eu niti je imala veliku i savremenu armiju
Potpuno nebitne stvari, osim ovog slanja sinova kao topovsko meso, ali biti ce da se opet zbunila posto je to trenutno samo prijetnja prosjecnom Rusu, jer trenutno oni bivaju poslani tisuce kilometara daleko od kuce da ginu za neke imaginarne Putinove ciljeve. Hrvati, ako vec idu tisuce kilometara dalje od domovine, onda se uglavnom radi o nekom egzoticnom putovanju.
Agresiju bih stavila pod navodne znake, a sve ostalo stoji.Да покушам да напишем како сам ја схватио овај твој пост:
Русија није ишла да нападне УСА неких десетак хилјада километара далеко нити неко небитно острво пар хиљада километара далеко јер се ту није осетила угроженом а напала је Украјину како би заштитила своје стратешке интересе.
За разлику од агресивне државе као што је Русија, УСАнападаземљебрани се на другим континентима јер им је угрожен национални интерес у Јемену, Сирији, Ираку, СРЈ (наставити низ по сопственом нахођењу и по сећању), као и неко небитно острво знано и као Велика (гле мегаломана " велика") Британија која своје стратешке интересе брани на Малдивима (због пар хиљада оваца претпостављам).
Ако овако сагледавам ствари а сагледавам, јасно вам је добро ситуирани господине зашто на руску агресију гледам благонаклоно, а и због још некаквих трица и кучина.
Sad si odjednom pacifista? A imas li sto da porucis ruskim majkama, ciji sinovi potpuno bespotrebno ginu u Ukrajini en masse?Reci to obitelji poginulog vojnika u Afganistanu. On je tamo išao na planinarenje, valjda.
Sve su to bitne stvari jer djecu im ne odgajaju transrodne osobe niti su im crtići s gay likovima.
Kroz najmlađe se vrši agresivna indoktrinacija.
ne možeš prestati da misliš i maštaš o mojim sisama... <3I to golih sisa...mora da si LGBTQ pop
I da nije Milanović predsjednik već bi u Poljskoj bila Hrvatska vojska jer se HR brani u Ukrajini, kako trubi anemični premijer.Volgograd je baš egzotična destinacija
O Avgnistanu da ne pričam, dužnost, hrvatska se brani u Avganistanu.
Josip Briški, pripadnik 10. Hrvatskog kontingenta NATO misije potpore miru u Avganistanu, imao je samo 27 godina kada je poginuo na dužnosti.
Ja sam oduvijek pacifist, ali s anglosaxonskom gamadi to ne pomaže. Shvatio je to i Ghandi.Sad si odjednom pacifista? A imas li sto da porucis ruskim majkama, ciji sinovi potpuno bespotrebno ginu u Ukrajini en masse?
Što šalju?51 држава запада шаље Укрима наоружање, а Руси их и даље разваљују
Пррррц
Ma ružne su. Bolje nosi grudnjak.ne možeš prestati da misliš i maštaš o mojim sisama... <3
sladak si...
u pravu si, ovo što gledamo već godinu dana i nije napad već mučenje, brukanje, šeprtljanje...Rusi nisu nikog napali.
Rusi vrše deratizacijske radove u dvorištu svoje kuće.
Glodavce i šikaru čiste.
Ono poljodjelskih radovi, ograničenog teritorija.
i tako već godinu dana...51 држава запада шаље Укрима наоружање, а Руси их и даље разваљују
Пррррц
Deratizacija štetočina.u pravu si, ovo što gledamo već godinu dana i nije napad već mučenje, brukanje, šeprtljanje...
želiš me u grudnjaku...Ma ružne su. Bolje nosi grudnjak.
Bidena kao najoštrije peroŠto šalju?
Ali upravo je kukao od početka do kraja govora. Zapadovi , Zapad ono, Zapad ovakav , Zapad onakav, Zapad će ovo, Zapad će ono, i tako više od sat vremena.******, провери: говори председник, против чије земље је колективни Запад покренуо војну информативну кампању невиђених размера.
Али председник не кука, не моли, не моли за новац и оружје, не псује никога.
Он једноставно прича како је привреда издржала у условима колосалног притиска, пресељена за само четвртину, незапосленост је рекордно мала, жетве рекордне, промет националне валуте у међународним обрачунима се удвостручио, нуди преференцијалне програме за војно особље и запослени у одбрамбеној индустрији,говори о обнављању нових руских територија, о улагањима у секторе привреде у износу од 2 трилиона рубаља у блиској будућности. Кул, зар не?
I sta sad? Sigurnost Hrvatske zahtjeva odredjene zrtve. Bitno je da Rusi vise nikada nece moci rovariti na Balkanu i sire.Volgograd je baš egzotična destinacija
O Avgnistanu da ne pričam, dužnost, hrvatska se brani u Avganistanu.
Josip Briški, pripadnik 10. Hrvatskog kontingenta NATO misije potpore miru u Avganistanu, imao je samo 27 godina kada je poginuo na dužnosti.
slabo to ide, eto sedmi mesec osvajaju bahmut a predhodno izgubili bitke za kijev, harkov, herson, odesu...Deratizacija štetočina.
Ne, u kompostu, ima te...želiš me u grudnjaku...